Eki Görüntüle 189239
kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(
maşalllahhh kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz allah nazarlardan saklasın
buda benim tam 23 haftalıkkenki fotom.. hippycim tshirtumuz aynı bu arada ..
Eki Görüntüle 189282
Eki Görüntüle 189239
kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(
Eki Görüntüle 189239
maşalllahhh kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz allah nazarlardan saklasın
Eki Görüntüle 189282
Eki Görüntüle 189239
Eki Görüntüle 189282
hippy34, gelişimci, eyeszay, redmask göbişlerinize maşallah süpersiniz kızlar
oyy masallah gulseye ve de annesine,
ne tatlisiniz.
gelisimci, canim senin cok masum, tatli bi yuzun varr
canim yaaaa, sen hala inceciksin; kollar, bacaklar cop gibi.
gobisinde cok degil yani..
kac kilo aldin toplamda.
sana da masallah cnm, kilo almamissin;
gobis de cok tatli..
hepinize
---kizlarr ben de yeni foto cekildim, bi ara eklicem
bana da 6 aylik demiyor goren,
gecen isyerinde kahvaltida eski bi bayan arkadasla karsilastim, ne kadarlik 4 aylik mi dedi,
6 ay olacak 1hafta sonra dedim, sasirdi, masallah hic 6 aylik gibi durmuyosun dedi..
oooo göbüşlerr büyümüş güzel güzel sergilenmiş maşallah :))) bende hiç çekmiyorum bi ara çkersem eklerim :))
hippy34, gelişimci, eyeszay, redmask göbüşleriniz maşallah büyümüş artık dahada beliriginleşiyolar
bide şu kilolar olmasa. bu ay 4 kilo aldım toplamda 7 kilo almış oldumçokta yemiyorum ama hergün en az 200 gr alıyorum iki gün üst üste aynı görmedim tarıyı
maşallah nazar deymesin sanada bebişinede çook güzel görünüyosunuz
ayrıca 24+1 olmuşsın 25 haftalık olarak geçiyo şekerim
çok sağol canım:)) 25 haftalık sayılıyoruz dimi biz şimdi:))
oyy masallahhh.. cok tatlisiniz.
foto koyma konusunda en caliskanimiz sensin cnm valla,
ben de cekildim, h.sonu ekşicem insallahh
t-shirtlerimiz ayniii))
bu arada bizim alt katta bankada calisan bi bayan hamileymis, ben bu t-shirtumu giymistim bigun, bakmisti, begenmisti, nerden aldin falan dedi.
gitmis aynini almis ve giymis gecen gun , nerdeyse pisti oluyorduk;
sinir oldum; bari git baska rengini al ya da onunde kiz degil de baska espriler olanlarda var, onlardan al diy mi yaaa
çok saol canımmm...jade cnm sen meleklerin çook güzel görünüyosunuz...
hamilelere seçenekler aynı maleseff canım o yüzden oluyoo böyle şeylerr...oyy masallahhh.. cok tatlisiniz.
foto koyma konusunda en caliskanimiz sensin cnm valla,
ben de cekildim, h.sonu ekşicem insallahh
t-shirtlerimiz ayniii))
bu arada bizim alt katta bankada calisan bi bayan hamileymis, ben bu t-shirtumu giymistim bigun, bakmisti, begenmisti, nerden aldin falan dedi.
gitmis aynini almis ve giymis gecen gun , nerdeyse pisti oluyorduk;
sinir oldum; bari git baska rengini al ya da onunde kiz degil de baska espriler olanlarda var, onlardan al diy mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?