2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

-cnm benim goguslerim buyudu; bir de uclari aciyor; dusta tazyikli su degdiginde bile aciyor dusunun
(bu arada lafi gelmisken, nette okudum bu donemde alttan iyi destekli sutyen giymek onemliymis, sarkmalar olmamasi icin, ben geceleri bile siki sutyen giyiyorum artik)
-istahsizlik, bas donmesi, yemeklerden tiksinme)
-geceleri arada uyaniyorum ve uykum kaciyor sanki
-sabah yorgunlugu hatta bitkinligi
-bikac gundur de bas agrisi basladi
-bir de hep yorgun ve halsizim

ben de bu belirtiler var
-haa ara arada kabiz oluyorum

Merhaba kızlar,..
Bişey soracam, siz ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz? Ben en son 6 ocakta gitmiştim kalp atışlarını duymuştuk, herşey normaldi allaha şükür, sonra 10 şubatta gel dedi doktor. yani 5 hafta sonrası için gün verdi. Bana çok uzun süre gibi geldi. Bir de doktorlarınız beslenme konusunda yönlendirici oluyor mu? beslenme uzmanı ya da diyetisyene giden var mı?

ben de cnm 8 ocak da gitmistim
subat'in ilk haftasi gel dedi bana da

ilk gittigimde 2 hafta sonra cagirmisti
bu kez 4 hafta sonra cagirdi

doktorlar bilir cnm, senin durumuna gore cagirirlar, merak etme

benim doktorum su donemde kendini zorlama canin ne isterse, neyi yiyebiliyorsan onu ye dedi

Arkadaşlar herkese merhaba,Aranızda Rubella ve Toxoplasma testlerini yaptıran varmı?Sonuçları hakkında doktorunuz ne yorum yaptı?Çok merak ediyorum benim test sonuçlarım çıktı ama daha dr.gitmedim.C.tesi gidicem hayırlısı inşallah.Hepinize şimdiden hayırlı doğumlar...

Canım bende 3 Ocakta gitmiştim, birde cumartesi gidicez, yani 22 Ocak. 3 haftada bir çağırıyor doktorum.

Canım ben hamileliğimi öğrendiğimde yaptırmıştı doktorum.
Rubella (Kızamıkçık) IgM Negatif
Toksoplazma gondii IgM Negatif
Rubella (Kızamıkçık) IgG POZITIF* 50.3 IU/mL
Toksoplazma gondii IgG Negatif

Rubella IgG nin pozitif çıkması gerekiyor. Kızamıkçığa bağışıklığı gösteriyormuş.

Senin sonuçların nasıl çıktı?

kızlar 7. haftada bebegınız kac mm idi birde kalp atısı yavas olan varmı

kızlar 7. haftada bebegınız kac mm idi birde kalp atısı yavas olan varmı

canim kimsenin bebegi ile kendi bebegini karsilastirma su donemde,

yumurtlama gunleri cok farkli olabilir ,
bebek geriden gelebilir ya da ilerde de olabilir.
kisiden kisiye degisir bebegin boyutlari, endiselenme

gebelik.org ye girip ordan bol bol okumani tavsiye ederim

dün basıma korkunc bi olay geldi bebegin öldü denildi hemen kürtaj yapmamız gerek denildi ama başka bi doktora gittgimde yasadıgını ögrendik , 4mm bebek ve kalbi cok yavas atıo ondan endiseliyim kafam cok karısık aslında kalbi yavas atıpta sonra hızlanan varmı onu merak ediyorum boyutundan cok

ahh cnm benim;
gercekten kotu bi olay yasamissin

ama bundan sonrasi iyi olsun, onemli olan o..

dua et cnm bol bol,
hizlanir insallah, neden hizlanmasin

Canım.benim sonuçlar:Anti-Toxoplasma IgG(Mikro):0.691 Pozitif - Kızamıkçık (Rubella)IgG(Mikro):0.731 Pozitif Ben bunlardan hiçbirşey anlayamadım ve kafam karıştı inşallah bir problem çıkmaz.Cevabın için çooook sağol.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

ikinci doktor bebeği almaya gerek görmediyse allahtan umut kesilmez canım. İnşallah sapasağlamdır, sen hep iyi düşünmeye bak.

2. doktor eger kalp atısı yavas olmasa hersey mukemel bile diyebilirdim dedi onumuzdeki hafta belli olucak dedi belirsizlik beni olduruyo

2. doktor eger kalp atısı yavas olmasa hersey mukemel bile diyebilirdim dedi onumuzdeki hafta belli olucak dedi belirsizlik beni olduruyo

Canım kalp atışları belki zamanla düzene girer sen pozitif düşünki bebeğinde sana tutunabilsin. Bir hafta sonra güzel haberlerini bizimle paylaşırsın

hayatım toksoplazma da rubellada geçirmişsin ve şu anda bağışıklısın rahat ol bu iyi bir şey demekki bu hastalıklara hamileyken yakalanmıycaksın rahatsın

ben yarın 2li teste gidiyorum kızlar geçen seferki hamileliğimde 16 nisanda 2li teste gitmiştim ve bebeğimin ense kalınlığı 5.9 mm çıkmıştı aynı gün içinde 3 doktora daha ölçtürmüştük hep aynı 2li test bile yapmamışlardı direkt cvs yapılmıştı 19 nisanada hayatımın en zor günleriydi o yüzden yarın benim için çok önemli allahım rast getirsin

Arkadaşııım,beni o kadar rahatlattınki anlatamam.Çok sağooool.İnşallah senin için de herşey yolunda gider.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsiiin.

kalbim senle..dualarım senle canım...güzel haberlerle dön inşallah...haftaya da benim 2 li testim var...şunu da bir atlatsam...ben de streslerdeyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…