günaydın kızlar.nasılsınız?
ben merak ediyorumda bu bulantılar ne zaman geçecek ben bugün yine çıkardım.günü bana yakın olupta bulantıları geçen var mı?güzel haberler verin lütfen.hamileliğin tadını çıkaramıyorum ya sürekli hastayım bulantıdan dolayı.
kzılar 2 kilo aldım şimdiye kadar, sizce nomal mi.çok mu almışım
Canım kaç haftalıksın?
Ben cumartesi gittim doktora, hiç kilo almamışım. 9+5 günlük bebiş...
Günaydınn herkesee..
Bizde 9+3 olduk bugün, doktor randevumu bekliyorum sabırsızlıkla 4 şubatta
bulantılarım benimde devam ediyor ve kasık ağrılarım..
Allah yardımcımız olsun..
selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor
Günaydın kızlar.....
çok sevindim cnm allah hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin,
bende ctesi gittim 1,1 çıktı ense kalınlığı kan testlerinide ctesi alıcaz dru fena bulmadım
ısındım cinsiyeti sordum belli değil daha dedi emin olmadan söylemem ben dedi
bulantılarım azaldı sanki folic asiti 12.hftya kadar kullanıyorsunuz sonra elevite geçiyorlar cnm
benim folic asit bitti deyince elevit yazdı, bir hareketli ki sormayın eli ayağı hiç durmuyor
hem kendi drumda hemde radyolojide sürekli kıpır kıpır gelişmeleri hareketleri çok güzel dedi
kalbi filan herşeyi yolunda dediler.....
hadi cinsiyet tahminide bulunalım arkadaşlar,bakalım annelerin hissettikleri doğrumuymuş?
ben kız olacak diye tahmin ediyorum
ya siz?
hadi cinsiyet tahminide bulunalım arkadaşlar,bakalım annelerin hissettikleri doğrumuymuş?
ya siz?
ya siz?
ikili test yaptıran arkd.bir sorum olacak
benim ilkinden farklı oldu sanki size hiç sigara içip içmediğinizi ailede genetik birşeyler olup olmadığını sordular mı ?? bana sormadılar bu testte takıldım biraz
canım bana bu seferde herşeyi sordular.gerçi ikili testim haftaya ama yinede dr öncesinden kayıtlara aldı bilgileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?