25 temmuzda dunyaya geldı bebısım 2990 gr masallh bebegım hersey yolunda sezeryan yaptım malesef
saol canim. sorma valla gecmedi dis agrim. napicam bilmiyorum. cekilecek gibi deil.
saol canim. sorma valla gecmedi dis agrim. napicam bilmiyorum. cekilecek gibi deil.
çok geçmiş olsun canım yaa... zordur diş ağrısı bilirim... hele hamileyken... kız kardeşim bu ayın 16.sında doğum yaptı ve neredeyse son 4 ayını diş ağrısıyla geçirdi, dr.u ona minoset (plus olmayanı) ağrı kesici vermişti. o bayağı bi rahatlatmıştı onu... sen de parasetamol içerikli bi ağrı kesici alabilirsin belki canım yaa... bi dr.una sor istersen.. bu arada doğum tarihin de belli olmuş hadi hayırlısı... Allah hepimize yardım etsin...
yarın doğum yapacak bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun... sonra sırada ben varım..:)) cuma sabah 8.de hastanedeyiz inşallah...
kızlar ne olur benim için de dua edin... ben sadece sağlıklı sıhhatli bi bebek istiyorum... ağrıydı sancıydı sezeryan sorunlarıydı hiç umurumda değil... bir süredir kafamdam atmıştım ama bu aralar gene evhamlanmaya başladım... malum 3 lü testim de yaş riskim çıkmıştı ve ben amniyo yaptırmamıştım... kızım sağlıklı olsun yeter diyorum... sezeryan sonrası kendime geldiğimde ilk soracağım soru bebek sağlıklı mı olacak...
canım doktorun çok önemli bişi olsaydı zaten hemen başlatırdı doğumu...bak az kaldı senin de ...haftaya bugün eva minan kucağında olacak inşallahhhhhhh...dişin de ağrıyormuşşşşş...parol kullanabilirsin gebelikte ağrı kesici olarak...kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
slm kızlarr..uykusuz bunaltıcı bol terlenen geceden sabahı edebildik şükür..bugün doğum yapacaklar var
mış okuduğum kadarıyla..inş sorunsuz olur...Allah kolaylıklar versin..
eyeszay canım okudum az önce kıyamam ben sana.ama merak e tme bişi olmucak.dr unda zaten bişi olmaz demiş.normal yada sezaryan hayırlısı olsun diyorum.önemli olan meleklerimizin sağlıklıca bize gelmeleri..
pepermint babbana geçmiş olsun cnm...
kızlar hepsini okuyamadım haliyle atlaya zıplaya 2 -3 sayfa anca.. bu arad ben pazartesi d r a gittiğimde dr a dedimki ben 1 ağustosu beklemiycem.dahqa öne alsak zezaryanı dedim.eşimde öyle istiyor..o da olur dedi.ve perşembeye gün verdi.yaniii yarınn olacak kısmet olursa.. :)) 28 temmuz :::)) inş sağ salim ve sağlıklıca alırım oğlumu kucağıma..
bu arda bi soru daha bana epidural sezaryan olacak ya , benim sol belimmin alt kemiğinde bi ağrı var.ceryranda kalmışım, yel girmiş oraya.basmak ve ayağımı kaldırmak çok a cı veriyor.yarına kadar geçmeside mümkün değil.acaba bunun bi zararı olur u bana.belden uyuşturcaklar yaa...korkuyorum açıkcasıı:18::18::18::18:
çok geçmiş olsun canım yaa... zordur diş ağrısı bilirim... hele hamileyken... kız kardeşim bu ayın 16.sında doğum yaptı ve neredeyse son 4 ayını diş ağrısıyla geçirdi, dr.u ona minoset (plus olmayanı) ağrı kesici vermişti. o bayağı bi rahatlatmıştı onu... sen de parasetamol içerikli bi ağrı kesici alabilirsin belki canım yaa... bi dr.una sor istersen.. bu arada doğum tarihin de belli olmuş hadi hayırlısı... Allah hepimize yardım etsin...
yarın doğum yapacak bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun... sonra sırada ben varım..:)) cuma sabah 8.de hastanedeyiz inşallah...
kızlar ne olur benim için de dua edin... ben sadece sağlıklı sıhhatli bi bebek istiyorum... ağrıydı sancıydı sezeryan sorunlarıydı hiç umurumda değil... bir süredir kafamdam atmıştım ama bu aralar gene evhamlanmaya başladım... malum 3 lü testim de yaş riskim çıkmıştı ve ben amniyo yaptırmamıştım... kızım sağlıklı olsun yeter diyorum... sezeryan sonrası kendime geldiğimde ilk soracağım soru bebek sağlıklı mı olacak...
ay sorma yaaa cocuklaşıyorlar bildiğiin :)) bence sen başka yerde yat bu akşam benimde boğazım inmiş soğuk sudan heralde amna dikkat son günlerimiz kendimizi korumalıyızefsungcum valla yaslandikca bir garip oluyorlar kesinlikle. anlamak mumkun degil. ama galiba bizde degisiyoruz bu hamilelik beni cok degistirdi cidden.
