2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

25 temmuzda dunyaya geldı bebısım 2990 gr masallh bebegım hersey yolunda sezeryan yaptım malesef

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

kızlar karnım çok fena çatladı çok çirkin ve 3 hafta daha var nasıl çatlar düşünemiyorum umarım doğumdan sonra biraz düzelir mustela doğum sonrası kullanacağım öncesi kullandım işe yaramadı ne lierac ne mustela

efsungcum valla yaslandikca bir garip oluyorlar kesinlikle. anlamak mumkun degil. ama galiba bizde degisiyoruz bu hamilelik beni cok degistirdi cidden.

bu arada tansiyonumda dustu biraz once. tum gece hic uyuma. bide bizimki klimayi aciyor yatak odasinda soguktan donuyorum hergece titreyerek uyaniyorum. yok senin usumenin caresi var ama benim sicaktan bayilmamin tek caresi klima diye. bogazlarimda sisti iyicene. dis agrisi bogaz agrisi bide simdi basim agrimaya basladi 9 ayda bu kadar agri cektigimi hatirlamiorum. bugun hastane cantasi ile bebek odasini hazirlamak gerek. yani yatagi yatak odasina almak daha dogrusu bebek odasini sadece susleyecegiz. bu arada dogum yapan arkadaslar hastanede en cok neye ihtiyac duydular. hemen reglimi oluyoruz ped med demis bu listede/ aman regl olmayida hic ozlememistim..

saol canim. sorma valla gecmedi dis agrim. napicam bilmiyorum. cekilecek gibi deil.

çok geçmiş olsun canım yaa... zordur diş ağrısı bilirim... hele hamileyken... kız kardeşim bu ayın 16.sında doğum yaptı ve neredeyse son 4 ayını diş ağrısıyla geçirdi, dr.u ona minoset (plus olmayanı) ağrı kesici vermişti. o bayağı bi rahatlatmıştı onu... sen de parasetamol içerikli bi ağrı kesici alabilirsin belki canım yaa... bi dr.una sor istersen.. bu arada doğum tarihin de belli olmuş hadi hayırlısı... Allah hepimize yardım etsin...

yarın doğum yapacak bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun... sonra sırada ben varım..:)) cuma sabah 8.de hastanedeyiz inşallah...

kızlar ne olur benim için de dua edin... ben sadece sağlıklı sıhhatli bi bebek istiyorum... ağrıydı sancıydı sezeryan sorunlarıydı hiç umurumda değil... bir süredir kafamdam atmıştım ama bu aralar gene evhamlanmaya başladım... malum 3 lü testim de yaş riskim çıkmıştı ve ben amniyo yaptırmamıştım... kızım sağlıklı olsun yeter diyorum... sezeryan sonrası kendime geldiğimde ilk soracağım soru bebek sağlıklı mı olacak...

bide hastaneye tv gelicek. nasil iptal etsemde eve gelseler. dogumdan cikmis hal kalmamis bide onunlami urasicam. zaten daha ne alicam ne edicem annem nasil gelicek kayinvalidem nasil gelicek onu bile organize edemedim..

canım o teste hiç takılma benim görümcemin de yüksek çıktı çoook sağlıklı bir kızı var bence iyi düşün hiç strese girme şimdiden hayırlı doğumlar çok az kalmış ne güzel

selam teyzoşlar...sıcak ve uykusuz bir gece sonrası burdayız...bişiler atıştıracağız kuzumla ama size bi bakalım dedik...

canım doktorun çok önemli bişi olsaydı zaten hemen başlatırdı doğumu...bak az kaldı senin de ...haftaya bugün eva minan kucağında olacak inşallahhhhhhh...dişin de ağrıyormuşşşşş...parol kullanabilirsin gebelikte ağrı kesici olarak...

ayyy kızlar artık yetişemiyoruz...herkesin doğumu karıştı....kim ,nerde,ne zaman doğurdu,doğuracak yetişemiyoruz hehe...
Allah hepimize kolay doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

ay sorma yaaa cocuklaşıyorlar bildiğiin :)) bence sen başka yerde yat bu akşam benimde boğazım inmiş soğuk sudan heralde amna dikkat son günlerimiz kendimizi korumalıyız
eminim hiç bir sorunun olmaycak canım benimde burnu kısa demişti ve amniyo yaptırdım ama temiz çıktı darısıda sana olsun canım takılma bence :)
bide hastaneye tv gelicek. nasil iptal etsemde eve gelseler. dogumdan cikmis hal kalmamis bide onunlami urasicam. zaten daha ne alicam ne edicem annem nasil gelicek kayinvalidem nasil gelicek onu bile organize edemedim..
sen bir arkadaşına anneni emanet dili olan birisi tr ve yunanca kayınvalidenlerde hemen gelirler heralde hastaneye o tv yide hemen kabul etme saç baş yorgunluk doğumdna 6-7 saat hatta bir gün sonra kabul et aynı gün darmadağın olursun annen senle doğuma gelmezmi sonradanmı gelecekki
ya birini ayarla yada olmadı bi taksi ayarla anneni getirmek için

kızlar perşembe doğumu olanlar lütfen bunu yanıtlayın işler iyice karışıyor çünkü

ağustosun ilk bebişleri de bunu yanırlarsa fena olmaz dimi :)) ayyy geldik bile agustosa

