kızlar ne sorucam sızlere. hanı derler ya goğuslerde aşırı damarlanma olur hamıleyken.
bende oyle olmadı, yanı bır ıkı damar var ama sanırım onlar da vardı onceden. sizlerde varmı? yada bulantıdan baska ne değişiklikleriniz var? acaba erkenmı bunlar ıcın:)
o ağızdakı iğrenc tat bende ıkı gundur yok allaha sukur.
göğüslerim sankı bır beden buyumus gıbı ama oyle aman aman bır acı damarlanma yok.
baskada hıc bır belırtım yok acıkcası.
Merhaba kızlar,..
Bişey soracam, siz ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz? Ben en son 6 ocakta gitmiştim kalp atışlarını duymuştuk, herşey normaldi allaha şükür, sonra 10 şubatta gel dedi doktor. yani 5 hafta sonrası için gün verdi. Bana çok uzun süre gibi geldi. Bir de doktorlarınız beslenme konusunda yönlendirici oluyor mu? beslenme uzmanı ya da diyetisyene giden var mı?
canım bu alttaki çizelgeyi yanlışmı ayarladın ? orda 9 haftalık görülüyrda...
Merhaba kızlar,..
Bişey soracam, siz ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz? Ben en son 6 ocakta gitmiştim kalp atışlarını duymuştuk, herşey normaldi allaha şükür, sonra 10 şubatta gel dedi doktor. yani 5 hafta sonrası için gün verdi. Bana çok uzun süre gibi geldi. Bir de doktorlarınız beslenme konusunda yönlendirici oluyor mu? beslenme uzmanı ya da diyetisyene giden var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba,Aranızda Rubella ve Toxoplasma testlerini yaptıran varmı?Sonuçları hakkında doktorunuz ne yorum yaptı?Çok merak ediyorum benim test sonuçlarım çıktı ama daha dr.gitmedim.C.tesi gidicem hayırlısı inşallah.Hepinize şimdiden hayırlı doğumlar...
kızlar 7. haftada bebegınız kac mm idi birde kalp atısı yavas olan varmı
dün basıma korkunc bi olay geldi bebegin öldü denildi hemen kürtaj yapmamız gerek denildi ama başka bi doktora gittgimde yasadıgını ögrendik , 4mm bebek ve kalbi cok yavas atıo ondan endiseliyim kafam cok karısık aslında kalbi yavas atıpta sonra hızlanan varmı onu merak ediyorum boyutundan cok
dün basıma korkunc bi olay geldi bebegin öldü denildi hemen kürtaj yapmamız gerek denildi ama başka bi doktora gittgimde yasadıgını ögrendik , 4mm bebek ve kalbi cok yavas atıo ondan endiseliyim kafam cok karısık aslında kalbi yavas atıpta sonra hızlanan varmı onu merak ediyorum boyutundan cok
2. doktor eger kalp atısı yavas olmasa hersey mukemel bile diyebilirdim dedi onumuzdeki hafta belli olucak dedibelirsizlik beni olduruyo
hayatım toksoplazma da rubellada geçirmişsin ve şu anda bağışıklısın rahat ol bu iyi bir şey demekki bu hastalıklara hamileyken yakalanmıycaksın rahatsınCanım.benim sonuçlar:Anti-Toxoplasma IgG(Mikro):0.691 Pozitif - Kızamıkçık (Rubella)IgG(Mikro):0.731 Pozitif Ben bunlardan hiçbirşey anlayamadım ve kafam karıştı inşallah bir problem çıkmaz.Cevabın için çooook sağol.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben yarın 2li teste gidiyorum kızlar geçen seferki hamileliğimde 16 nisanda 2li teste gitmiştim ve bebeğimin ense kalınlığı 5.9 mm çıkmıştı aynı gün içinde 3 doktora daha ölçtürmüştük hep aynı 2li test bile yapmamışlardı direkt cvs yapılmıştı 19 nisanada hayatımın en zor günleriydi o yüzden yarın benim için çok önemli allahım rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?