bu arada tansiyonumda dustu biraz once. tum gece hic uyuma. bide bizimki klimayi aciyor yatak odasinda soguktan donuyorum hergece titreyerek uyaniyorum. yok senin usumenin caresi var ama benim sicaktan bayilmamin tek caresi klima diye. bogazlarimda sisti iyicene. dis agrisi bogaz agrisi bide simdi basim agrimaya basladi 9 ayda bu kadar agri cektigimi hatirlamiorum. bugun hastane cantasi ile bebek odasini hazirlamak gerek. yani yatagi yatak odasina almak daha dogrusu bebek odasini sadece susleyecegiz. bu arada dogum yapan arkadaslar hastanede en cok neye ihtiyac duydular. hemen reglimi oluyoruz ped med demis bu listede/ aman regl olmayida hic ozlememistim..
eminim hiç bir sorunun olmaycak canım benimde burnu kısa demişti ve amniyo yaptırdım ama temiz çıktı darısıda sana olsun canım takılma bence :)çok geçmiş olsun canım yaa... zordur diş ağrısı bilirim... hele hamileyken... kız kardeşim bu ayın 16.sında doğum yaptı ve neredeyse son 4 ayını diş ağrısıyla geçirdi, dr.u ona minoset (plus olmayanı) ağrı kesici vermişti. o bayağı bi rahatlatmıştı onu... sen de parasetamol içerikli bi ağrı kesici alabilirsin belki canım yaa... bi dr.una sor istersen.. bu arada doğum tarihin de belli olmuş hadi hayırlısı... Allah hepimize yardım etsin...
sen bir arkadaşına anneni emanet dili olan birisi tr ve yunanca kayınvalidenlerde hemen gelirler heralde hastaneye o tv yide hemen kabul etme saç baş yorgunluk doğumdna 6-7 saat hatta bir gün sonra kabul et aynı gün darmadağın olursun annen senle doğuma gelmezmi sonradanmı gelecekkibide hastaneye tv gelicek. nasil iptal etsemde eve gelseler. dogumdan cikmis hal kalmamis bide onunlami urasicam. zaten daha ne alicam ne edicem annem nasil gelicek kayinvalidem nasil gelicek onu bile organize edemedim..
ağustosun ilk bebişleri de bunu yanırlarsa fena olmaz dimi :)) ayyy geldik bile agustosa
geçmiş olsun canım ağrı kesici minoset parol gibi bişey alsan iyi gelmez mi
ay maşallah allah nazarlardan korusun demekki ademelcimin kısmetindeki saati geçmiş:)))KIZLAR SİZE ADEMELİN MESAJINI GÖNDERİYORUM......
planlı doğum olmasına rağmen araya giren 2 normal doğum birde kanamalı hasta yüzünden akşama 16 ya kaldı doğum.çok şükür bir sıkıntı olmadıbaşka. 16.43 te erdem alp 3530 gr 49 cm oldu.akşama kalınca işler geri dönemedim ...dün çok uğraştık emsin diye bugün emiyor.şimdi de süt gelsin diye uğraşıyorum az az geliyor onun haricinde ben dün çok kötüydüm ama bugün çok iyiyim..ikimizde iyiyiz çok şükür öpüyorum.....
maşallah bebişinbe :))
evet yaa cerenimo yarınmış arada kaynatıık valla onuda :))
inşallah kendide girebilirde söyler iyi olduklarını :)))
sen nasılsın canım gülsenin emmesi ne durumda ?
ay maşallah allah nazarlardan korusun demekki ademelcimin kısmetindeki saati geçmiş:)))
hippy ciim not aldım seni en son listeyi yazıcam burdan ki herkes bilsin:))
gunaydinkizlar. dis agrisindan butun gece uyuyamadim. bi yandanda aman cok donersem bebek bikere daha dolanirmi korkusu. butun gece tepindi durdu anlamiyorum nerden yer buluyor. bugun dogumlari olan arkadaslar hayirlisi ile bebislerine kavussunlar dilerim. bu arada bana dogum topiginin linkini verebilirmisiniz. bugun bi baglanti yakaladim okuyim.
ay kızlar yoruldum, şimdi evden içeri girdim hemen size yazayım dedım.
3 hafta once kontrole gıttığımde kızım bır hafta gerılemıstı, teyzeleri şimdi toparlamış çok şükür 35+3 dedi dr:)
sezeryan tarıhımızıde verdı, bir aksılık olmazsa 18 ağus. sabahı amılyatımız var.
kılomuzda 2750 gr:) nasıl sizce haftama gore.
daha hıc bısey okumadım, bi soluklanıp hemen okuyorum neler döktürmüşsünüz. he bu arada perde sıparısınıde verdım gelırken. birde yıne dayanamadım bady tulum corap falan aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?