2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin sat 3 kasım ben 31 ekim aramızda 3 gün var normalde benim bugün 12 haftalık olcaktı..seninde çarşamba günü....

vallaha kafam karıştı geçen pzt doktora gittiğimde tam 11 haftalık dedi o gün için...alla alla...
bişi mi kaçırdım acaba ???

vallaha kafam karıştı geçen pzt doktora gittiğimde tam 11 haftalık dedi o gün için...alla alla...
bişi mi kaçırdım acaba ???

ozaman yarın seninde 12. hafta..ben sata göre diyorum ..sata göre benim bugün 12. hafta senin sata göre çarşamba 12. hafta ama senin erken benimde geç döllenme ile yarın ikimizinde 12. hafta

benm arkadaşım doğum izni bittiği gün okula bile uğramadan heyet raporu aldı.3 ay üstüste de devam etti.çok da zor olmuyo galiba rapor işi.

inşallah zor olmuyordur, heyet raporunu tek seferde 2ay alabiliyor muyuz yada 2ay alınabiliyor mu daha doğrusu

inşallah zor olmuyordur, heyet raporunu tek seferde 2ay alabiliyor muyuz yada 2ay alınabiliyor mu daha doğrusu

tek seferde alınmaz 1 aylık 1 aylık aldı o. birde süt ile ilgili problem vardı onun sütü yoktu calısmaya baslarsam daha kötü olur demiş galiba tam hatrlamıyorum suan anlattıklarını.

ben 24 yasindaym ve ilk kez allah nasip ederse bu yaz augustosun 18 inde hesaplandi anne olcam.

Bende katilabilirmiyim size.?

selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor

selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor

canım ne güzel bir haber,allaha şükür risk grubunda değilsinz..cinsiyetinizi nasıl öğrendinz hemen.kaç haftalıktı?:44:

hadi hayırlısı..ilk sen öğrendin cinsiyetini bakalım ikinci kim olacak...şimdilik ağustos annelerinin bi kızı varrr

Günaydın kızlar.....
çok sevindim cnm allah hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin,
bende ctesi gittim 1,1 çıktı ense kalınlığı kan testlerinide ctesi alıcaz dru fena bulmadım
ısındım cinsiyeti sordum belli değil daha dedi emin olmadan söylemem ben dedi
bulantılarım azaldı sanki folic asiti 12.hftya kadar kullanıyorsunuz sonra elevite geçiyorlar cnm
benim folic asit bitti deyince elevit yazdı, bir hareketli ki sormayın eli ayağı hiç durmuyor
hem kendi drumda hemde radyolojide sürekli kıpır kıpır gelişmeleri hareketleri çok güzel dedi
kalbi filan herşeyi yolunda dediler.....

Günaydın güzel hanımlar

maşallahh. Ne güzel ilk bebişimizin cinsiyetini öğrenmiş olduk. Hep böyle güzel haberler duya duya geliriz ağustosa, eylüle inşallah.

Kızlar benim daha önce kasık ağrılarım oluyodu bu haftalarda geçti. Normal di mi?

Günaydın kızlar,
bende cumartesi gittim doktora bebişi gördük. 2,5 cm olmuş. Sata göre uygun gidiyor dedi doktor. Bugün 9+5 oldum.. 2 hafta sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakılacak.

Kızlar bu arada takvimleri nasıl yapıyorsunuz?

günaydın kızlar.nasılsınız?
ben merak ediyorumda bu bulantılar ne zaman geçecek ben bugün yine çıkardım.günü bana yakın olupta bulantıları geçen var mı?güzel haberler verin lütfen.hamileliğin tadını çıkaramıyorum ya sürekli hastayım bulantıdan dolayı.

Cnm 1.sfda detaylı açıklama var oradan yapabilirsin....
maşallah minişine....

Bulantılar 12.hftdan sonra azalır diyorlar ama sende azalmamış birde olmadı diğer arkd.gibi idrar tahlili yaptır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…