2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende ağustos annesi olucam işalllah haftaya doktırumuz bu 2li tst dediğiniz nedir ki? ypar mı acaba siz de de hala bulantı ve kusma var mı ya?

nedir bu 2li test bi de3 lü test duydum 2li ne zaman yapar?

canım bebekte bi anomali var mı ona bakıyorlar ayrıntılı ultrasona giriyorsun ve de kan veriyorsun down sendromu var mı yok mu ona bakılıyor 12 ile 14.haftalar arasında yapılıyor

ben de özel sektördeyim 5 haftalıktı söyledim
şuan 11. haftaya giricez Allah nasip ederse inşallah
söylemekte fayda var..en azından ona göre davranırlar
saolsun arkadaşlar pervane oluyor etrafımda saydık şirkette 9 kişi hamileymiş bu sene
büyük firmayız pıtır pıtır doğurucaz inşallah

Son düzenleme:
bende 5 haftalıkken öğrendim ve hemen söyledim daha doğrusu eşim söyledi :)) izin almak daha kolay oluyo çok fazla sorun çıkarmıolar bu sayede :))

eleviti hiç bırakmıyosun cnm doğumdan sonra bile içiyosun emzirdiğin için

ben sabahtan alıyorum çünkü bende uykusuzluk yapıyo sıcak bastığı doğru
böyle vitamin içerikli olan ilaçları sabahtan almak lazımmış ama gece uykularını düzensizleştirmemek için ama bnm yinede çok düzensiz
bide 21 aylık oğluşum var tabii onada kalıyorum bilemiyorum doğumdan sonra nolurum

bizim kurumdada biz 3 hamileyiz.üstelik hamile kalabilcek kişi sayısıda az...ama bu kuruma göre 3 hamile fazla

merhabalar güzell anne adayları,
bende birkaç gündür çarpıntı var cok ve cok cabuk yorulmaya başladm artık,şimdiden böyle olursam ilerde napcam bilmiorum.
sizde de var mı bu durumlar?

slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..
bana dr vermedi elevit yada başka bişi sadece folik asit 10 haftalığız kulanmamaızmı gerekiyodu bunu??

slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..
bana dr vermedi elevit yada başka bişi sadece folik asit 10 haftalığız kulanmamaızmı gerekiyodu bunu??

banada elevt verilmedi bi folic plus bide demir hapı verdi onları kullanıyorum 3 hafta sonra gidecem doktora,arkadaşlar b,işi soracam doktorlarınız beslenme için bi liste falan verdilermi?

ben hemen söyledim ve nöbet hiç tutmadım öğrendiğim günden beri....
bende bende
merhabalar güzell anne adayları,
bende birkaç gündür çarpıntı var cok ve cok cabuk yorulmaya başladm artık,şimdiden böyle olursam ilerde napcam bilmiorum.
sizde de var mı bu durumlar?
canım benim dr um ablam 12.haftaya kadar folik kullandırıyor 12 .haftadan sonra elevit ve kana başlattırıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…