2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

selam kizlar bugün cektim bu fotolari sicak sicak :)

gerci öyle üyük bi göbisim yok ama olsun :)
Eki Görüntüle 158895

Eki Görüntüle 158894
canım maşllah göbişine:)) banada kız gibi geldi hayırlısı inşallah
Eki Görüntüle 159037

buda şimdi çektim benim göbişim. baya büyümüş ama sonuda demi
maşallah canım sanada ilkine göre baya büyümüş göbeğin:))
maşallah canım kız karnı nasılda belli yuvarlak oluyo:))

Yandan foto vardı ama koymamıştım..Buyrunn kızlar aynı gün çekilmişti buda yandan... kızımla ben...
maşallah canım baya büyümüş kendini belli ediyo bebeğin:)) canım cinsiyetini öğrendinizmi bana kız gibi geldi yuvarlak duruyo karnın

oo canım maşallah size:)) artık kendini ne güzelde belli ediyo yesinler seni:))

tatlım bu ara işten falan ayrıldım eve adapte olmaya çalışıyorum kızımla ilgileniyorum o yüzden pek giremedim ama giricem işallahh bundan sonra bol bol...

hee bu arada 28 yaşındayım

tamam canım gir sohbetlerimize dahil ol,yaşımız aynıymş ama benim ilk çocuğm olacak inşallah:87:

maşallah kızlarrrrr

hippyciğim kilomu verdin sen göbek sanki gitmiş eskiye göree
şımart beni şımarttttttttttttttttttttt
yok yaa kıyafete göre tipim de değişiyo:) bi de açlık ve tokluk eheuehe:)

yeeeeeeeee bisi teyzesi...biz de seni yiyelim eheue

amannnn maşallahhhh çok tatlı olmuşsun yaa
Sagol cicim ama en mankenimiz sensin valla ))
Oh oh gobuk gobuk masallah )

Sagol estedacim diger topicte biri sseni soruyodu merak etmis sanirim bi selam ver istersen ))

Sagol estedacim diger topicte biri sseni soruyodu merak etmis sanirim bi selam ver istersen ))

biri mi biri mi benim o biri he he okadar kalabalığız ki, doğumdan sonra bile birbirmizi tanımazsak şaşmam

ayyy kızlar hepiniz 10 numarasınız valla... maşallahhh maşalllahhhhhhhh..
özendim valla ben de koyucam. akşama penyeyle çektireyim. gömlekler hırkalr belli etmiyo gibi..

biri mi biri mi benim o biri he he okadar kalabalığız ki, doğumdan sonra bile birbirmizi tanımazsak şaşmam

hemen düzelteyim :))) hihihih mesajı okudum ama hiç nick e bakmamıştım :))) oyuzden buraya da yazamadım :)) kusura bakma canım sementa1983 cümmm:)))

canım görmemişim beni sorduğunu kardeşim doğum yapmıştı bahsetmişimdir oraya gidip geliyorum arada ondan birkaç gün giremedim:))
valla canım haklısın çok kalabalığız :)))

Son düzenleme:
Oooo...maşallah...
Ne kadar da büyümüş öyle

Maşallahh canım bayağı büyütmüşsün sen göbeği :)))

evet teyzeleri, sadece göbek büyüse iyiydide, maalesef bende çok büyüdüm maşallah bize napalım sağlıklı olalım da büyüyelim

bu arada nil_çiçek seninkide kız gibi geldi bana hayılısı bakalım :)

Kaç kilo aldın ki? Erkek miydi seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…