ilk çocuğun mu?
99 lira yazıyo nette
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir giremedim internete çünkü hastanede yatıyordum idrar yolu enfeksyonu bulantı baş dönmesi derken 3 lt serum yedim biraz düzeldim ne zor günler Allahım yardım etsin hepimize ...
Sizler umarım iyisinizdir?
arkadaşlar yarın doktora gideceğim.ikili test zamanım.ama pek yaptırmak içimden gelmiyor.öğrensem ne olacak her halükarda doğuracağıma göre...
kararsızım eşimde yaptırma diyor.siz ne tavsiye edersiniz...
bebekler ikizmiş biri yaşamıyo ondan kanmaa ama her kanma olduğunda diğer bebeğimde gidicek diye korkuyorum
aynen erkek istiyorum çin takvimi erekek diyor bu alman takvimide çin takviminin aynısı zaten dikkat ederseniz.ama sol kasığım agrıyor kız..bide şu gittig... denen bi sitede kız mı erkekmi diye bi ürün var 9.90 lira.onu yaptım kız dedi:))acabaa neye göre yapıyor adam...hersey kız gösterirken erkek çıkması mucize olur bana...hayırlısı allahtan...
KIZLAR BUGÜN YİNE MELEĞİMİ GÖRDÜM :))kocaman olmuş hep geriden geliyordu 2 hafta geri idi ama şimdi sat ile tam uyumlu 11+2 olmuş kuzumm
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir giremedim internete çünkü hastanede yatıyordum idrar yolu enfeksyonu bulantı baş dönmesi derken 3 lt serum yedim biraz düzeldim ne zor günler Allahım yardım etsin hepimize ...
Sizler umarım iyisinizdir?
Bugün bebeğimi kaybettim malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?