2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet..mantıklı canımm..önce bi baksın ense kalınlığınaa..

pek çoğunuzun cevabını toplu vereyim adım gülden.kütahyalıyım ama istanbulda yaşıyorum..kilolu olduğum için dr.um henüz nezaman nekadar alcağımı söylemedi.haftaya şekr yüklemsinden sonra söyliycek ama diyetisyenim 5 aya kadar almamaya çalış dedi.5. aydan sonra al dedi.ben şimdilik kilo almadım.ama nekadar süre daha almamam bilmiyorum.... ayrıca cinsiyet konusun da kız geç erkek erken diye bişey demedi dr.um..haftaya 13 haftalık olunca pazartesi hem 2li test yapılcak hemde cinsiyet öğrenicem..Allah nasip ederse....benim dr. 5 haftalıkken kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi....haftaya bakalım belli olcak.....ortaya ne çıkacak bakalım erkek mi kızmı.hayırlısı olsun....

doktorun çok hızlıymış:) hayırlısı nasılsa öyle olsun canım benim de beden kitle indeksinden dolayı 7 kilo al dedi doktorum

kızlar ben ebru materntyden alışveriş yaptım.Eki Görüntüle 133072 Eki Görüntüle 133073
almayacaktım ama siteye girince ne zamandır aklımda olan elbiseyi aldım

gule gule giy cnm.
cok gzueller,
ben de aksam evden yapicam alisveris sanirim, canli destegi arayarak yapayim diyorum, uzerimde guzel durmazsa, bedeni uymazsa falan degisim-iade oluyor mu onu falan sorucam

bir de cnm sen tam bedenine gore mi aldin?

benim bedenim ;36-38
gogus olcum 90 cm

small beden cikiyor bana; ama ben medium alayim diyorum, ya cok kilo alirsam

sitede de uyari yazmislar; buyuk almayin diye, bedeninize gore alin diye

MEMNUN OLDUM KENDİ ADIMA..BENDE ELİFF.İKİNCİ HAMİLELİĞİM...AMA İLK BEBEĞİM OLACAK İNŞALLAHH.İLKİNDE KESE GELİŞMEDİ KÜRTAJ OLDUMMM...
1 SENEDEN FAZLADIR KK DAYIMM.BAŞKA Bİ TOPİKTEYDİMM..ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUK BURDA...
CİNSİYETİ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞAL OLARAK..KIZ DOĞUYOR İÇİME BAKALIM DOĞRU ÇIKACAKMI..BU HAFTA GİDERSEM ISRAR EDİCEM SÖYLE DİYEE...
KADIN BÜYÜK İHTİMAL SÖYLEMEK İSTEMEZ ERKEN DİYEE...RABBİM SAĞLIKLI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH...

herhalde büyük ihtimal öyle olacak arkadaşım sen yaptırdın galiba nasıldı?

canım ben duydum sadec haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçülcek..sonra kan vericem..bende tedirginim tabi..arkadaşım gecen hafta ense kalınlığı ölçtürdü ve kalın çıoktı çok üzüldü ama karnından su verdi.sonucu bekliyor..ama şimdi 2 yaşında birde kızı var.ondada aynı olaylar olmuş.ense kalın çıkmış.su almışlar bebek nnormal çıkmış....inşallah arkadaşın bu bebeğide yine öyledir..yapısal heralde diye düşünüyorum.ense kalınlığı ile illa anormal durum çıkmayabiliyor...Allah herkese sağlıklı bebekler versin..çok zor bi karar olur...

yok canım bedenin neyse onu al benim pantolonum biraz bol geldi yanlız çok pamuk topladı siyah pantolon alırken dikkat edin ebrudan

benimde rumuzumdan belli olduğu gibi adım hatice trabzonluyum trabzonda ikametgah ediyorum 30 yaşındayım 14 şubatat 31 olacam bu benim ikinci bebeğim bie kızım var 21 aylık 13+1 im doktor 13+6 dedi ve bir oğlum olacakmış hayırlısı ile herşey yolunda imiş yerleşme yeri falan ii miş

sağol canım,daha iyileri senin olsun.sanırım değişim şartıyla iade alıyorlar.. ben medium giyiyordum L aldım ama oranın L'ı daha büyüktür sanırm.yanı banada M diyordu ama ben ne olur ne olmaz diye L aldım.sende aldığn kıyafetlerinin fotosunu koy merak ederim

işte bu durum çok kötü. hamileyken zaten havadan nem kapıyoruz sürekli şüphe içinde geçer mi haftalar

yok canım bedenin neyse onu al benim pantolonum biraz bol geldi yanlız çok pamuk topladı siyah pantolon alırken dikkat edin ebrudan

aa oyle mi? ok o zaman tam bedenime gore alayim. zaten cogu sey ayarli sanirim; kilo aldikca aciyoruz ipleri ..

siyah almayalim o zaman...

benimde 3. gebeliğim ama ilk bebeğim olcak....benimde ilki dış gebelik.ikincisinin kalbi durdu

tmm cnm aksam alirsam eklerim fotolarini.
ya cok kararsiz kaldim bi beden buyuk mu alsam ne yapsam diye

işte bu durum çok kötü. hamileyken zaten havadan nem kapıyoruz sürekli şüphe içinde geçer mi haftalar

öle zor bi karar ama engelli olma durumu çok yüksekse en azından ona göre bi karar verilir...söylemesi kolay ama kararı tabiki çok zor.....ama erken teşhis herzaman iyidir...

maşallahh canım 5 haftalıkken cinsiyet tahmini yapmış ohh ii ben kız istiyorum ama sağlıklısı olsun diyorum rabbim hayırlısını versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…