herkese merhaba
son bilgileri ekledim
hayırlısıyla 2 li testimizi atlattık
bebek çok iyi maşallah zıp zıp zıplıyordu
ense kalınlığı da iyi çıktı çok şükür
darısı hepimizin başına inşallah sonucumuzda iyi gelir
sağlıkla gelsin hepsi
merak etme cnm hepsi 3. ayın sonunda bitiyomerhabalar güzell anne adayları,
bende birkaç gündür çarpıntı var cok ve cok cabuk yorulmaya başladm artık,şimdiden böyle olursam ilerde napcam bilmiorum.
sizde de var mı bu durumlar?
slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..
bana dr vermedi elevit yada başka bişi sadece folik asit 10 haftalığız kulanmamaızmı gerekiyodu bunu??
arkadaşlar rapor nasıl alınır konusunu arastıran olmad mı
arkadaşlar rapor nasıl alınır konusunu arastıran olmad mı
ben okulda açtım konuyu müdürüme ama istediğim cevapları alamadım...işine gelmedi açıkcası...ücretsiz izin alırsın falan diyip geçiştirdi beni...ama eşimin işyerinde bir arkadaşı var,eşi öğretmen ve doğum yaptıktan sonra heyet raporuyla rapor alabildiğini söylemiş eşime...ben bu işi incelerim...bişi öğrendiğim an paylaşırım zaten...siz de bi araştırın bakalım...
araştırıyorumda düzgün yanıt veren yokki canım herkes çocugu düzgün bi aya ayaralamış bi bizimki ağustosa geldi.o yüzden konuyu bilen çok yok
araştırıyorumda düzgün yanıt veren yokki canım herkes çocugu düzgün bi aya ayaralamış bi bizimki ağustosa geldi.o yüzden konuyu bilen çok yok
ay evet ya...benle aynı zamanda doğum yapmış hiç bir arkideşim yok...neyse o zamanlar bi gelsin de hayırlısıyla bebişlerimiz için en iyisini yapacağız inşallah...
evet ben de fark ettim...sat'ım 3 kasım..senin kaçtı?bebeğimiz hemen hemen aynı canım..senin sat kaçtı? satla uyumlu mu bebeğin?
evet ben de fark ettim...sat'ım 3 kasım..senin kaçtı?
şu an için bi sorun olmassa 10 ağst.da doğumum...
xanım benim sat 31 ekim ama 1 kasım gibi görülüyor...zaten her gittiğimde değişiyor..ilk gittiğimde 4 gün fark vardı şimdi 1 gün..seninde sanki 1-2 gün erken döllenme gibi..bana son gittiğimde 8 ağustos dedi
bakalım 2011 ağustos annelerinden kim önce cinsiyet öğrenecek?
evet ben de fark ettim...sat'ım 3 kasım..senin kaçtı?
şu an için bi sorun olmassa 10 ağst.da doğumum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?