2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende baktım tekrar çin takvimine erkek diyo ama oğlum içinde baktım ondan da kız çıktı:))
yanlışlık var yani:))

haftaya 13 haftalık olcam doktor aylık gel demişti gitsem mi bekleyip 16.haftada mı gitsem
canım doktorum ense ölçümü yapacaktır o yüzden bir ay sonra gel demiştir.ikili testi yaptırmayı düşünüyosan 16. hafta geç oluyor test için.ama yaptırmayacaksan kendin bilirsin.

hadi bakalım almanlarmı haklı türklermi :))))

bende baktım tekrar çin takvimine erkek diyo ama oğlum içinde baktım ondan da kız çıktı:))
yanlışlık var yani:))

zaten çin takvimi %85 doğruluk payı diyor inşallah bu seferde takvim yanılır ve kızını kucağına alırsın :)))

selam kızlar 2li testimiz yapıldı ense kalınlığı 0.9 mm düşük risk grubunadayız allahıma çok şükür veeee kızmız oluyor inşallah 2.prensesimiz geliyor

ohh oh ne güzel maşaallah cnm darısı bizlerinde başına inş.hepimiz iyi sonuclarla karşılaşalım inş.
2.kız ne güsel işte,annelerine hep yardımcı olacaklar :)

kızlar bende varım ağustos anneleriin arasında bebeğim olucak ikizdiler bi kanama geçirdim ve o zaman hamile oldumu öğrendim meğer ikizimi kaybetmişim aynı gğn kaybetmekle bulmayı yaşadım diğer bebeğim 7+6 günlük

canım geçmiş olsun.diğer bebeğini inşallah sağsalim kucağına alırsın.hepimizde inşallah sağlıcakla alırız.

kizlar siz de bas agrisi oluyor mu?

ben de cok bas agrilari olmaya basladi 2-3 gundur
nette baktim da kan hacmi arttigi icin olurmus

siz de var mi?

Allah onun omrunu digerine versin cnm benimm

kizlar siz de bas agrisi oluyor mu?

ben de cok bas agrilari olmaya basladi 2-3 gundur
nette baktim da kan hacmi arttigi icin olurmus

siz de var mi?

Bende de oluyor ara sıra canım. Minoset alıyorum, doktor içebilirsin dedi.

Bu arada kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…