canım maşllah göbişine:)) banada kız gibi geldi hayırlısı inşallahselam kizlar bugün cektim bu fotolari sicak sicak :)
gerci öyle üyük bi göbisim yok ama olsun :)
Eki Görüntüle 158895
Eki Görüntüle 158894
maşallah canım sanada ilkine göre baya büyümüş göbeğin:))
maşallah canım kız karnı nasılda belli yuvarlak oluyo:))
maşallah canım baya büyümüş kendini belli ediyo bebeğin:)) canım cinsiyetini öğrendinizmi bana kız gibi geldi yuvarlak duruyo karnın
vallaha süper görünüyorsunuz hepiniz Maşallahhhhhh
eee o zaman ben de sizi kırmayıp dün ve bugün çekilen fotolarımızı koyayımm eheue..biri benim diğeri eşimin eseri19 haftalık biz:)
Eki Görüntüle 159604 Eki Görüntüle 159605
tatlım bu ara işten falan ayrıldım eve adapte olmaya çalışıyorum kızımla ilgileniyorum o yüzden pek giremedim ama giricem işallahh bundan sonra bol bol...
hee bu arada 28 yaşındayım
şımart beni şımartttttttttttttttttttttmaşallah kızlarrrrr
hippyciğim kilomu verdin sen göbek sanki gitmiş eskiye göree
yeeeeeeeee bisi teyzesi...biz de seni yiyelim eheuemaşallah canım baya büyümüş kendini belli ediyo bebeğin:)) canım cinsiyetini öğrendinizmi bana kız gibi geldi yuvarlak duruyo karnın
oo canım maşallah size:)) artık kendini ne güzelde belli ediyo yesinler seni:))
vallaha süper görünüyorsunuz hepiniz Maşallahhhhhh
eee o zaman ben de sizi kırmayıp dün ve bugün çekilen fotolarımızı koyayımm eheue..biri benim diğeri eşimin eseri19 haftalık biz:)
Sagol cicim ama en mankenimiz sensin vallaamannnn maşallahhhhçok tatlı olmuşsun yaa
Oh oh gobuk gobuk masallahvallaha süper görünüyorsunuz hepiniz Maşallahhhhhh
canım maşllah göbişine:)) banada kız gibi geldi hayırlısı inşallah
maşallah canım sanada ilkine göre baya büyümüş göbeğin:))
maşallah canım kız karnı nasılda belli yuvarlak oluyo:))
Sagol cicim ama en mankenimiz sensin valla))
Oh oh gobuk gobuk masallah)
Sagol estedacim diger topicte biri sseni soruyodu merak etmis sanirim bi selam ver istersen))
biri mi biri mi benim o birihe he okadar kalabalığız ki, doğumdan sonra bile birbirmizi tanımazsak şaşmam
hemen düzelteyim :))) hihihih mesajı okudum ama hiç nick e bakmamıştım :))) oyuzden buraya da yazamadım :)) kusura bakma canım sementa1983 cümmm:)))
buda 21. haftanın içindeki halimiz;
Eki Görüntüle 160070
Eki Görüntüle 160070
Sagol cicim ama en mankenimiz sensin valla))
Oh oh gobuk gobuk masallah)
Sagol estedacim diger topicte biri sseni soruyodu merak etmis sanirim bi selam ver istersen))
biri mi biri mi benim o birihe he okadar kalabalığız ki, doğumdan sonra bile birbirmizi tanımazsak şaşmam
Oooo...maşallah...
Ne kadar da büyümüş öyle
Maşallahh canımbayağı büyütmüşsün sen göbeği :)))
evet teyzeleri, sadece göbek büyüse iyiydide, maalesef bende çok büyüdümmaşallah bize napalım sağlıklı olalım da büyüyelim
bu arada nil_çiçek seninkide kız gibi geldi bana hayılısı bakalım :)
Eki Görüntüle 160070
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?