öle zor bi karar ama engelli olma durumu çok yüksekse en azından ona göre bi karar verilir...söylemesi kolay ama kararı tabiki çok zor.....ama erken teşhis herzaman iyidir...
benimde rumuzumdan belli olduğu gibi adım hatice trabzonluyum trabzonda ikametgah ediyorum 30 yaşındayım 14 şubatat 31 olacam bu benim ikinci bebeğim bie kızım var 21 aylık 13+1 im doktor 13+6 dedi ve bir oğlum olacakmış hayırlısı ile herşey yolunda imiş yerleşme yeri falan ii miş
benimde 3. Gebeliğim ama ilk bebeğim olcak....benimde ilki dış gebelik.ikincisinin kalbi durdu
herkesin kendi fikri tabiki saygı duyarım ama eğer sonuçta bebekte sorun varsa
ben aldırma taraftarıyım çünkü bana bağımlı olacak yarın öbürgün ben öldüm mü ona kim bakacak
hem bana hemde ona eziyet olacak hayattan hiçbirşeyden zevk alamayacak rabbim korusun genede dediğim gibi başa gelince kararı verilir dışarıdan ne desen boş....
selam arkadaslar
bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle
benide aranıza alırmısınız
slm canım bende gaziantepteyim sen hangi doktora gidiyorsuninş. su olayına filan gerek kalmaz canım gaziantepdeyim bende.antepliyim
ağustosun ortası olur yaa eylüle sarkmaz bence.ben 11 haftalığım agustos 18 olursa senin ağustos 5 felan olur haksızmıyım hanımlar
inşallah canım Allah gönlüne göre versinrüyamda gördüm kızım oluyodu adı da ela :))) çok güzeldiii
bence sen değiş dr unubenım doktor bı halt soylemedı bak yıne canım sıkıldı yarın gıdecegım doktor ıns soyler
hoşgeldin canım sağlıkla al bebişiniselam arkadaslar
bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle
benide aranıza alırmısınız
bi tek sen cevap vermişsin banacanım ne güzel ya, darısı bizim başımıza inşallah
ayy çok güzel yaa
canım bende 1.5 aylıkken almştım bir pantolon ve bluz..pantolonlarım sıkıyor çünkü..onun dışında mayısa kadar birşey almak istemiyorum yazın ciciler alıcam inşallah :26:
benimde sıkıyor kilo almştım zaten
güle güle giy canımkızlar ben ebru materntyden alışveriş yaptım.Eki Görüntüle 133072 Eki Görüntüle 133073
almayacaktım ama siteye girince ne zamandır aklımda olan elbiseyi aldım
canım ben 13+1 3 ağustos bence onunki ağutos sonuna gelir senin son adet tarihin neki
inşallah canım Allah gönlüne göre versin
bence sen değiş dr unu
hoşgeldin canım sağlıkla al bebişini
bi tek sen cevap vermişsin banateşekkürler
güle güle giy canım
slm uzun süredir yazamıyorum.mide bulantıları yüzünden.benim bebişlerim SATagöre 1 hafta geriden geliyor.Herhangi bir sorun olur mu acaba.Bu arada ikizler ve biraz düşük riski yaşıyoruzz.
canm sanırm döllenmen geç olmuş.ne güzel iki bebişn birden olacak..dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma.bol bol dinlen
sağol canım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Bende biraz değişik bir durum var kesenin biri rahim ağzına çok yakın haftada bir kontole gidiyorum.kalp atışları iyi ama doktor burada gelişmesi zor üste çıkması gerek diyor.bizde üste çıkmasını bekliyoruz.
:44: anladım canım, bu kese yer değiştirebiliyor mu yani? umarım üste çıkar sapasağlam tutunur iki bebişinde..kaç haftalık
hayırlı olsun arkadaşımmerhaba kızlarrr bende agustosta bebısımı kucagıma alacagım allah nasıp ederse
maşallah maşallahhhbende agustos annesi olucam insallah 11 aylik ikiz kizlarim var.pek onlardan firsat bulup yazamiyorum ama genelde gece girip gecmisi okuyorum geceleri kimsecikler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?