2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

Eki Görüntüle 189239

kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(

maşalllahhh kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz allah nazarlardan saklasın

buda benim tam 23 haftalıkkenki fotom.. hippycim tshirtumuz aynı bu arada ..

Eki Görüntüle 189282

kızlar göbşleriniz harika
maşallah nazar deymesin sizlere

Eki Görüntüle 189230

26+2 gülse ve tombiş annesi...

oyy masallah gulseye ve de annesine,
ne tatlisiniz.

gelisimci, canim senin cok masum, tatli bi yuzun varr

Eki Görüntüle 189239

kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(

canim yaaaa, sen hala inceciksin; kollar, bacaklar cop gibi.
gobisinde cok degil yani..

kac kilo aldin toplamda.

maşalllahhh kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz allah nazarlardan saklasın

Eki Görüntüle 189282

sana da masallah cnm, kilo almamissin;
gobis de cok tatli..

hepinize

---kizlarr ben de yeni foto cekildim, bi ara eklicem
bana da 6 aylik demiyor goren,
gecen isyerinde kahvaltida eski bi bayan arkadasla karsilastim, ne kadarlik 4 aylik mi dedi,
6 ay olacak 1hafta sonra dedim, sasirdi, masallah hic 6 aylik gibi durmuyosun dedi..

Eki Görüntüle 189230

26+2 gülse ve tombiş annesi...

Eki Görüntüle 189239

Eki Görüntüle 189282

oooo göbüşlerr büyümüş güzel güzel sergilenmiş maşallah :))) bende hiç çekmiyorum bi ara çkersem eklerim :))

hippy34, gelişimci, eyeszay, redmask göbüşleriniz maşallah büyümüş artık dahada beliriginleşiyolar
bide şu kilolar olmasa. bu ay 4 kilo aldım toplamda 7 kilo almış oldum çokta yemiyorum ama hergün en az 200 gr alıyorum iki gün üst üste aynı görmedim tarıyı

hippy34, gelişimci, eyeszay, redmask göbişlerinize maşallah süpersiniz kızlar

oooo göbüşlerr büyümüş güzel güzel sergilenmiş maşallah :))) bende hiç çekmiyorum bi ara çkersem eklerim :))

çok teşekkür ederim kızlarpeppermint sana ayrıca teşekkür ederim ogüzel sözlerin için

İki tane meleğimm var benimm...

oyy masallahhh.. cok tatlisiniz.
foto koyma konusunda en caliskanimiz sensin cnm valla,
ben de cekildim, h.sonu ekşicem insallahh

t-shirtlerimiz ayniii ))

bu arada bizim alt katta bankada calisan bi bayan hamileymis, ben bu t-shirtumu giymistim bigun, bakmisti, begenmisti, nerden aldin falan dedi.
gitmis aynini almis ve giymis gecen gun , nerdeyse pisti oluyorduk;
sinir oldum; bari git baska rengini al ya da onunde kiz degil de baska espriler olanlarda var, onlardan al diy mi yaaa

hihih bende siyahını alacaktım bunun ama bedeni kalmamıştı o akşam kocişle 3 avm gezdik hiç bulamadım bana kısmet olmadı
ama başka aldığım bi tişörtümle dr a muayeneye gittiğimde dr umun hosteside hamileydi o zaman şimdi doğurdu aynı renk aynı desen tişörtle pişti olmuştuk...
artık dışarda değilde evde giyiyorum..
zaten bütün hamileler pişti oluyo yaa en güzel tişörtler lcw de...

jade cnm sen meleklerin çook güzel görünüyosunuz...
çok saol canımmm...

hamilelere seçenekler aynı maleseff canım o yüzden oluyoo böyle şeylerr...
en kolay hamile tişörtü alma yeri de lcw olunca :82:

ama göre görede aynısını almakk çok saçma ve çokk sinirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…