slm kızlar çok kilo almışıııımmm
başlangıç 69 kg
6. ayımdayım ve 79 olmuşum
dr afferin dedi geçen aya kadar normaldi herşey son 1 aydır 4 kilo alarak tavan yaptım ve doğuma kadar almam gereken kilo hakkımı doldurmuş bulunmaktayım:84:
hemen diyet listeme uymaya karar verdim inş veririm yoksa doğum zor olacak allah korusun.
sizde dikkat edin güzel anneler sızlamayalım sonra yhaaaa
Kızlar bende 22+1 iken 5 kilo almışım. Doktor gayet normal dedi. 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum... İlk 3,5 ay 1 kilo almıştım...
İşte göbişim...
Eki Görüntüle 184411
Kızlar bende 22+1 iken 5 kilo almışım. Doktor gayet normal dedi. 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum... İlk 3,5 ay 1 kilo almıştım...
İşte göbişim...
Eki Görüntüle 184411
oy oyy tatli gobis, yerim seniii
ben de 21. haftamda 60,7 idim (cmr.gunu) baslangiz 55,8
ben de 5 kg aldim cnm yani.
ama bilemiyorum bu aralar hizlandi kilo alimim.
ama okudugum kadariyla 3. trimester daha az kilo aliniyormus, son ay hic alinmiyormus, hatta 9. ayda kilo veren bile varmis (bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor kitabinda okudum )
bakakim biz nasil ilerleyecegiz
İşte göbişim...
Eki Görüntüle 184411
oy oyy tatli gobis, yerim seniii
ben de 21. haftamda 60,7 idim (cmr.gunu) baslangiz 55,8
ben de 5 kg aldim cnm yani.
ama bilemiyorum bu aralar hizlandi kilo alimim.
ama okudugum kadariyla 3. trimester daha az kilo aliniyormus, son ay hic alinmiyormus, hatta 9. ayda kilo veren bile varmis (bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor kitabinda okudum )
bakakim biz nasil ilerleyecegiz
İşte göbişim...
Eki Görüntüle 184411
Canım ne güzel 5 kg almışsın ama göbek çok aşırı değil.Bende 5,5 kg aldım ama göbeğim kocaman oldu.
Canım o kitapta biraz ters yazmış sanki. Tecrübe ile sabit gebişlerimiz on 3 ayda çok hızlı kilo alıyor. Bende 5,5 kg aldım ama korkuyorum 24 den sonra çok hızlanıyor hatta şimdiden başladı.(((
Maşallahh kızlar hepinize
Canımm valla uzun zamandır yoktumm şehir dışındaydım şimdi evimdeyim evede yeni eşya falan alındı onların yerleşmesi falan annemlerde bendeydi ancak fırsat bulup girebiliyorumm.Nasıl gidiyorrr senin?foto yüklüycem şimdi kuzenimin szünden bu ara hep koşturmaca geçtiikız sen nerelerdesin???
evet uzun zamandır yoktun fıstık..bizdede sorun yok gibi bebek aşağıda sadece benim o kadarCanımm valla uzun zamandır yoktumm şehir dışındaydım şimdi evimdeyim evede yeni eşya falan alındı onların yerleşmesi falan annemlerde bendeydi ancak fırsat bulup girebiliyorumm.Nasıl gidiyorrr senin?foto yüklüycem şimdi kuzenimin szünden bu ara hep koşturmaca geçtii
bu da bizim güncel göbuşumuzz teyzoşları
doktorum 9 aylık gibisin dedi bugün
daha 26 oldum
Eki Görüntüle 187460
gerçekten 9 aylık kadar varr maşallahhhh...bu da bizim güncel göbuşumuzz teyzoşları
doktorum 9 aylık gibisin dedi bugün
daha 26 oldum
Eki Görüntüle 187460
vuaavvv maşallah cnm...gzel bi göbüşün var nazar deymesin...
gerçekten 9 aylık kadar varr maşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?