2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende de var, eve gidip istifra ettim az önce.allahtan evim yakın.biz 8+5iz ya siz

Günaydınn herkesee..
Bizde 9+3 olduk bugün, doktor randevumu bekliyorum sabırsızlıkla 4 şubatta
bulantılarım benimde devam ediyor ve kasık ağrılarım..
Allah yardımcımız olsun..

Günaydınn herkesee..
Bizde 9+3 olduk bugün, doktor randevumu bekliyorum sabırsızlıkla 4 şubatta
bulantılarım benimde devam ediyor ve kasık ağrılarım..
Allah yardımcımız olsun..

Canım çok şükür geçen haftanın başında kusmalara veda ettim. Sadece 3 hafta sürdü bende... Şimdide hafif bulantı oluşuyor ama her geçen gün iyileşiyorum.. Bulantı çok kötü bilirim, 3 hafta hayattan kopmuştum.Kilo verdim resmen, hiç bişey yiyemyordum. Umarım bir an önce kurtulursun bulantılardan.

çok güzel haberler...sabah sabah bunları okumak iyi geldi...

hadi cinsiyet tahminide bulunalım arkadaşlar,bakalım annelerin hissettikleri doğrumuymuş?
ben kız olacak diye tahmin ediyorum
ya siz?

çin takvimine göre erkek ama benim içime kız gibi doğuyor :)

çin takvimine göre kız ama erkek gibi geliyor bana 2.oğlişim demeye başladım bile:))
ben 61 kiloydum ilk hamişlik kilolarımdan) 1,5 kilo almışım 62,5 kilo olmuşum
dr diyorki ben seni daha fazla hamiş sandım daha küçücükmüş miniş ilk doğumla arası
çok olmadığı için ondan öyle olmuş dedi

ikili test yaptıran arkd.bir sorum olacak
benim ilkinden farklı oldu sanki size hiç sigara içip içmediğinizi ailede genetik birşeyler olup olmadığını sordular mı ?? bana sormadılar bu testte takıldım biraz

canım bana bu seferde herşeyi sordular.gerçi ikili testim haftaya ama yinede dr öncesinden kayıtlara aldı bilgileri.

canım bana bu seferde herşeyi sordular.gerçi ikili testim haftaya ama yinede dr öncesinden kayıtlara aldı bilgileri.

tm işte cnm ilk hamişliğimde test yapılırken sorulmuştu burada sormadılar
dr da sormadı kafama takıldı benimde :-((
benim ultrasonda 1 hft ileri çıkınca boyuda ölçme sınırına gelince dr 2.li test yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…