evet ben göbekliydim zaten yağ mı bebek mi anlayamıyorum :) bide şu esra erol var dümdüz hala karnı cinsiyetini bile öğrenmiş
kalorisi yüksek az kilo yapıcı şeyler yerseniz bebişde alır valla bende 16 kilo aldım
ama bebişim 2,900 doğdu ama benim beslenmem iyi değildi şimdide kötü geçen doğumdan
6 kilom kalmıştı üstüne 1,5 kilo daha almışım 62,5 olmuşum :-(
annem dalga geçiyor bu yemeyle geçen seferkinden de küçük birşey çıkaracaksın diyor
nesi olacakmış canım :)
bende de göbek vardı.o yüzden bende anlayamıyorumya esra erolunki kaç haftalıkki demek 13-14 o arada.ilk çıktığnda çok çirkindi zamanla güzelleşti azcıkta kilo aldı..ama hala fit.gebelikte yakışır sadece karnı çıkar o kadar..bende öyle olmak isterdim.benim her yerden pırtlıyor
evet erkek çocuğu daha çabuk gelişirmiş kız bebek ağır gelişirmiişoğlum olacak dedi. Erkek çabuk belli olurmuş 14. Haftada diyorlar kız geç belli oluyormuş 16 dan sonra
Kızlar herkes adını yazsın öyle konuşsakk canlar..
evet erkek çocuğu daha çabuk gelişirmiş kız bebek ağır gelişirmiiş
adım zümrüt :) sen de sedasın galiba :)
Selam kızlarr..
Bende allah nasip ederse ağustos annesi olucam..inşallahh..
Daha öncede yazmıştım topiğinize..
Ikili tarama mevzusu olmuş..ben kararsızım yaptırmakta.bana akıl verirmisinizz...
Yaptırmasak nolurr.... :26:
canım doktorun gerek görüyorsa yaptırmkta fayda var tedbirini önceden almak en iyisi bence
konyadayım ben seda
ikili test konusunda ben şu bakımdan kararsızım, içime kuşku düşürür beni huzursuz eder diye korkuyorum %100 riskli olsa bile insan bebeğine kıyabilir mi bilemiyorum allah göstermesin
konyadayım ben seda
ikili test konusunda ben şu bakımdan kararsızım, içime kuşku düşürür beni huzursuz eder diye korkuyorum %100 riskli olsa bile insan bebeğine kıyabilir mi bilemiyorum allah göstermesin
konyadayım ben seda
dr illaki yaptıralım demediği için kararsız kaldım zatenn.seninle günlerimiz aynı gb..sen yaptırdınmı...
Bu arada cinsiyet bellimi.çok merak ediyorum bendeee...
Adım elif bu arada arkadaşlarrr...
Fırsat buldukça girmeye çalışırım topiğinizee...
canım tamam haklısında ama önceden öğrenmek ve tedbir almak en iyisi doğduktan sonra öğrenmek yıkıma uğratr allah korusun öyle bişey olsa bile bebkler anne rahmine düşmeden annelerini seçerlermiş yani o bebek kaderimiz olacak allahım sağlıklı hayırl evlatlar versn ama önceden öğrenmek en iyisi diyorum
canım 2li testte önce bebeğin ensesini ölçüyor kan alıyor..ama Allah korusun ense kalın çıkarsa sorun olabilir yine kesin değil yani.ve öle bi durumda karından su aldırmak istermisn diye soruyolar.kesin su almıyolar yani...bence ensesini ölçtür enazından için rahat eder..
canım 2li testte önce bebeğin ensesini ölçüyor kan alıyor..ama Allah korusun ense kalın çıkarsa sorun olabilir yine kesin değil yani.ve öle bi durumda karından su aldırmak istermisn diye soruyolar.kesin su almıyolar yani...bence ensesini ölçtür enazından için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?