Bende de oluyor ara sıra canım. Minoset alıyorum, doktor içebilirsin dedi.
Bu arada kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanıyorsunuz?
canım bendede çok sık oluyor.hatta cts öğlen başladı hala devam ediyor.zaten ben kronik migren çekiyorum onunda etkisi var.
kizlar siz de bas agrisi oluyor mu?
ben de cok bas agrilari olmaya basladi 2-3 gundur
nette baktim da kan hacmi arttigi icin olurmus
siz de var mi?
off bende de başladı...hele dün coştu...uyudum da anca toparladım...
ama normal baş ağrısı...dediğin gibi...kan hacmi ile alakalı...endişelenme...
kızlar geçmişi tam dikkatli okuyamadım kızım ishal oldu evde okula gitmedi onunla uğraşıyorum zor oluyor okumam ama güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler
ben kızımın adını yağmur koymak istiyorum
sağolun kızlar şu az az kanamam da bi geçse rahatlıycam piskolojimi bozuyo bakalım cumartesi kontrol var yine ama kalp atışları herşeyi normal dedi dr
sagol cnm,
sana da cok gecmis olsun
ilac da icemeyince kotu oluyor,
birdahaki gidisimde ilac isticem doktordan
benim cok sevdigim 3 kiz ismi
eylul, yagmur, nehir
ama 3u de verildi cevremizde :-(
irmak da guzel
ceren de
ceylin var, cennet kapisi demekmis ama onu da veren var
hep kiz ismi bakiyorum cunku erkege daha kolay sanki isim bulmak
bebekler ikizmiş biri yaşamıyo ondan kanmaa ama her kanma olduğunda diğer bebeğimde gidicek diye korkuyorumcanım benimde Aralık sonunda yoğun bir kanamam oldu ve 1 hafta evde yattım işe gitmedim. İlk 2 Ocak haftasında da yoğunkukla kahve rengi lekelemelerim oldu, son bir haftadır lekelemeler çok şükür çok azaldı. Bende rahimde kan keseleri var ve ondan bu sorunu yaşıyorum, sende sorun ney?
bende erkek istiyodum hep ama kız gibi gelio şimidde :)) bide kasığın sol tarafı ağrıyınca kız sağ tarafı ağrıyınca erkek olurmuş öyle diolar :)))
arkadaşlar yarın doktora gideceğim.ikili test zamanım.ama pek yaptırmak içimden gelmiyor.öğrensem ne olacak her halükarda doğuracağıma göre...
kararsızım eşimde yaptırma diyor.siz ne tavsiye edersiniz...
byüyk kızımızın adı eylül küçüğümüz de yağmur olsun
Bende çok eskiden beri kızım olursa Eylül koyucam derdim. Eşimde oğlumuz olursa Efe koymak istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?