boncuk naber site işiniz nasıl gidiyor.bekliyorum sabırsızlkla
günaydın canım, nasılsın
kızlar dişimin kenarı kırıldı hiç bişey yeyip ,çemiyorum kalsiyum eksikliğinden mi oldu acaba anlamadım gitti.
only_smile bizim sat aynııııııııııııı
canım site hazır çok tatlı olmuş.bende ürünleri bitirdim çok şükür ama büyükleri.yani kapı süsü ve sepetleri.bügün şekerlere başlıyorum sanırım önümüzdeki hafta sonuna kadar hepsini tamamlayacağım sonra çekimlere başlayacaklaryani kısmetse 10 güne bitiyor bu arada bulantılarımda yavaşladı çok şükür daha rahat yapıyorum aslında face resim atmak istiyorum birkaç tane ama çok parlak çıkıyor ürün detayları belli olmuyor.
Canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
iyi azaldıysa rahat rahat yaparsın.çok zevkli işin var...kendi bebeğine kim bilir ne ciciler yapacaksın..site tamamlanınca linkini verirsn bakarız
Evet canım aynı. Bebiş nasıl? En son ne zaman gittin doktora?
bulantı ve uykusuzlk dışında iyiyim allaha şükür
aralık 29 da gittim pazartesii tekrar gideceğim yada cumaartesi daha karar veremedim hangi gün gitsem acaba......
canım sen ne zaman gittin dr.a son durum ne....Canım benim geçen hafta bulantı bitti çokkk şükür... Umarım seninde bir an önc geçer. 3 hafta mahvoldum, perişan olmuştum. Çok zor biliyorum...
ben aralık 27sinde gitmiştim ve şubatın ortasından sonra gel dedi.siz mi sık gidiyorsunz benm doktor mu arayı çok açıyor.sanırım hem 2li test hemde belki cinsiyet için bu kadar bekletiyoraralık 29 da gittim pazartesii tekrar gideceğim yada cumaartesi daha karar veremedim hangi gün gitsem acaba......
Canım sen bayağıdır gitmemişsin. Ben 22 Ocakta gittim gördüm bebişimi 2,5 cm olmuştu. 12 Şubatta ikili test için gidicez.
Sana doktorun randevu tarihini söylemiyormu? Bizimki şu tarihte geleceksin diyor.
ben aralık 27sinde gitmiştim ve şubatın ortasından sonra gel dedi.siz mi sık gidiyorsunz benm doktor mu arayı çok açıyor.sanırım hem 2li test hemde belki cinsiyet için bu kadar bekletiyor
ne güzel sık sık görüyorsunuz
tabi ki veririm canım.e hayırlısıyla cinsiyet bi belli olsun da yavaş yavaş başlarım allahın izni ile.....
ilk aylarda ayda 1 kez gidiliyor ya o yüzden.birde şimdi ikinci gebelik ya tecrübeli olduğumuz için sanırım benim dr randevu ondan vermiyor.ne zaman gelmem gerektiğini benim bildiğimi düşünüyor sanırım .dr. aynı çünki benim.neyse olmazsa cumartesi gideyim bari pazartesiye kalmayayım.ben aralık 27sinde gitmiştim ve şubatın ortasından sonra gel dedi.siz mi sık gidiyorsunz benm doktor mu arayı çok açıyor.sanırım hem 2li test hemde belki cinsiyet için bu kadar bekletiyor
ne güzel sık sık görüyorsunuz
genelde 20 günden 20 güne gitmişsin.benim nerdeyse 2 ay olacak şubat ortasından sonra gidersem.acaba özel hastane oldğu için mi öyle.ama özel hastanelerde daha çok para kırmak için daha sık çağırmaz mı? neyse bekleyeceğiz başka çaremz yokCanım bak sana doktora gittiğim ve gideceğim tarihleri yazayım:
25 Aralık Kese gördük
3 Ocak Kalp atışı
22 Ocak bebiş 2,5 cm
12 Şubat ikili test için
26 Şubat cinsiyet için
Sizin doktorunuz sık sık çağırmıyor demekki. Ben mi çok sık gidiyorum nedir :26:
ilk aylarda ayda 1 kez gidiliyor ya o yüzden.birde şimdi ikinci gebelik ya tecrübeli olduğumuz için sanırım benim dr randevu ondan vermiyor.ne zaman gelmem gerektiğini benim bildiğimi düşünüyor sanırım .dr. aynı çünki benim.neyse olmazsa cumartesi gideyim bari pazartesiye kalmayayım.
aynıyız cnm bende aralık 29 muydu neydi 1 ay soınra gel demişti p.tesi mi gitsem diyorumm kararsız kaldımaralık 29 da gittim pazartesii tekrar gideceğim yada cumaartesi daha karar veremedim hangi gün gitsem acaba......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?