2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin kendi fikri tabiki saygı duyarım ama eğer sonuçta bebekte sorun varsa
ben aldırma taraftarıyım çünkü bana bağımlı olacak yarın öbürgün ben öldüm mü ona kim bakacak
hem bana hemde ona eziyet olacak hayattan hiçbirşeyden zevk alamayacak rabbim korusun genede dediğim gibi başa gelince kararı verilir dışarıdan ne desen boş....

öle zor bi karar ama engelli olma durumu çok yüksekse en azından ona göre bi karar verilir...söylemesi kolay ama kararı tabiki çok zor.....ama erken teşhis herzaman iyidir...

ay kızlar ruhumuz darlanıyo boş verin ii düşünelim ii olsun allah hepimize sağlıcakla kucağaımıza almak nasip etsin dua edelim

canım bende aslen trabzonluyum.hiç gitmedim ama memleket sonuçtaa..

benimde 3. Gebeliğim ama ilk bebeğim olcak....benimde ilki dış gebelik.ikincisinin kalbi durdu

allah bunu kucağına nasip etsin inşlaahh.
Iyi akşamlar kızlarrr hepinize..

tabiki herkesin fikirleri ayrıdır cnm ama ben kıyamam şahsen bakarım olsun bana o layık görülmüşse bakarım

selam arkadaslar

bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle

benide aranıza alırmısınız

ağustosun ortası olur yaa eylüle sarkmaz bence.ben 11 haftalığım agustos 18 olursa senin ağustos 5 felan olur haksızmıyım hanımlar

rüyamda gördüm kızım oluyodu adı da ela :))) çok güzeldiii
inşallah canım Allah gönlüne göre versin

benım doktor bı halt soylemedı bak yıne canım sıkıldı yarın gıdecegım doktor ıns soyler
bence sen değiş dr unu

selam arkadaslar

bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle

benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım sağlıkla al bebişini

bi tek sen cevap vermişsin bana teşekkürler

kızlar ben ebru materntyden alışveriş yaptım.Eki Görüntüle 133072 Eki Görüntüle 133073
almayacaktım ama siteye girince ne zamandır aklımda olan elbiseyi aldım
güle güle giy canım

canım ben 13+1 3 ağustos bence onunki ağutos sonuna gelir senin son adet tarihin neki

ama o 8 haftalığım diyor.haa evet tamam yaaa karıştırdım benimki büyükse daha erkekn dogar dimi ama:)valla bu hamilleliktem sonra çok dalgın ve unutkan oldum sizdede oldumu yaa..bakarmısn nasıl düşünmüşüm

slm uzun süredir yazamıyorum.mide bulantıları yüzünden.benim bebişlerim SATagöre 1 hafta geriden geliyor.Herhangi bir sorun olur mu acaba.Bu arada ikizler ve biraz düşük riski yaşıyoruzz.

slm uzun süredir yazamıyorum.mide bulantıları yüzünden.benim bebişlerim SATagöre 1 hafta geriden geliyor.Herhangi bir sorun olur mu acaba.Bu arada ikizler ve biraz düşük riski yaşıyoruzz.

canm sanırm döllenmen geç olmuş.ne güzel iki bebişn birden olacak..dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma.bol bol dinlen

canm sanırm döllenmen geç olmuş.ne güzel iki bebişn birden olacak..dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma.bol bol dinlen

sağol canım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Bende biraz değişik bir durum var kesenin biri rahim ağzına çok yakın haftada bir kontole gidiyorum.kalp atışları iyi ama doktor burada gelişmesi zor üste çıkması gerek diyor.bizde üste çıkmasını bekliyoruz.

:44: anladım canım, bu kese yer değiştirebiliyor mu yani? umarım üste çıkar sapasağlam tutunur iki bebişinde..kaç haftalık

:44: anladım canım, bu kese yer değiştirebiliyor mu yani? umarım üste çıkar sapasağlam tutunur iki bebişinde..kaç haftalık

şu an 8 haftalıklar progestan desteği ile büyüdükçe üste doğru gelebilir demişti doktor.güçlü bebeğim inş yukarı doğru büyür başka yapabileciğimiz bir şey yok ne yazık ki.

bende agustos annesi olucam insallah 11 aylik ikiz kizlarim var.pek onlardan firsat bulup yazamiyorum ama genelde gece girip gecmisi okuyorum geceleri kimsecikler olmuyor

merhaba kızlarrr bende agustosta bebısımı kucagıma alacagım allah nasıp ederse
hayırlı olsun arkadaşım
bende agustos annesi olucam insallah 11 aylik ikiz kizlarim var.pek onlardan firsat bulup yazamiyorum ama genelde gece girip gecmisi okuyorum geceleri kimsecikler olmuyor
maşallah maşallahhh ne kadar güzel
Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…