2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

sıra bende
16 haftalık olduk
işte biz

Uploaded with ImageShack.us

selam kizlar bugün cektim bu fotolari sicak sicak :)

gerci öyle üyük bi göbisim yok ama olsun :)
Eki Görüntüle 158895

Eki Görüntüle 158894

Eki Görüntüle 159037

buda şimdi çektim benim göbişim. baya büyümüş ama sonuda demi

kızlar maşallah diyeyim hepinizin göbüşleri çok şker çıkmış :))
sabahcan senin karnın biraz sivri geldi bana belkide durusundandır :)) diğer haftalarda da foto eklesene kıyaslayalım :))

esteda cım karın dışında değişikliğin yok gayet guzel gidiyosun valla:))

kids_go canım çok sevimli bi göbüşün var :)) sağlıkla kucagına alırsın umarım :)

eyeszay canım göbüş büyümüş maşallah :)))
foto da daha başarılı :))) bide sen hakkaten zayıfmışsın ya şimdi daha net anladım 174-49 inanamıyorum mankenler gibi yani hep nasıl oluyo derdim sen genetik diyince hııı dedim yani:))
bazı kadınlar hamileliklerinde kilo almayabilirmiş hatta K.K. da bir topic vardı bununla ilgili
hippy cim foto zamanı gelmedi sence :???
bende hafta sonu çektirdim bacıma ekliycem şimdi ama sıkı durun göbüşüm çok büyüdü ona göre :)

kızlar fotolar da gömlek hırka falan iyi çıkmıyo tam belli olmuyor daha vucudu saran yada penye bluzlar falan daha başarılı sonuç veriyor :)))

:26:resim eklemeyi bilmiyorum ben
ama benim göbişim acayip büyük bendemi bir problem var anlayamadım ki 18 haftalık benim oğluşum bu zamana kadarda kilo almadım hatta 200 gr. vermişim ama karnım aşırı büyük endişelenmelimiyim acaba :18:

selam kizlar bugün cektim bu fotolari sicak sicak :)

gerci öyle üyük bi göbisim yok ama olsun :)
Eki Görüntüle 158895

Eki Görüntüle 158894
o göbişn içindekni yerim ben annesi
Eki Görüntüle 159037

buda şimdi çektim benim göbişim. baya büyümüş ama sonuda demi
ilkine göre bayağı farketmş canım
oy maşallah canım benım göbişme benziyor
Hepinize maşallah
Buda biz...
canım yandan profl eklesydin.diğernde daha kalın giynmiştn daha belirgndi sanki.bu halnle yandan çekin derm.

canm bazılarnda iç karın daha büyük olumuş,o yüzden pek belli etmezmiş kendini.doktrlarn dediği bir laf vardır kendinizi diğer hamilelrle kıyaslamyın diye.herkesn yapısı farklı çünkü

Hepinize maşallah
Buda biz...

çok sevimli olmuşsun canım:) çok yakışmış karnın çok fark etmemiş geldi bana acaba önceki kazaktı daha buyuk duruyodu ondanmı?
:)))

Son düzenleme:
Yandan foto vardı ama koymamıştım..Buyrunn kızlar aynı gün çekilmişti buda yandan... kızımla ben...

Yandan foto vardı ama koymamıştım..Buyrunn kızlar aynı gün çekilmişti buda yandan... kızımla ben...
evet canm şimdi daha belli olmş.kocaman olmş bebişin kızında çok tatlı güzel maşallah kaç yaşndasın foruma pek yazmıyosn yoğunlktan mı.
Buda başka bir kıyafetle daha önce çekilmiş bir fotoydu

leoparda da belli etmiş kendini

evet canm şimdi daha belli olmş.kocaman olmş bebişin kızında çok tatlı güzel maşallah kaç yaşndasın foruma pek yazmıyosn yoğunlktan mı.

leoparda da belli etmiş kendini
tatlım bu ara işten falan ayrıldım eve adapte olmaya çalışıyorum kızımla ilgileniyorum o yüzden pek giremedim ama giricem işallahh bundan sonra bol bol...

vallaha süper görünüyorsunuz hepiniz Maşallahhhhhh
eee o zaman ben de sizi kırmayıp dün ve bugün çekilen fotolarımızı koyayımm eheue..biri benim diğeri eşimin eseri 19 haftalık biz:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…