2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ademelcim bizde yaptırdık bugün 2 li testi.
ense kalınlığı çok normal çıktı inşallah kan değerleri de öyle gelir. darısı hepinizin başına inşallah arkadaşlar.
sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

merhabalar güzell anne adayları,
bende birkaç gündür çarpıntı var cok ve cok cabuk yorulmaya başladm artık,şimdiden böyle olursam ilerde napcam bilmiorum.
sizde de var mı bu durumlar?
merak etme cnm hepsi 3. ayın sonunda bitiyo
ben ilk hamileliğimde kafamı kaldıramıyodum
şimdide biraz var ama vücdum alıştı sanırım pek tepki vermiyo
bide şu mide bulantım geçse
insan gece yatmaya giderken çıkarırmı yaaa ööfff
slm kıslarr bende ağustos annesi olucam inş..
bana dr vermedi elevit yada başka bişi sadece folik asit 10 haftalığız kulanmamaızmı gerekiyodu bunu??

valla cnm 1inden 1ini kullanman lazım
folik asiti günde 3 kere alıyosun
eleviti 1 kere elevit daha kuvvetli dr.una bi sor cnm

arkadaşlar rapor nasıl alınır konusunu arastıran olmad mı

ben okulda açtım konuyu müdürüme ama istediğim cevapları alamadım...işine gelmedi açıkcası...ücretsiz izin alırsın falan diyip geçiştirdi beni...ama eşimin işyerinde bir arkadaşı var,eşi öğretmen ve doğum yaptıktan sonra heyet raporuyla rapor alabildiğini söylemiş eşime...ben bu işi incelerim...bişi öğrendiğim an paylaşırım zaten...siz de bi araştırın bakalım...

arkadaşlar rapor nasıl alınır konusunu arastıran olmad mı

bi de şu yönetmeliği incele arkadaşım istersen....
MEMURLARIN HASTALIK RAPORLARINI VERECEK HEKİM VE SAĞLIK KURULLARI HAKKINDA YÖNETMELİK
Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 30/12/1980, No: 8/2175
Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965, No: 657
Yayımlandığı R. Gazetenin Tarihi : 6/2/1981, No: 17243

Son düzenleme:
selamlar kızlar benim midem hala çok kötü.bu rapor konusu benim de çok canımı sıkıyor.2 aylık bebeğimi bırakmak istemiyorum.hayırlısıyla o zaman bi gelsin bakalım..

selammm aranıza yeni katılıyorum,bugün üyeliğim aktifleştirildi.ben de nasipse ağustos annesi olucam. benim de adaylığım kalkmadı yani aralıkta kalkıcak inşallah. ama sizin gibi ben de bebişi bırakıp gitmek istemiyorum, doğum izni süresi de yetmiyor aralığa, heyet raporu almak kolay mıdır? ben zor, vermiyorlar herkese diye duydum ama çevrenizde zorluk çekmeden alan var mı?

araştırıyorumda düzgün yanıt veren yokki canım herkes çocugu düzgün bi aya ayaralamış bi bizimki ağustosa geldi.o yüzden konuyu bilen çok yok

günaydın kızlarr Allahtan bişey olmazsa ben ücretsiz izne ayrılacağım artık. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da.gerisi mühim değil

araştırıyorumda düzgün yanıt veren yokki canım herkes çocugu düzgün bi aya ayaralamış bi bizimki ağustosa geldi.o yüzden konuyu bilen çok yok

40 gün normal ,tek bi doktorun verdiği rapor var...mazeret iznimiz var...40 gün heyet raporumuz var...2. dönem dişimizi sıkar rapor kullanmazsak ağustostan sonra ki ilk dönemi kapatır bunlar..Ama benim şimdiden 5 günüm geçti...Ben genelde dinlenmek için ayda 4 ü geçmemek şartıyla hafada bir sevk alıyorum..o zaman dinlenmiş oluyorum..

ay evet ya...benle aynı zamanda doğum yapmış hiç bir arkideşim yok...neyse o zamanlar bi gelsin de hayırlısıyla bebişlerimiz için en iyisini yapacağız inşallah...

ben Allah nasip ederse bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorum...bebeğimin her anında yanında olmak istiyorum...

ay evet ya...benle aynı zamanda doğum yapmış hiç bir arkideşim yok...neyse o zamanlar bi gelsin de hayırlısıyla bebişlerimiz için en iyisini yapacağız inşallah...

bebeğimiz hemen hemen aynı canım..senin sat kaçtı? satla uyumlu mu bebeğin?

evet ben de fark ettim...sat'ım 3 kasım..senin kaçtı?
şu an için bi sorun olmassa 10 ağst.da doğumum...

xanım benim sat 31 ekim ama 1 kasım gibi görülüyor...zaten her gittiğimde değişiyor..ilk gittiğimde 4 gün fark vardı şimdi 1 gün..seninde sanki 1-2 gün erken döllenme gibi..bana son gittiğimde 8 ağustos dedi

bakalım 2011 ağustos annelerinden kim önce cinsiyet öğrenecek?

sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...ben bu çrşb ikili teste gidiyorum...streslerdeyim...dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…