2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çatlaklar için krem kullananız vrmı aranızda bana bebeyağı önerdiler ama bilmiorum bi faydası olurmu ???

kaç haftalıkken öğreniliyo ki 16 17 değil mi sennki kaç haftalık canım:97:

canım genelde 14. haftada söylüyolar ama garanti 16. haftadan sonra oluyo
oğlumda 16. haftasında öğrenmiştik. kız kardeşime 14. haftada söyledi ama garanti veremem dedi. 16. haftayı bekleyelim demişti.

arkadaşlar çatlaklar için krem kullananız vrmı aranızda bana bebeyağı önerdiler ama bilmiorum bi faydası olurmu ???

canım bebe yağı tüylenme yapıyo diye biliyorum bide badem yağı.
ben ilkinde badem yağı kullandım göbeğim baya tüylendi çok rahatsız edici(

ben kakao yağıyla hindistan cevizi yağını oldukça sık duyuyorum daha başlamadım tabiki. ama dört ay bitince başlamayı düşünüyorum..

canım bebe yağı tüylenme yapıyo diye biliyorum bide badem yağı.
ben ilkinde badem yağı kullandım göbeğim baya tüylendi çok rahatsız edici(

ya bende badem yağı kullanmak istemioyorum oyüzden bebe yaağı kullanıyorum şimdilik bakalım inşallah oda tüylenme yapmaz bide vazelin önerdiler onuda denemeye başlayacm ..

kizlar hakikaten bu ayrima ben de dikkat etmemistim;

hamile kaldigimiz yasimiz mi?
dogum yapacagimiz yasimiz mi dikkate alinacak

(cin takviminde )

Hamile kaldığın yaşı ve hamile kaldığın ay (döllenmenin gercekleştiği ay önemli)

çin takvimide alman takvimide erkek diyo benim içime kız doğuyor.bakalım ne olacak.en güzelini Allah bilir.

evet hemde nasıl sabahları çok zorlyo beni

sen hayırlısıyla yakında atlatırsın 12. haftaya girmişsin bile çok şükür ama ben daha 9. haftadayım neyse ufaklıklar iyi olsunda biz anneler çekeriz demi kızlar

canım genelde 14. haftada söylüyolar ama garanti 16. haftadan sonra oluyo
oğlumda 16. haftasında öğrenmiştik. kız kardeşime 14. haftada söyledi ama garanti veremem dedi. 16. haftayı bekleyelim demişti.

haftaya 13 haftalık olcam doktor aylık gel demişti gitsem mi bekleyip 16.haftada mı gitsem

bende bu takvimde de kız çıktı bakalım ne olacak
benim oğlumda 13.hftda öğrenmiştik cnm şimdi ben 11+2 deyim ama ultr.1 hftda önden gidiyor
12.hftdayım ona göre zaten o yüzden ikili testide yaptılar bana

o şişliktir canım.8 haftada 1 kilo birşey deil.bazıları hiç almıyor ama alanda var.iyisin yanı.benım 8+5, 2 kilo aldım..bana göre çok iyisin

inşallah ya bide benim trioit hormonların az çalışıo yani guatr var ama tahlillerimide yaptırdım herşey normal çıktı bakalım inşallah snradan bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…