2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

slm kızlar çok kilo almışıııımmm
başlangıç 69 kg
6. ayımdayım ve 79 olmuşum
dr afferin dedi geçen aya kadar normaldi herşey son 1 aydır 4 kilo alarak tavan yaptım ve doğuma kadar almam gereken kilo hakkımı doldurmuş bulunmaktayım:84:
hemen diyet listeme uymaya karar verdim inş veririm yoksa doğum zor olacak allah korusun.
sizde dikkat edin güzel anneler sızlamayalım sonra yhaaaa

aynıyız senle...Allah sonumuzu hayır etsin canım :18::18::18:

hadi ben iğrençküçük kasaba köy gibi bi anadolu ilçesindeyim. dışarı çıksam yer gibi bakan bakışlar içerisinde çıkamıyorum. tanıdığım bi allahın kulu yok.
sana ne oluyor mis gibi ildesin çık gez yürü spora yazıl doğum öncesi kurslara başla aman benim gibi aciz bi yertde yaşamıyorsun ki arkadaşım benim. sopa mı istiyorsun illaaaaa

Kızlar bende 22+1 iken 5 kilo almışım. Doktor gayet normal dedi. 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum... İlk 3,5 ay 1 kilo almıştım...

İşte göbişim...

Canım inşallah olmaz. Bu aydan sonra çok kilo alanlar olmuş. Bekleyip görücez...

Valla yememden de hiç kısamam, canım istiyor yiyorum

Kızlar bende 22+1 iken 5 kilo almışım. Doktor gayet normal dedi. 2 aydır ayda 2 kilo alıyorum... İlk 3,5 ay 1 kilo almıştım...

İşte göbişim...

Eki Görüntüle 184411

oy oyy tatli gobis, yerim seniii

ben de 21. haftamda 60,7 idim (cmr.gunu) baslangiz 55,8
ben de 5 kg aldim cnm yani.
ama bilemiyorum bu aralar hizlandi kilo alimim.

ama okudugum kadariyla 3. trimester daha az kilo aliniyormus, son ay hic alinmiyormus, hatta 9. ayda kilo veren bile varmis (bebeginizi beklerken sizi neler bekliyor kitabinda okudum )

bakakim biz nasil ilerleyecegiz

Canım umarım öyle olur. Bana da hep son aylarda çok kilo alınıyor dediler. Bakalım görücez...

Bende 55 ile başladım şimdi 60 olmuşum. Haftada bir tartılıcam...

İşte göbişim...

Eki Görüntüle 184411

Canım ne güzel 5 kg almışsın ama göbek çok aşırı değil. Bende 5,5 kg aldım ama göbeğim kocaman oldu.

Canım o kitapta biraz ters yazmış sanki. Tecrübe ile sabit gebişlerimiz on 3 ayda çok hızlı kilo alıyor. Bende 5,5 kg aldım ama korkuyorum 24 den sonra çok hızlanıyor hatta şimdiden başladı. (((

İşte göbişim...

Eki Görüntüle 184411

ayy cnm ben de senin gibi biliyordum ama kitaba gore de en cok 3-6 ay arasi aliniyor diyor ..
bana da ilginc geldi

ama tum hamileler son aylarda aliyorlar kiloyu esas, haklisin

kız sen nerelerdesin???
Canımm valla uzun zamandır yoktumm şehir dışındaydım şimdi evimdeyim evede yeni eşya falan alındı onların yerleşmesi falan annemlerde bendeydi ancak fırsat bulup girebiliyorumm.Nasıl gidiyorrr senin?foto yüklüycem şimdi kuzenimin szünden bu ara hep koşturmaca geçtii

merhaba arkadaşlar ben de 23+6 lık hamileyim doğumum ağustosta aslan burcu annesi olmak zor olacakayrıca sakaryadan kimse var mı?

evet uzun zamandır yoktun fıstık..bizdede sorun yok gibi bebek aşağıda sadece benim o kadar
bende 24.haftaya başladım Allahın izni ile
2011 ağustos anneleri topiğine gelsene oradanda konuşuruz

çok güzel bi göbiş maşallah.

bu da bizim güncel göbuşumuzz teyzoşları
doktorum 9 aylık gibisin dedi bugün
daha 26 oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…