2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gönlünü ferah tut...pozitif çıkması iyi bunların...benim toxoplasma negatif mesela...dikkat etmem gerekiyor bu duruma...

canım beni ilk zamnlar haftada bir sonra 10günde şimdide 20 hafta da bir çağıırıyor.ayrıca ben diyetiseyene hamilelikten öncede gidiyordum halende gidiyorum..ama dr.umda yönlendiriyor..ne yapmam gerektiğini söylüyor

canım ozaman bebek kaç haftalıktı? bebek ne oldu? bende yarın gidiyorum.inşallah hayırlı haberle döneriz....

öylemi ben 3.aydan sonra bırakılıyor sanıyodum.hamilelğimz boyunca içecek miyiz?:44: bana folik asit vermişti, ama kansızlk çıkınca onun yerine elevit verdi.önceden çok üşüyodum,şimdiyse gecenin bir yarısı terleyerek uyanıyorm.sanırım ilaç yapıyor..

ahh zaten o uyku yok mu, zaten severdim uyumayı.sabahları nerdeyse tören eşliğinde zor kalkıyorum..

gunaydın kızlar vallahı ben fazla ıyı değilim galiba. tam bulantılarım gectı erkenden dıyordum ama demin uyandım ve resmen adet ağrısı var bende, bununla bırlıkte epeyde bir akıntım gelmış, yumurta akı kıvamında. allah hayırlara vesile etsin. 8. haftada boyle olan varmı kızlar?

Günaydın kızlar,

bende de 2 haftalık yoğun bulantılar var ama çok şükür çıkartmıyorum ama onun yerine paso yiyorum mide boş kalınca çok bulanıyor. Sizde de böyle sorunlar var mı ((
Bu arada kasık ağrılarım da devamlı var.

canım işte herkesin durumuna gore veriyorlar ilacı. ah o elevit yokmuuuu, ben kısın ortasında askılıyla evde dolandığımı bılırım. heuehueh bırde sendede oluyormu ben elevit içerken , afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah cıkıyor. meğer ondanmıs:) genelde folik asidi 3. ayda bıraktırıyorlar cunku bbebek o zaman omuriliğini tamamlamıs oluyor. sana kan ilacı vermedimi dr.?

canım benım bulantılar bır ıkı gun once gectı sukur. aynen bende cok yıyorum habıre:) bendede bu sabahkasıkağrılarım oldu. oh rashatladım 8. haftada ağrı ceken bır ben değilmişim demekkı anormal değilmiş:)

Kaç hafta bulantın oldu canım? Ben şimdiden 3 kilo almışım ((( rahim büyüdü için ağrılar çekiliyormuş, neyse yavrularımız sağlıklı büyüsün biz acılar çekeriz

günaydın kızlar,

vucut 8. haftada adet olucakmış gibi tepki verebiliyomuş, tabi adapte olunmuyo hemen, benim de akıntım oldu öyle, adet ağrısı gibi karnım şişti, ağrı değil ama belirtileri yaşadım. bence normal canım

evet bende de bulantı var, bazen midem boşken daha çok da akşam yatmadan önce çok bulanıyo, bazen çıkartıyorum rahatlatıyo ama mide yanması yapıyo o da.. kasıklarda ağrı da oluyo özellikle solda nedense? bunların hepsi ilk 3 aya özgü normal şeyler diye biliyorum. tabi olmaması terslik anlamına gelmiyo bünye meselesi.

Kaç hafta bulantın oldu canım? Ben şimdiden 3 kilo almışım ((( rahim büyüdü için ağrılar çekiliyormuş, neyse yavrularımız sağlıklı büyüsün biz acılar çekeriz
canım benım cok az bulandı 6-8 haftalar arası. benım sıkayetım bulantıdan cok ağzımda ığrenc bır tet vardı ve dıslerımı fırçalayamıyordum. fırcalamaya calıstığım an cıkartıyordum. acıkcası bulantıdan cok bunu gencmesıne sevındım. yanı her acıya bulantıya razıyım yeterkı bebeğim sağlıklı olsun.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…