2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynını yaşadım hepimiz yaşadık genellikle ama geçicek emin ol biraz daha toparlanınca bişeyin kalmaz şimdi sütünün falan gelmemeside senin canını sıkmıştır olabildiğince ferah tut kendini hem sen üzülürsen sütte geç gelir sıkma canını toparlanırsın al bebişini yanına onu kokla falan geçicek emin ol

ayy canım sennin koca aynı benim ki gibi. hayatta çöp atmayı sevmez ee ondan başka atıcak olanda yok söylene söylene çöp atar

canım çok geçmiş olsun bende çok kokuyorum kustuğu zamanlarda
valla ben 25cc veriyorum canım çok rahatlıyo valla özellikle kaka yapmadığı zaman veriyorum ben bezi taşacak kadar yapıyo bağırsakları boşalıyo sanki çok rahatlıyo o zaman

bende deniyim canım inşallah işe yarar. rezeneyi sürekli ben içiyorum günde 3 defa. sütümden geçer diye pek vermedim. ama geçmiyo sanki ama sütümü arttırdı

Arkadaslar Merhaba

Aynene soyledigin gibi sut yetmiyor diye mamayi artirdik evdeki sutten de olduk simdi... Clarissa'da dogdugunda parmaklari porselen bebeklerin parmaklari gibi bacaklari da dedigin gibi cop gibiydi, tutmaya korktugumuzdan bir yerini kiracagiz diye annem minik bir yastik yapmisti ve onda tasidik. Simdi yastiksiz tasiyoruz cok sukur cop bacaklar nispeten doldu! O yuzden sizinki de dolacak canim endiselenme, sonucunu da yaz mutlaka bekliyoruz.:13:

Hormonlarimiz hala cok normal degil o yuzden bu tur inis cikislar sanirim daha devam edecek. Sabir eslerimize diyorum.

Ben mamaya bir iki damla zeytinyagi damlatiyorum, kabiz olmuyor cok sukur, yoksa ikinmaktan bir hal oluyordu. Metsili bebekler seviyor aslinda, ben de tadini sevdim.

Ne vitamini veriyorsun canim? D vitamininden mi bahsediyorsun yoksa baska birsey mi?

Capaklanma bebegin gozunu kapatip yapis yapis oluyorsa ancak o zaman goz damlasini veriyorlar aksi takdirde bize doktor burnun goze yakin olan kismina masaj yaparak tikanikligin gitmesine yardimci olabilirsiniz demisti.

Acikcasi hepimiz su aralar bebeklerimizle daha hasir nesiriz, eslerimizin de bunu anlayisla karsilamasi lazim.
Bebisi kusmadan sonra hemen ters cevirdigin iyi olmus, gecmis olsun. Yeni imajin hayirli olsun.

sağol canım ama bu gidişle hemen akacak rengi banyo yapınca hemen açılıyo

.....Aynı dertten müzdarıp olan bir anneyim kolik agrısı anne sutune karsı bagırsaklarının gosterdıgı tolorans olcusunde artıyor yada azalıyor doktorum bana anne sutunun yag oranının bebegın bagırsagında yarattıgı ( laktoz ) baskı gergınlık ve baskı yaratır 3 ay surer bu durum demıstı ozellıkle bebegın 4. ve 6. haftasında artıs gosterırmıs..bız 3 gundur aynı sızınde anlattıgınız krızlerı yasıyoruz durup dururken aglama krızlerı kıpkırmızı olma hali ellerini yumruk yapıyor ve emzirirken geri cekılıp aglıyor sonra gene emıp aglıyor vssne yazıkkı bu durum daha en az 1.5 ay surecek en az bızım saat aksam 4 ile 8 arası tutuyor aglamaktan yorgun dusup uyuyor en sonunda ama bızde bıtıyoruz esimle .denemedıgımız
ilac yontem kalmadı sab mylicon metsil rezene masaj kimyonlu kremler ...agrı tutunca tutuyor bizde evde dolastırıyoruz sureklı omuzda sıkı sıkı sarılıyoruz opuyoruz yanındayız sakın ol gıbı telkınler yapıyoruz yanı acıkcası elımızden ne gelıyorsa ..Allah hepşmşze sabır ve kolaylık versın bebeklerımızede saglıklı bır omur

nuraycımveawezcimbendede tuhaflıkvar normal değilim...bugün psikyatriye gittim...ilaç verdi bakalım nolcak...

