2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben de ilk cocugumun ikiz olmasini cok istedim,
hatta oyle olacak gibi bihis vardi icimde ama denk gelmedi yanildim.

Allah bebisime saglik sihhat versin de

canım bendede çok sık oluyor.hatta cts öğlen başladı hala devam ediyor.zaten ben kronik migren çekiyorum onunda etkisi var.

canım bendede çok sık oluyor.hatta cts öğlen başladı hala devam ediyor.zaten ben kronik migren çekiyorum onunda etkisi var.

aynen ben de h.sonu migren atagi yasadim resmen,
uykuda bile gecmedi, gece kac defa uyandim

universite yillarinda migrenm vardi, sonra gecmisti, hamilelikte geri dondu sanirim:-((((

kizlar siz de bas agrisi oluyor mu?

ben de cok bas agrilari olmaya basladi 2-3 gundur
nette baktim da kan hacmi arttigi icin olurmus

siz de var mi?

off bende de başladı...hele dün coştu...uyudum da anca toparladım...
ama normal baş ağrısı...dediğin gibi...kan hacmi ile alakalı...endişelenme...

kızlar geçmişi tam dikkatli okuyamadım kızım ishal oldu evde okula gitmedi onunla uğraşıyorum zor oluyor okumam ama güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler
ben kızımın adını yağmur koymak istiyorum

sağolun kızlar şu az az kanamam da bi geçse rahatlıycam piskolojimi bozuyo bakalım cumartesi kontrol var yine ama kalp atışları herşeyi normal dedi dr

off bende de başladı...hele dün coştu...uyudum da anca toparladım...
ama normal baş ağrısı...dediğin gibi...kan hacmi ile alakalı...endişelenme...

sagol cnm,
sana da cok gecmis olsun

ilac da icemeyince kotu oluyor,
birdahaki gidisimde ilac isticem doktordan

benim cok sevdigim 3 kiz ismi
eylul, yagmur, nehir
ama 3u de verildi cevremizde :-(

irmak da guzel
ceren de
ceylin var, cennet kapisi demekmis ama onu da veren var

hep kiz ismi bakiyorum cunku erkege daha kolay sanki isim bulmak

sağolun kızlar şu az az kanamam da bi geçse rahatlıycam piskolojimi bozuyo bakalım cumartesi kontrol var yine ama kalp atışları herşeyi normal dedi dr

canım benimde Aralık sonunda yoğun bir kanamam oldu ve 1 hafta evde yattım işe gitmedim. İlk 2 Ocak haftasında da yoğunkukla kahve rengi lekelemelerim oldu, son bir haftadır lekelemeler çok şükür çok azaldı. Bende rahimde kan keseleri var ve ondan bu sorunu yaşıyorum, sende sorun ney?

byüyk kızımızın adı eylül küçüğümüz de yağmur olsun

İsim ben daha hiç düşünmedim cinsiyeti bir öğreneyim de....
başağrısı bende de var ilkinde yoktu şimdi bile ağrıyor valla....

erkek olursa Berkay düşünüyorum
kız olursa Gaye olabilir

Bende çok eskiden beri kızım olursa Eylül koyucam derdim. Eşimde oğlumuz olursa Efe koymak istiyor...

arkadaşlar yarın doktora gideceğim.ikili test zamanım.ama pek yaptırmak içimden gelmiyor.öğrensem ne olacak her halükarda doğuracağıma göre...

kararsızım eşimde yaptırma diyor.siz ne tavsiye edersiniz...

bebekler ikizmiş biri yaşamıyo ondan kanmaa ama her kanma olduğunda diğer bebeğimde gidicek diye korkuyorum

bende erkek istiyodum hep ama kız gibi gelio şimidde :)) bide kasığın sol tarafı ağrıyınca kız sağ tarafı ağrıyınca erkek olurmuş öyle diolar :)))

aynen erkek istiyorum çin takvimi erekek diyor bu alman takvimide çin takviminin aynısı zaten dikkat ederseniz.ama sol kasığım agrıyor kız..bide şu gittig... denen bi sitede kız mı erkekmi diye bi ürün var 9.90 lira.onu yaptım kız dedi:))acabaa neye göre yapıyor adam...hersey kız gösterirken erkek çıkması mucize olur bana...hayırlısı allahtan...

Canım yaptırmak en iyisi... Allah korusun kötü bişey olduğunda psikolojik olarak ona hazırlanmak gerekir. Doğumdan sonra öğrenmektense erkenden öğrenmeyi tercih ederim. Ona göre davranır, bebiş doğmadan psikolojik destek ve eğitim alırım...

Ama aklına kötü birşey getirme, normal prosedür gibi git yaptır bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…