2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

kızlar epeydir buraya uğrmaıyormdum maşallah göbüşle bümüş benim kide bu :))Eki Görüntüle 149974

pek bi değişiklik yok aslında burda 16+5im hamilelikten öncede karın bölgemde biraz fazlalığım olduğundan çok fark etmiyoraslında tam çıkmadı sanırım :))
pantolon yeni onuda aldıklarıma ekledim bebişime aldıklarımı da ekliycem :))

sağlıkla büyüt bebeğini canım

gene beceremedim bu seferde bisürü eklenmiş gibi gözüküyor. nasıl silicem. yada dursun sadece ilk ikiye bakın:)) bide flu makinenin pili azalmış flaşı çakmadı.

maşallah maşallah sağlıkla hepimizin göbişinin içindekiler.

Son düzenleme:

yawww sizinkiler de göbekse ben fıçıyım:)
en kısa zamanda eklemem lazım..görün,korkun ve kaçın:)

ya benim işte yok fazla. ama siz böle ekleyince ben panik oluorum benim bebeğim nerde diye. yani daha bir allahın kulu anlamıyor hamile olduğumu. bir göğsüne silikonmu yaptırdın sen diye soruyor komşular o kadar misafirliğe falan gidince.

abartma listelerden birinde kilon yazıyordu sen benden zayıf başladın hamileliğe çıksa çıksa ne kadar çıkacak sanki aramızda 3-4 gün var :)))) dur bakalım bi kaç ay sonra nolcaz kocalarımız korkup kaçarmışş:))
" aşkım göbeğin benimkini geçti daha fazla bu ilişkiye dayanıycam ("
derlermiş:)))

bence demezler. hamilelik ne kadar çok yakışıyor insana. onlara güzel geliyordur bence.

cnm senin vucut tipim benim yengeme benziyor
o da 176 boy, 51 kg ile hamile kaldi
5,5 hamileyken birlikte tatile gittik, bikini giydi, axicik karni vardi o zaman bile
ama sonradan hizla aldi 70 kg ile tamamladi
gerci boyu uzun oldugundan hic belli olmadi kilosu, sadece karni cikti sanki

aynen canım ya, maşallah hiç göbekleri yokmuş bunların.bende ezelden beridir göbek olduğu için..çocuk ne kadar göbeğimi büyüttü anlayamıyorum

evet aynı hemen hemen ölçülerimiz. 20 kilo almış amanın:)) bendede öle olur o zaman. ne enteresan bişey benim için tartıda 70 falan görmek:))

aynen canım ya, maşallah hiç göbekleri yokmuş bunların.bende ezelden beridir göbek olduğu için..çocuk ne kadar göbeğimi büyüttü anlayamıyorum

koydunmu sende göbişinin fotosunu cnm?

vallaha benimki sankim şimdiden korktu bile eheueh...dalga geçios ikimiz de benim göbecikle:)
bugün okulda baktım öğretmen arkideşler basket,masa tenisi turnuvası felan düzenliyolar önümüzdeki ay...bana da takılıyolar ,ben de diorum onlara ,top olarak katılıyim ben de die eheueheu

hahahaha pinpon topumu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…