bugün kızımı dr.a götürdüm..bebeğim ya üşüttü yada zeytinyağını fazla kaçırdım bebeğim dünden beri sürekli kaka yapıyor(normalde 3günden aşağı kaka yapmaz)ve kakası sümüksü yeşil renk....dr. zeytinyağını kes bakalım belki ondandır dedi..bu arada maşallah kızıma 5.400 olmuş kilosu....

sanki benim eşimi anlattın heee aynıs valla diyorum erken yatalım yatağa birlikte girelim soğukluk oluyor böyle sonrada sana hayır demek zorunda kalıyorum diyorum anlamıyor ne kahvaltımız birlikte ne de akşam yemeğimiz saddece evliyiz işte sinir oluyorum bu duruma ama elime oklavayı alıcam bi gün o olucak

nuraycımveawezcimbendede tuhaflıkvar normal değilim...bugün psikyatriye gittim...ilaç verdi bakalım nolcak...

canım benimde ihtiyacım var ilaca valla ne vermiş dr un bana da söyle bi sorayım ablama kullanabilirmiyim diye

Narci egi sulessliii zarpdeniz ve diger kizlaar ehueheu kayganam sabah kocamin uyarisindan sonra daha dikkatli daha evvel eltimin ilk dogumunda evde kaos yarattklarindan eltimnevden kOvmus kaygana ile kaydanayimimli arkadaslar o yuzden doguma gelmiyo lhusalik gcsin diye hesap yapiyor
Bnimde eltimn5 ay once dogurdu biz konusmuyoz eltimle ( cok iyi bir durum tavsiye ederim ) ondan pek bahsedemiuir bana. Gerci geldiginden beri 4 kez elisin gobegine cig sogan bqglamaktan bahsetti ama israrcida olamiyor

Bu arada sunu merak ediyorum mama ve anne sutu verenler saatlimi veriyorsunuz yoksa cocuk aciktikca mi ben cok takildim buna ya ???

Suuleslii yeni saclarin hayirli olsu.
Gelisimci hem gecmis olsun gulseye hemde masalkah kosuba sana dert edip kafsya fazla takma demek icimden geciyor ama diyemiyorum biliyorumki zorrrrr

canım ben gündüz anne sütü veriyorum gece mama.önceden 2 saatte bir veriyodum kontrole gittiğimde doktorum bekle o acıkınca zaten isteyecek dedi bende acıkıp aranınca veriyorum ama genelde yine 2 3 satte bir emiyor.

Suuleslii yeni saclarin hayirli olsu.
Gelisimci hem gecmis olsun gulseye hemde masalkah kosuba sana dert edip kafsya fazla takma demek icimden geciyor ama diyemiyorum biliyorumki zorrrrr

canım sağol ben saatli vermiyorum sama kendi acıkıyo zaten 3 4 saatte bi başlıyo yalanmaya(benim kız acıkınca yalanıyoda daha doğrusu ağzını şıpırdatıyo ben ordan anlıyorum)bende veriyorum kimi zaman 1 saat sonra başlıyo o zamanda meme veriyorum

Ufff yazdiklarim gitti hadi bidaha
Simdi biz 1. Ay kontrolumuze kadar saatliydik hep dr ole demistinsonrankontroldemsaati birakin demedi sanirim alt sinirds kilo aldik kilo aldik diye 3355 dogup 4000 olmustuk
Dun aciktikca verdim bugun saatli zaten benzerlk gosteriyor ikiside
Keske benim sutumdemgunduzu kurtarsaydi amanyetmiyir hem gece hemde gnduz mama istiyor yoksamyetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…