2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...bende çok kabızlık var ya 2 gündür tuvalete çıkmıyorum çok rahatsızım kayısı mayısı fayda etmedi napmalıyım çok kötüyümmmmm

canım en guzelıı bol su tuketmek ben oyle yapmaya calısıyorum bende de kabızlık varrr hıc bısey fayda etmedı su dısında :18:

tatlım doktorunla paylastın mı belkı daha ıyı bır cozumu olabılırr

cuma söylüycem inş..şimdi sakız çüğniyorum belki hazmı kolaylaştırır diye..hiç bişey yemiyom ya birikiyoı diye...çok şişim çok..
kızlar bu arada benimd e endişelerim var daha önce bir bebişimin kalbi durdu.bundada o korkuları kat be kat yaşıyorum.hatta bi kaç gündür belki yaşamıyodur diye düşünüyorum ( ne zor bişi böyle olmak..11 haftalık olduk inş bizede ikili test yapılacak bakalım nolucak..inş çok sağlıklıdır kuzummm

ah tatlımmm oyle dusunme hep ıyı dusun ıyı olsun sen sımdı kuruntu yapıyorsun kendıne ama bak doktora gıttıgınde bebısnın saglıklı oldugunu gorunce anlıcaksın hepsı kuruntuuu bende ıkılı testımı yaptırdım sonuclarını beklıyorum ınsallah hepmızın bebıslerı saglıcakla dogar

amin canımm inş...ticker bile yapmadım daha korkuma:)) ama inş herşey çok güzle olacak...dr gelincede yazarım inş...seninde sonuçların güzel çıkar umarım..

allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

tabiki herkesin fikirleri ayrıdır cnm ama ben kıyamam şahsen bakarım olsun bana o layık görülmüşse bakarım

canım tabi herkes kıyamaz ama ömür boyu bakabilcekmiyiz..hadi biz ölene kadar baktık ama ya erken ölürsek..o arkada kalırsa ne olcak? ...Allah kimseye yaşatmasın...zor kararlar

Kızlar bugün doktora gittim ikili test için ...yavrumuzu gördük kıpır kıpır oynadı...çok şekerdi yaaa...4D görüntülendi...acayip duygulandım...Allahıma şükür herşey yolunda...ense kalınlığı ölçümü ,burun kemiği ölçümü,iç organların kontrolü yapıldı,hatta ilk CDmizi verdiler,eve geldiğimden beri kaç kez izledim bi tahmin edin ihihih :) ...kan da verdim...cts günü sonuçları alacağız kısmetse...darısı sizlerin başına...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:

canım ya ne güzel bir duygu bu..hemde 4 boyutlu görmüşsün CDsinide vermişler..daha benim bebişimi görmeme 4 hafta var nasıl geçecek ya..

slm kızlar...bende çok kabızlık var ya 2 gündür tuvalete çıkmıyorum çok rahatsızım kayısı mayısı fayda etmedi napmalıyım çok kötüyümmmmm
bende kabızlıktan muzdaribim.doktora gittiğimde yakında kabız olacaksın dedi ve bir ilaç vermişti dün çok zorda kalınca aldım gece yatarken bir tane o biraz iyi geldi.su midemi acayip bulandırıyo benimde o yüzden içmiyorum.aslında aç olarak ılık su içmek lazım.

ne güzel canım ya insan çok mutlu oluyo ben ultrason fotoğraflarına bile her gün bakıyom,bişey belli olmasada..inşallah cumartesi bende görcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…