benim aslında bugün 12 haftalık..büyüklüğüne göre 11+6
benim de yarın tam 12 haftalık olucak ...ama yarın 11+6...
canım senin sat 3 kasım ben 31 ekim aramızda 3 gün var normalde benim bugün 12 haftalık olcaktı..seninde çarşamba günü....
vallaha kafam karıştı geçen pzt doktora gittiğimde tam 11 haftalık dedi o gün için...alla alla...
bişi mi kaçırdım acaba ???
ben okulda açtım konuyu müdürüme ama istediğim cevapları alamadım...işine gelmedi açıkcası...ücretsiz izin alırsın falan diyip geçiştirdi beni...ama eşimin işyerinde bir arkadaşı var,eşi öğretmen ve doğum yaptıktan sonra heyet raporuyla rapor alabildiğini söylemiş eşime...ben bu işi incelerim...bişi öğrendiğim an paylaşırım zaten...siz de bi araştırın bakalım...
ozaman yarın seninde 12. hafta..ben sata göre diyorum ..sata göre benim bugün 12. hafta senin sata göre çarşamba 12. hafta ama senin erken benimde geç döllenme ile yarın ikimizinde 12. hafta
benm arkadaşım doğum izni bittiği gün okula bile uğramadan heyet raporu aldı.3 ay üstüste de devam etti.çok da zor olmuyo galiba rapor işi.
inşallah zor olmuyordur, heyet raporunu tek seferde 2ay alabiliyor muyuz yada 2ay alınabiliyor mu daha doğrusu
selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor
selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor
Günaydın kızlar,
bende cumartesi gittim doktora bebişi gördük. 2,5 cm olmuş. Sata göre uygun gidiyor dedi doktor. Bugün 9+5 oldum.. 2 hafta sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakılacak.
Kızlar bu arada takvimleri nasıl yapıyorsunuz?
günaydın kızlar.nasılsınız?
ben merak ediyorumda bu bulantılar ne zaman geçecek ben bugün yine çıkardım.günü bana yakın olupta bulantıları geçen var mı?güzel haberler verin lütfen.hamileliğin tadını çıkaramıyorum ya sürekli hastayım bulantıdan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?