2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlılar..hem sesleri hemde yüz ifadelerini taklit etmek gerekiyor..ama ilerde konuşmaya başladıklarında onlar gibi konuşmayı bırakıcaz çünkü bu sefer düzgün konuşmayı öğrenemiyorlar...mesela çocuk bu diyosa suya bu mu istiyosun demiycez....su mu istiyorsun diycez..küçük bi örnek...

ah bende 25 gün neler çektim nelerde annem geri geldi..gecemn gündüzüm karıştı....allah yardımcın olsun...

Bence ne yap biliyomusun kimyon lu biseylernye belki faydasi olur deniyceksen boyle dene :))

Redmask ciiim bende medela swing var ama ben medelanhastane tipinkiraladim swindg de 1 saatlik buyk makinede 30 dk da bitiyor :)))

Kizimi doyurmam gerek ben kacar :)))

bak canim sencede benziyolarmi
ben gozden asagisini cok benzetmistim kaslari saclari esmer sanirim seninkinin bu arada masallah cok tatli
Eki Görüntüle 256295 Eki Görüntüle 256298
maşallah ya ilk pozu süper yakalamışsınız gerçekten, tam çerçevelik...
Ben de avent in manuel olanı var, memnunum ama sen işe başladığında seni çok yorar mı manuel pompa bilemem.

Valla bizimki de her zaman değil ama daralınca kucakta fayda etmiyo, odadan çık yürü etrafa bakıyor resmen kesiliyo sesi, tık yok
Valla ben de bilinçli güldüğünü düşünüyorumi konuşurken dinliyo resmen, auu, huu diye sesler çıkarıyo tatlı tatlı konuşunca da gülüyo

kızlar ben bişi sorucam ya şimdi 3 gün sonra kırkımız çıkacak bizim eee sonrasında ilişki durumu var ve ben korkuyorum:18::18: nasıl korunucaz bide o var bi akıl verin bana ya

kızlar ben bişi sorucam ya şimdi 3 gün sonra kırkımız çıkacak bizim eee sonrasında ilişki durumu var ve ben korkuyorum:18::18: nasıl korunucaz bide o var bi akıl verin bana ya

benim doktorum prezervatifle korunacaksınız dedi.. Bi de korkma canım ne var korkacak

Son düzenleme:
kızlar ben bişi sorucam ya şimdi 3 gün sonra kırkımız çıkacak bizim eee sonrasında ilişki durumu var ve ben korkuyorum:18::18: Nasıl korunucaz bide o var bi akıl verin bana ya

ben korkudan sıprel taktıramadım aylık ıgne ve uc aylık ıgne olayı var arkdasım ıstanbulda buyuk kılayda gorev yapıyo doktrla gorustu ve aylık ıgne emzırdıgım ıcın zararlı uv aylık olucaksın dedı bende uc aylık ıgne yontemını uyguladım ıgneyı vuruldugun andan ıtıbaren baslıyo korunma 9 eylulde oldum ıgnemı

bende yemiştim fasulye hiçbişey olmamıştı
Yok canim yaaa cikardigimiz rahatlamasina yetmiyor valla kzim cok kibar :)))gegiremiyor :))))
bizim kız öğretsin ona geğirmeyi valla bi geğiriyo duysan küçük dilini yutarsın
bizim zehrada babasının koynuna yatsın hemen tutuyo kıllarını ayırabilmek ne mümkün yoluyo valla babasıda bi anan bi sen nedir sizden çektiğim diyo ana kız bir olduk babayı yoluyoruz
bizimki kucağa geldimi biyerlere tutuna ihtiyacı duyuyo benim saçımı bulursa saçıma bulamazsa tişörtüme tutunuyo sizinkilerde yapıyo mu

Bayanlar bebıslere anason cayı veren varmı gaz ve gece uykuları ıcın ?
ya evet bende cok merak edıyorum içiripte memnun kalan varmı
ben ıyı geceler cayını aldım ama hıc sevmedı benımkı, şeker atsam luk luk ıcer ama atmakta ıstemıyorum. rezeneye bayılıyor sımdılık onu kullanıyoruz. ılık çayın bır etkısı var gıbı geldı bana.

heuheueheu dört gözle beklediğimiz gunlerden bırı:))))))))))))))))))))))
ama korunma meselesını bende merak edıyorum. napsak ya hapta pek akıl karı değil gibi, e spral de kayınca anasını ağlatıyor adamın. en ıyısı şu üç aylık iğnelermi dersiniz?

heuheueh yapmazmı aynı vallahı bı yapışıyo babasının kıllarına heuehueh bende guluyorum kıs kıs,
benımde saçlara tabı ama tepeden topuz yapıyorum çekemesin diye, yoksa yakalarsa afetmiyor vallahı. ama anladım artık oyle saçları guzelleştırıp ortalarda dolaşmak olmıcak,:))) düşünemiyorum saçım salıkken miraç ın yapıştığını :) mengenem benım

e ben emzirenler yaptıramaz iğne diye biliyorum doktorumda öyle dedi spiral ve prezervatif sadece dedi
kızlar bide ben 2.ye adet görüyorum ya 2haftada tekrar oldum niye böyle oldu ki

işe kesin yarıyomu bu iğne yani bi kaza falan olmaz dimi içe gelince bide yan etkileri neler

Igneyı yapmadan once soledı anlattı adet duzensızlıgı yaratır dedı okeyledım napım duzensız olsun kadınlık hormonunu etkılermı dedım hyr dedı ozamn yapın gıtsın dedım korktugum seyı kullanamıyorum sprelı yanı bırde etkılı ıgne dedi hıc bısey tam korumaz %98 korur dedı kabul ettım vuruldum ıgnemı esımede guvenemıyorum muhakkak korunmam lazımdı ıgneyı tercıh ettım bende

adını yazıp yollarmısın bana özelden bende bi dr a soraayım

evet canım emzırenler 3 aylık yaptırabılıyorlarmış. bende boyle bılıyorum ama tabı dikkat edilmesı gereken bır konu herkes dr una sorsun.

sen ne yapmayı düşünüyosun valla ben eşime güvenemiyorum adam kaç aydır bekliyo patlama yaşayabilir o yüzden benim korunmam şart

cnm bende mama veriyroum dr um gazlı bebek olduğunu duyunca conformişden verdi iyikide vermiş o eski cıyak cıyak ağlamarı azaldı şükür olsunki...
kabızda yapmadı benimkini yaradı yani bize...acaba bende nurse gaz ilacına dönsemmi onu düşündüm...

heueheuheu bır ınternet sıtesı onerıde bulunmuş. anne tırnak makası kullanmaya korkuyorsa, bebeğinin tırnaklarını dişleriyle kesebilir diye heheueheuheuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…