canım maşallah kocaman olmuş bebğin
çok kilo aldım ben 4. ayıma kadar 4 kilo son ayımdada 5 kilo, alıştırarak söliim dedim yani 9 kilo, bebişim de kız.Kaç kilo aldın ki? Erkek miydi seninki?
ohhhh masallah ne kadar büyümüs göbegin öyle :)
amaaaaa çok şekeyyyyyy görünüyosunuz anne kızzzzzzzzbuda 21. haftanın içindeki halimiz;
Eki Görüntüle 160070
amaaaaa çok şekeyyyyyy görünüyosunuz anne kızzzzzzzz
maşallah
benim göbek de sana yetişti yetişcek ihihihhi
bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi no prb!!!
çok kilo aldım ben 4. ayıma kadar 4 kilo son ayımdada 5 kilo, alıştırarak söliim dedim yani 9 kilo, bebişim de kız.
büyüdü işte öyle, bende anlamadım birden şiştim işte :)
Boşver bundan sonra daha dikkatli olursun, bebeğin sağlıklı olsun yeter. Karnın çok şirin olmuş zaten. Benim eşim çevremizdeki diğer hamileleri gösterip, daha senin karnın çıkmadı diyip diyip duruyo bana zaten.
buda 21. haftanın içindeki halimiz;
Eki Görüntüle 160070
ya ne biliyim merak ettim hep girerdi bu kız dedimcanım görmemişim beni sorduğunukardeşim doğum yapmıştı bahsetmişimdir oraya gidip geliyorum arada ondan birkaç gün giremedim:))
valla canım hai klısın çok kalabalığız :)))
bende 4.ayımı bimtiriyorum 4kilo aldım, 1 ay içinde de 5 kilo alırmıyım acaba.bu aldığn 5 kilo farkettimi vücudunda yoksa şişlik falan mıçok kilo aldım ben 4. ayıma kadar 4 kilo son ayımdada 5 kilo, alıştırarak söliim dedim yani 9 kilo, bebişim de kız.
büyüdü işte öyle, bende anlamadım birden şiştim işte :)
Boşver bundan sonra daha dikkatli olursun, bebeğin sağlıklı olsun yeter. Karnın çok şirin olmuş zaten. Benim eşim çevremizdeki diğer hamileleri gösterip, daha senin karnın çıkmadı diyip diyip duruyo bana zaten.
Eki Görüntüle 160070
benim eşimde bomba gibi oldun diyor patlayacakmışım, aslında korkmuyor da değilim daha 4 ay var, dikkat etmeye başladım zaten çoraplarımı giyememeye başladığımdan beri
Eki Görüntüle 160070
Eki Görüntüle 160070
NE KADAR BÜYÜMÜŞ CANIM MAŞALLAH, BENDE DEDİM YANLŞ TOPİĞE EKLEMİŞTİR HERALDE 7-8 AYLIK GİBİ DURUYOR AMA KİMİLERİNİN İÇ KARNI GENİŞ OLMAZMIŞ SANIRIM ONLARDAN BİRİSİN.AMA ALDIĞIN KİLONU GÜZEL ALMIŞSIN SADECE GÖBİŞ BÜYÜMÜŞ ÇOK TATLI OLMUŞ.İNŞALLAHAŞKA YERLERİM BÜYÜMESİN BENIMDE BÖYLE OLUR BBAKALIM BENIM NASIL OLACAK 21.HAFTADA
bende 4.ayımı bimtiriyorum 4kilo aldım, 1 ay içinde de 5 kilo alırmıyım acaba.bu aldığn 5 kilo farkettimi vücudunda yoksa şişlik falan mı
amanınnnnn bende istiyorum böle olsunnnnnnnnnnnnn..:)) maşallah canım
bu arada erkekmi. erkek karnı gibi geldi. gerçi benimkide böle sivri ama kız:))
Ooooyyy masallAh annesi cok tatlisiniz)) cok guzel olmus karnin
Kilo mevzusunada takilma bosver bundan sonra dikkat edersin))
NE KADAR BÜYÜMÜŞ CANIM MAŞALLAH, BENDE DEDİM YANLŞ TOPİĞE EKLEMİŞTİR HERALDE 7-8 AYLIK GİBİ DURUYOR AMA KİMİLERİNİN İÇ KARNI GENİŞ OLMAZMIŞ SANIRIM ONLARDAN BİRİSİN.AMA ALDIĞIN KİLONU GÜZEL ALMIŞSIN SADECE GÖBİŞ BÜYÜMÜŞ ÇOK TATLI OLMUŞ.İNŞALLAHAŞKA YERLERİM BÜYÜMESİN BENIMDE BÖYLE OLUR BBAKALIM BENIM NASIL OLACAK 21.HAFTADA
bende 4.ayımı bimtiriyorum 4kilo aldım, 1 ay içinde de 5 kilo alırmıyım acaba.bu aldığn 5 kilo farkettimi vücudunda yoksa şişlik falan mı
Eki Görüntüle 160070
sabahcan cnm maşşallahh ... büyütmüşsün walla bebeğini... çok kilo almış gibi de gözükmüosun sadce göbek büyümüş... bende 21. haftaya girdim anam 7 kilo aldım ama memeler şişti bende, bide benim iç karnım genişmiş biras öle dediler böle yayılıo göbeğim... :)))
aa 3 gün var aramızda, 7 kilo sende iyi almışsın, benim kadar olmasada :) iç karnım yokmuş benim canım, öle sölüyo annem ablam onlarda da yokmuş, bu genetik sanırım,
memeleri sorma canım bende de aynen, 2 kilosu ordadır herhalde, 75 dolgulu takarken 95 hemde içi boşu dolduruyorum, onlara alışmak da zaman alıcak, benim popo ve üst bacaklarda şişti epeyce
daha şimdiden, ayakkabı,wc, çorap sorunum var, eğilip kalkmak çok zorluyor, geçen ayak tırnaklarımla cebelleştim, çok yorucuydu :)
allah yardımcımız olsun hepimizin....
koysana sende fotonu çok merak ettim bak
Eki Görüntüle 160070
Eki Görüntüle 162603 Eki Görüntüle 162602 kızlar 2.göbek şhowum başlıyor
16+1 haftalık halim toplamda 4kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?