canım doktorum ense ölçümü yapacaktır o yüzden bir ay sonra gel demiştir.ikili testi yaptırmayı düşünüyosan 16. hafta geç oluyor test için.ama yaptırmayacaksan kendin bilirsin.haftaya 13 haftalık olcam doktor aylık gel demişti gitsem mi bekleyip 16.haftada mı gitsem
sen hayırlısıyla yakında atlatırsın 12. haftaya girmişsin bile çok şükür ama ben daha 9. haftadayımneyse ufaklıklar iyi olsunda biz anneler çekeriz demi kızlar
bende bu takvimde de kız çıktı bakalım ne olacak
benim oğlumda 13.hftda öğrenmiştik cnm şimdi ben 11+2 deyim ama ultr.1 hftda önden gidiyor
12.hftdayım ona göre zaten o yüzden ikili testide yaptılar bana
en son ne zaman gittin canım
bence git bide 16. haftada gidersin hem kontrolden geçmiş olursun
bende baktım tekrar çin takvimine erkek diyo ama oğlum içinde baktım ondan da kız çıktı:))
yanlışlık var yani:))
canım doktorum ense ölçümü yapacaktır o yüzden bir ay sonra gel demiştir.ikili testi yaptırmayı düşünüyosan 16. hafta geç oluyor test için.ama yaptırmayacaksan kendin bilirsin.
evet canım 12 haftaya girdim şükür 3 aylık oldu bebişim
30 aralıkda gitmiştim canım en son 1 ay sonra gel demişti
zaten çin takvimi %85 doğruluk payı diyor inşallah bu seferde takvim yanılır ve kızını kucağına alırsın :)))
maşallah diyelim darısı da bizim başımıza
işallahh canımm günlk sayıyorum ben aş ermen var mı ?
aş ermem hiç yok, sende var mı? Ya birde benim gecen hafta kasıklarım baya yoğun ağrıyordu bu hafta hemen hemen hiç yok sence normal mı?
selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor
tabiki normal canım.bende arada oluyo yaCinsiyetini çok merak ediyorum ya ben
kızlar bende varım ağustos anneleriin arasında bebeğim olucak ikizdiler bi kanama geçirdim ve o zaman hamile oldumu öğrendim meğer ikizimi kaybetmişim aynı gğn kaybetmekle bulmayı yaşadım diğer bebeğim 7+6 günlük
kızlar bende varım ağustos anneleriin arasında bebeğim olucak ikizdiler bi kanama geçirdim ve o zaman hamile oldumu öğrendim meğer ikizimi kaybetmişim aynı gğn kaybetmekle bulmayı yaşadım diğer bebeğim 7+6 günlük
kizlar siz de bas agrisi oluyor mu?
ben de cok bas agrilari olmaya basladi 2-3 gundur
nette baktim da kan hacmi arttigi icin olurmus
siz de var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?