hayırlı olsun canımgünaydın kızlar bende ağustos annesi olucam işalllah haftaya doktırumuz bu 2li tst dediğiniz nedir ki? ypar mı acaba siz de de hala bulantı ve kusma var mı ya?
hayırlı olsun canımikili testi dr un yapması gerekirr
günaydın kızlar bende ağustos annesi olucam işalllah haftaya doktırumuz bu 2li tst dediğiniz nedir ki? ypar mı acaba siz de de hala bulantı ve kusma var mı ya?
nedir bu 2li test bi de3 lü test duydum 2li ne zaman yapar?
Günaydın arkadaşlar bende özel sektörde çalışıyorum ve bende riskli dönem geçtikten sonra iş yerime söylemeyi düşünüyordum ama lekelenmem olduğu için acil doktora gitmem gerekti ve söylemek zorunda kaldım şimdilik aksi-kötü bir tepki almadım benimle birlikte farklı departmanda bir arkadaş daha hamile sadece ne oldu sırayamı girdinizdiye gülümseyerek bir latifede bulundu tebrik etti patronum sağolsun..
Bu arada ikili testler yapılmış güzel sonuçlar alınmışinşallah hayırlısıyla darısı bizim başımıza olsun...
selam kızlar..
elevit neler yapıyormuş yeni öğrendim..
gece üstüm açık yatıyorum..ara sıra ter basıyor..daralıyorum
gece yatarken içiyorum normalde çok üşürüm üşüme falan kalmadı..
doktora sormak lazım ne zaman bırakmalı diye...
bir de yarın bebeğim olacak seminerine gitmek istiyorum
ama çok uzak geliyor bana ümraniye..
ne yapıcam bilemedim..
sizce tek başıma gitmeli miyim ?:26:
ben de özel sektördeyim 5 haftalıktı söyledim
şuan 11. haftaya giricez Allah nasip ederse inşallah
söylemekte fayda var..en azından ona göre davranırlar
saolsun arkadaşlar pervane oluyor etrafımda saydık şirkette 9 kişi hamileymiş bu sene
büyük firmayız pıtır pıtır doğurucazinşallah
yemek yapıcam bende çok üşeniyorum napsam acep??
slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..eleviti hiç bırakmıyosun cnm doğumdan sonra bile içiyosun emzirdiğin için
ben sabahtan alıyorum çünkü bende uykusuzluk yapıyo sıcak bastığı doğru
böyle vitamin içerikli olan ilaçları sabahtan almak lazımmış ama gece uykularını düzensizleştirmemek için ama bnm yinede çok düzensiz
bide 21 aylık oğluşum var tabii onada kalıyorum bilemiyorum doğumdan sonra nolurum
slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..
bana dr vermedi elevit yada başka bişi sadece folik asit 10 haftalığız kulanmamaızmı gerekiyodu bunu??
24.haftadan canım
bende bendeben hemen söyledim ve nöbet hiç tutmadım öğrendiğim günden beri....
canım benim dr um ablam 12.haftaya kadar folik kullandırıyor 12 .haftadan sonra elevit ve kana başlattırıcakmerhabalar güzell anne adayları,
bende birkaç gündür çarpıntı var cok ve cok cabuk yorulmaya başladm artık,şimdiden böyle olursam ilerde napcam bilmiorum.
sizde de var mı bu durumlar?
ben hemen söyledim ve nöbet hiç tutmadım öğrendiğim günden beri....
bende bende
canım benim dr um ablam 12.haftaya kadar folik kullandırıyor 12 .haftadan sonra elevit ve kana başlattırıcak
bizde öğretmen sayısı az o yüzden mecburuz tutmaya ,söylemedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?