2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

kızlar selam benim de ilk 5 ay hiç belli değildi hatta evli misiniz diye soruyorlardıama şuan altıbuçuk aylığız ve ben tam 11 kilo aldım(aslında çok yemediğimi düşünüyorum ama yürüyüşlerim düzenli olamadı hiç...hava hep kapalı ya da rüzgarlıydı dışarı çıkamadım dün pilates cd si aldım ona başlıyacağım iyileşince hastayım şan:( ayrıca hamile kaldığımda 70 kgdım şimdi 81 İm (doğuma 90 kilo gircem heralde en fazla 15 alayım diyorum ama son aylarda kilo almayı engellemem imkansız gibi (bir yol bilen varsa yardım etsin lütfen...

ayyy kızlaar epeydir bakmıyodum buraya artık zaman yetmez oldu zira :))
hepinizin göbüşleri ayrı bi güzel olmuş valla :)) sağlıkla doğuma diyeyim maşşallah :))

kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(

Eki Görüntüle 189239

kizlar buda benim 26. hafta gobisim ekleyebildim sonunda. bu arada ben sizin fotolarinizi goremiyorum anlamadim neden bi carpi cikiyor altta(
ayyyyy çok şekey bi göbuş omuş bu annesi...Maşallah tüt ü tüüüüüüüüüüüüüü

hehe hippycim bacaklar cirpi gibi gobis masallah olmus. cok tatli valla. cokmu zayiftin hamile kalmadan once??

yok kıs zayıf değildim de...benim vücut bi tuhaf:)
üst bölge yeterince yapılı...alt bölge ince eheue...bi de ayak bileklerim hep inceydi:)
ayrı 2 insandan oluşmuş bi vücut gibi eheheheheheeh:)

maşalllahhh kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz allah nazarlardan saklasın

buda benim tam 23 haftalıkkenki fotom.. hippycim tshirtumuz aynı bu arada ..

Eki Görüntüle 189239

Yaaaa yeriiimmm ben siziiii yaaa! :))))) canım göbiş çok tatlı olmuş. Alex. İstanbul' a geldiğinde çekilen fotoda daha büyüktü. maşallah size

hippy34, gelişimci, eyeszay, redmask göbişlerinize maşallah süpersiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…