2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir giremedim internete çünkü hastanede yatıyordum idrar yolu enfeksyonu bulantı baş dönmesi derken 3 lt serum yedim biraz düzeldim ne zor günler Allahım yardım etsin hepimize ...
Sizler umarım iyisinizdir?

merhaba guzel anne adayları :))))) baktımkı herkes aklındakı kız erkek ısımlerını soylemıs. bende soylıyeyım belkı bırılerıne fıkır olur.
ben cocukluğumdan berı dıyorum kı, cocuğum olursa adını miraç koyucam.
aynen hala aynı fıkırdeyım :) kız yada erkek farketmez, eğer rabbım kucağımıza almayı nasıp ederse adı miraç olacak yawrumuzun.

canım cok gecmıs olsun. sımdı nasılsın ıyısındır umarım.

canım tamam ne olursa, allahtan ne gelırse kabulümüzdür elhamdürillah ama en azından önceden bılmek şok olmaktan ıyıdır. en azından kötu bırsey olsada kendını hazırlarsın doğuma kadar. ama eğer doğumda öğrenırsen kendını zor toparlarsın. rabbım hepımıze hakkımızda hayırlı olanı ersın. hayırsızı hayıra cevırıp versın ınsallah.

kızlar ben de neva adını çok seviyorum.
eylül ve nehir de gözde isimlerim. erkek adı gelmiyo pek aklıma

arkadaşlar ben haftaya pazartesi cinsiyet öğrenmeye gidicem hayırlısı ile bakalım..hem 2li testte yapılcak...bu arada hiç kilo almadım.almamamda gerek zaten..5aya kadar alma dedi diyetisyenim..drum henüz bişey demedi...

yok canım aynısı değil türklerin çin takvimine göre kızım, almanların çin takvimine göre oğlum olacak. Keşke aynı olsaydı o zaman kafam karışmazdı

KIZLAR BUGÜN YİNE MELEĞİMİ GÖRDÜM :))kocaman olmuş hep geriden geliyordu 2 hafta geri idi ama şimdi sat ile tam uyumlu 11+2 olmuş kuzumm

kızlar bu geri ileri olayı nasıldır ?
doktor mu diyo onu ?
benim nasıl acaba ?

geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…