2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu alttaki çizelgeyi yanlışmı ayarladın ? orda 9 haftalık görülüyrda...

canım sanırım gittiğin hastaneden haber alıyolar..benim arkadaşımada öyle oldu.oda şaşırdı..ben özel muayehaneye gidiyorum..belki ondan haberleriş olmamıştır benden..ben kendim sağlık ocağına gidip haber verdim.ben hamileyim diye

canım ben 5 doz olcaktım ama 4.dozda kaldım.4.aydan sonra yapıyorlar ilk dozu.ama sen yined e kaydol çünkü bazı sağlık ocakları erken yapabiliyor
hımmm pazartesı kayıt olayım barı ıyı oldu soyledığın canım.

ben progestan kullanmıyorum canım, kanamam yok Allahtan.. elevit vermişti sadece onu kullanıyorm.bulantı içinde ilaç verecekti almadım ben..
canım bende elevıt ıcıyordum dr bıraktırdı ona 3. aydan sonra baslamak daha ıyı oluyormus cunku fAZLA VITAMINDE bulantı yapıyormus. neyse canım hakkımızda hayırlıs olsun. sonu guzel olacaksa 9 ayda yatarız, bulantıda cekerız dımı:)

bazen birkaç gün mide bulantım olmuyordu bende bitti zannettim.ama şu 2 gündürde kötüyüm.bu arada 8+1'im ben. dikkat ettimde hafta sonu bulantılarım olmuyor.geç kalktığm için sanırım:44:

aynen canim,
ben de h.sonlari cok daha iyi hissediyorum kendimi,

doktorum zaten demisti ki, biz ilk 3 ay sabah erken kalkmayi onermiyoruz, ama tabi siz calistiginiz icin mecbur kalkiyorsunuz :-((
sabah biraz uyusak daha iyi olacagiz aslinda

ben de hic kusmadim,
kusmam yoktu ama ben de midem de bi bayginlik ve de yemeklerden tiksinme vardi.
su anda 8+4um ben cnm
ya da 8+5 karistirdim
altta tickerimda yazar

canım seni ücretsiz takibe alıyolar..aşıları filan ücretsiz yapıyolr..ve zamanında bildiriyorlar...

hmm iyiymis aslinda.
o zaman ben de bi sabah sirketten izin alip gideyim bari.

biz asi mi oluyoruz hamileyken peki ???
(cok cahilim kusura bakmayin)

bir de kacinci haftaya kadar suremiz var kayit icin?
telefonla oluyor mu? nereyi aramak lazim?

canım ilk 3 ay diye biliyorum ben geçen defa kendim gitmiştim bu kez eşim yaptırdı kaydımı. aile hekimine gidiliyor diye biliyorum

canım aşı durumunu bilmiyorum ben kaydı gidip yaptırdım...tel.yaptıranda varmış...kayıtın haftası yok..nekadar erken olursa okadar iyi bence....bebek doğuncada yapıyolar kayıt diye biliyorum...

canım ilk 3 ay diye biliyorum ben geçen defa kendim gitmiştim bu kez eşim yaptırdı kaydımı. aile hekimine gidiliyor diye biliyorum

canım aşı durumunu bilmiyorum ben kaydı gidip yaptırdım...tel.yaptıranda varmış...kayıtın haftası yok..nekadar erken olursa okadar iyi bence....bebek doğuncada yapıyolar kayıt diye biliyorum...

PEPPERMİNT ORDADA TAKİBE ALIYORLAR SENİ.AŞILAR FALAN YAPILIYOR.bebeğin aşıları gelişimi falan takip ediliyor.özeller bazı sağlık bakanlığı aşılarını yapmıyor.

hmm ,
tamam kizlar cok sagolun,
ben de bir gun izin alip giderim o zaman, kaydimi olurum

kızlar ne sorucam sızlere. hanı derler ya goğuslerde aşırı damarlanma olur hamıleyken.
bende oyle olmadı, yanı bır ıkı damar var ama sanırım onlar da vardı onceden. sizlerde varmı? yada bulantıdan baska ne değişiklikleriniz var? acaba erkenmı bunlar ıcın:)
o ağızdakı iğrenc tat bende ıkı gundur yok allaha sukur.
göğüslerim sankı bır beden buyumus gıbı ama oyle aman aman bır acı damarlanma yok.
baskada hıc bır belırtım yok acıkcası.

benim göğüslerimde bir iki damar net olarak belli artık..ve göğüslerim çok büyüdü füze gibi
mide bulantısı dışında, çok sık idrara çıkma.gece terleyerek uyanmak, sabahın köründe alarm çalmadan uyanmak ve bütün gün uykusuz gezmek.bendekiler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…