ya kızlar söylemeyim söylemeyim diyoru ama benim bebiş hep byle maşallah deyin nazar deyecek diye korkuyorum akşam 12 gibi bizimle uyuyor sabah 7de uyanıyor emiyor 9-10gibi tekrar kakıyor yarım saat kadar bakınıyor tabi emdikten ve altı alındıktan sonra. sonra kucak istiyo bakışıyoruz oynuyoruz müzikfalan dinliyoruz gziniyoruz sonra yine uyku falan falan amaöyle diğerleri gibi kolikmiş mıçamamakmış gazmış bilmem neymiş yok eemrken daha mıçıyo emdikten sonra kaldırıyorum gaaaaak yapıyo kimi zaamn emerken memeyi çıkarıyo ağzından gak yapıyo yine emmmeye devam ediyo :))))
ay kızlar çok korktum ne olur maşallah subhanallah diyin
hu hu arkadaşlar biz face teyiz gelmek isteyenler peşimize takılsınlar.....
nasıl nasıl peki:)hu hu arkadaşlar biz face teyiz gelmek isteyenler peşimize takılsınlar.....
yaa beni de alın ekleyin face grubuna
nasıl nasıl peki:)
mama hazirlama
kzlar siz mamayi nasil hazirliyorsunuz; ben kaynatilip sogutulmus su ile hazirliyordum, sonra da benmari usulu gerekli sicakliga kadar isitiyordum. dun aksam ilk defa aceleden sicak su ile hazirladim; sonra soguttum; kizim guzel guzel icerken mamayi biranda tum ictigini fiskirtarak cikardi; kendi ustu, benim ustum, yastik, koltuk ne varsa batti.. o kadar korktum ki.. bi daha mama vermedim; sabaha kadar da basini bekledim uyumadim yine kusar diye ..
simdi sutleri bitti , mama vermem lazim ama tedirginim; bir de mama kutusunu acip kokladim , bi acayip kokuyor; bozuldu mu acaba yaaa... oda sicakliginda tutuyordum kutuyu, bozulmus olabilir mi sizce?
ayy napsam,
evde de tekim; olmadi bebisle cikip alayim yenisini :-(((
mama hazirlama
kzlar siz mamayi nasil hazirliyorsunuz; ben kaynatilip sogutulmus su ile hazirliyordum, sonra da benmari usulu gerekli sicakliga kadar isitiyordum. dun aksam ilk defa aceleden sicak su ile hazirladim; sonra soguttum; kizim guzel guzel icerken mamayi biranda tum ictigini fiskirtarak cikardi; kendi ustu, benim ustum, yastik, koltuk ne varsa batti.. o kadar korktum ki.. bi daha mama vermedim; sabaha kadar da basini bekledim uyumadim yine kusar diye ..
simdi sutleri bitti , mama vermem lazim ama tedirginim; bir de mama kutusunu acip kokladim , bi acayip kokuyor; bozuldu mu acaba yaaa... oda sicakliginda tutuyordum kutuyu, bozulmus olabilir mi sizce?
ayy napsam,
evde de tekim; olmadi bebisle cikip alayim yenisini :-(((
Belki bebis midesini filan usutmus olabilir yada cok mu yedi? Yada ani mi kaldirdin? Su ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Mamalarin tadi zaten igrenc, bebeklerimiz nasil iciyor bilemiyorum????
Bizim mama da oda sicakliginda duruyor. Kaynamis sogumus suyu senin gibi benmari usulu ilitiyorum, bugun de gozume elektirikli mama isiticilari takildi ama cok gerek yok diye dusundum sonradan...
Bence yeniden yap tekrar dene derim, gecmis olsun.
hu hu arkadaşlar biz face teyiz gelmek isteyenler peşimize takılsınlar.....
Belki bebis midesini filan usutmus olabilir yada cok mu yedi? Yada ani mi kaldirdin? Su ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Mamalarin tadi zaten igrenc, bebeklerimiz nasil iciyor bilemiyorum????
Bizim mama da oda sicakliginda duruyor. Kaynamis sogumus suyu senin gibi benmari usulu ilitiyorum, bugun de gozume elektirikli mama isiticilari takildi ama cok gerek yok diye dusundum sonradan...
Bence yeniden yap tekrar dene derim, gecmis olsun.
hastaneden eve geldiğimizde süt çok gelmemişti mama almıştık ben de tadına baktım hakkaten iğrenç..
kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin
diğer grup çok havaya girmişti
once 50 ml benim sutumu icmisti, az geldi doymadi, mama yaptim
acaba ikisi karisti diye mi oldu, noldu anlamadim yaa
esim de bugun bakmis, biberon isiticilara; 40 tl civari, alicaz bitane yaa, boylr ugasamicam sukaynat, biberonu koy, her dakka kontrol et uygun sicakliga gelmis mi
bu alet 40 dercede sabit tutuyormus biberonu
yaa kutuyu ilk defa kokladim; hep mi boyle igrenc kokuyodu bilmiyorum ama kotu kokuyor resmen yaa
yaa. ben daha once ne koklamşsim ne de tadina bakmisim
neyse simdi yeni kutu alininca ikisinin kokusunu karsilastiricam bakalim, hakkaten bozulmus mu
dün gece oğlum ilk defa 7 saat kesintisiz uyumuş.bizde uyuya kalmışız ve ancak sabah kalkıp bebeğimi besledim.ama acaba çok mu uzun aç kaldı diye tedirgin oldum.siz 7 saat uyuyunca kaldırıp besliyor musun yoksa kesintisiz mi uyuyor???????:44:
bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?