bende agustos annesi olucam insallah 11 aylik ikiz kizlarim var.pek onlardan firsat bulup yazamiyorum ama genelde gece girip gecmisi okuyorum geceleri kimsecikler olmuyor
canım en guzelıı bol su tuketmek ben oyle yapmaya calısıyorum bende de kabızlık varrr hıc bısey fayda etmedı su dısında :18:
tatlım doktorunla paylastın mı belkı daha ıyı bır cozumu olabılırr
allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım bende aslen trabzonluyum.hiç gitmedim ama memleket sonuçtaa..
amin hepimiz inşallah sağılıklı bir şekilde kucağımıza alırız.....
allah bunu kucağına nasip etsin inşlaahh.
Iyi akşamlar kızlarrr hepinize..
tabiki herkesin fikirleri ayrıdır cnm ama ben kıyamam şahsen bakarım olsun bana o layık görülmüşse bakarım
allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ay kızlar ruhumuz darlanıyo boş verin ii düşünelim ii olsun allah hepimize sağlıcakla kucağaımıza almak nasip etsin dua edelim
arkadaslar su cızelgeyı nasıl yapıyorsunuz
Kızlar bugün doktora gittim ikili test için ...yavrumuzu gördük kıpır kıpır oynadı...çok şekerdi yaaa...4D görüntülendi...acayip duygulandım...Allahıma şükür herşey yolunda...ense kalınlığı ölçümü ,burun kemiği ölçümü,iç organların kontrolü yapıldı,hatta ilk CDmizi verdiler,eve geldiğimden beri kaç kez izledim bi tahmin edin ihihih :) ...kan da verdim...cts günü sonuçları alacağız kısmetse...darısı sizlerin başına...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bende kabızlıktan muzdaribim.doktora gittiğimde yakında kabız olacaksın dedi ve bir ilaç vermişti dün çok zorda kalınca aldım gece yatarken bir tane o biraz iyi geldi.su midemi acayip bulandırıyo benimde o yüzden içmiyorum.aslında aç olarak ılık su içmek lazım.slm kızlar...bende çok kabızlık var ya 2 gündür tuvalete çıkmıyorum çok rahatsızım kayısı mayısı fayda etmedi napmalıyım çok kötüyümmmmm
ne güzel canım ya insan çok mutlu oluyo ben ultrason fotoğraflarına bile her gün bakıyom,bişey belli olmasada..inşallah cumartesi bende görcem..Kızlar bugün doktora gittim ikili test için ...yavrumuzu gördük kıpır kıpır oynadı...çok şekerdi yaaa...4D görüntülendi...acayip duygulandım...Allahıma şükür herşey yolunda...ense kalınlığı ölçümü ,burun kemiği ölçümü,iç organların kontrolü yapıldı,hatta ilk CDmizi verdiler,eve geldiğimden beri kaç kez izledim bi tahmin edin ihihih :) ...kan da verdim...cts günü sonuçları alacağız kısmetse...darısı sizlerin başına...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?