KIZLAR SİZE ADEMELİN MESAJINI GÖNDERİYORUM......

planlı doğum olmasına rağmen araya giren 2 normal doğum birde kanamalı hasta yüzünden akşama 16 ya kaldı doğum.çok şükür bir sıkıntı olmadıbaşka. 16.43 te erdem alp 3530 gr 49 cm oldu.akşama kalınca işler geri dönemedim ...dün çok uğraştık emsin diye bugün emiyor.şimdi de süt gelsin diye uğraşıyorum az az geliyor onun haricinde ben dün çok kötüydüm ama bugün çok iyiyim..ikimizde iyiyiz çok şükür öpüyorum.....

canim biraz once cevap verdim ama bu sacma internet heralde gondermedi. dua edicez tabiki ama ben eminim hicbisey olmayacak. herkeslere biseyler solediler biliyorsun. lutfen kafana takma o yuzden.

geçmiş olsun canım ağrı kesici minoset parol gibi bişey alsan iyi gelmez mi

canim hamileligim boyunca hic ilac almadim o yuzden almak istemiyorum simdi bi hafta kala.

ay maşallah allah nazarlardan korusun demekki ademelcimin kısmetindeki saati geçmiş:)))

hippy ciim not aldım seni en son listeyi yazıcam burdan ki herkes bilsin:))

maşallah bebişinbe :))

evet yaa cerenimo yarınmış arada kaynatıık valla onuda :))

inşallah kendide girebilirde söyler iyi olduklarını :)))
sen nasılsın canım gülsenin emmesi ne durumda ?

ay maşallah allah nazarlardan korusun demekki ademelcimin kısmetindeki saati geçmiş:)))

hippy ciim not aldım seni en son listeyi yazıcam burdan ki herkes bilsin:))

canım şimdi ademelle görüştüm..kendi de bebekte iyimiş..sadece akşama kadar aç beklediği için zor olmuş....bebekte azönce emmiş uyumuş...

canım benim bebekte pazartesiden bu yana çok şükür emiyor..sadece zora gelemiyor...geceleri pek emmek istemiyor..bunalıyor..geceleri bazen mama takviyesi yapıyoruz.ama inşallah onuda yavaş yavaş bırakır...mamayada kendi sütümü katıyorum...

ay kızlar yoruldum, şimdi evden içeri girdim hemen size yazayım dedım.
3 hafta once kontrole gıttığımde kızım bır hafta gerılemıstı, teyzeleri şimdi toparlamış çok şükür 35+3 dedi dr:)
sezeryan tarıhımızıde verdı, bir aksılık olmazsa 18 ağus. sabahı amılyatımız var.
kılomuzda 2750 gr:) nasıl sizce haftama gore.
daha hıc bısey okumadım, bi soluklanıp hemen okuyorum neler döktürmüşsünüz. he bu arada perde sıparısınıde verdım gelırken. birde yıne dayanamadım bady tulum corap falan aldım :)

Geçmiş olsun,çok ağrın varsa bence al parasetamol.ağrı stresinden daha iyidir.emzirirken de verecekler hepize muhtemelen doğum sonrası ağrılarda çok takma kafana zararlı bir ilaç değil.

Biz sabah gene dr.daydık.nst ye bağlandık,ama hastane ana baba günü hemşire bulana aşk olsun.benı nstye bağladı gitti 20 dk oldu gelen yok.kendimiz kapadık cihazı çıktıyı aldık indik.dr.a şikayet edecektim kadıncağız ameliyata girmiş haftaya artık.telefonda öğrendik sonucu sorun yokmuş.açlıktan dedi dünkü düşük değerler.aklınızda olsun benım gibi 4-5 saat açlıkla gitmeyin.bugün sancımız da çıktı ama çok değil normal sınırlarda.

kızının toparlamasına sevndm. haftana göre de gayet güzel kilosu var bebişinin. her şey yolunda canını sıkma sen.
insanın eli gidiyo yaaa illa bi şeyler alasın geliyo...Dayanamıyoruz işte cicişleri görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…