selam zumrut bende konyadayım hangı doktora gıdıyosun ıkılı taramayı doktor bana yapmadı uclu taramayıda ıster yaptır ıster yaptırma dedı bende kararsızım yaptırırsam sorun olursa 4 aylık olmus olacak ben cok bekledım bu bebegı kıyamam ondan yaptırmama taraftarı gıbıyım
arkadaslar ben 11.haftamdayım doktorum bana folıc asıdı bıraktırdı elevıt vıtamın ve demır ılacı verdı sankı bana erken gıbı gelıyor sız ne kullanıyorsunuz
bana folik asit vermişti.kan değerlerimde kansızlık çıkınca folik asiti kesip elevit verdi..
bana hıc tahlıl yapmadı :18:
bana folik asit vermişti.kan değerlerimde kansızlık çıkınca folik asiti kesip elevit verdi..
bende çok düşündüm yaptırıp yaptırmama konusunda.sonunda yaptırmamaya karar verdim.doktora söyledim karsı çıkmadı.tamam dedi.bende yaptırmadım.Allahtan ne gelirse başım üste ne yapayım...
daha yapar merak etme ıdrar tahlılıyle kan tahlılı yapacak kandakı glukoza bakacak
bana hıc tahlıl yapmadı :18:
canım gynoferon dıe bı kan demır hapı war bunun ıcındede folık asıt war bunu kullanabılırsın
dokotrda elevit için aynı şeyi söyledi içinde hem folik asiti var dedi artık buna devam etmemi istedi.sen gynoferon mu kullanıyrsn onu hiç duymamştım.eleviti çok duydumda
allah allah,sor bakalım idrar ve kan tahlili yapmak zorundalar.ben sağlık ocağına kayda gittiğimde orda tam idrar ve kan sonuçlarını istedileri.çıkan sonuçları doktora gittiğimde de götürdüm oda bir daha yapmaya gerk duymadı.sonuca göre elevit verdi zaten çok üşüyordum kansızlktan..eleviti aldğmdan beri geceleri terliyorum
off offf haftayada daha cok varrrrr bende de var kanszılık hep usurdum sımdı elevıt ve demır hapını kullanıyorum bende cok terlıyotum gecelerı
ben kan we ıdrar tahlılını 6 haftalıkken yaptırdım canım keseyı gorunce ıstıyolar genelde tahlıllerı endıselenme
ben 11.haftamdayım canım
doktorun atlamıs unutmus olabılır sn hatırlat ıstersen ıdrar yollarında enfeksyon felan wrsa eger erken dogumu tetıklıyo tedawı olman gerekıyo onemlı yanı atlama derım
kizlar doktorlarin bisey atlayacagini sanmiyorum ben
ben de sormustum doktoruma tahlil yapmayacak misiniz diye,
bosuna iki kere kan verme dedi, 2li test icin zaten kan vereceksin diger tahlilleride o zaman yaptirirz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?