2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok düşündüm yaptırıp yaptırmama konusunda.sonunda yaptırmamaya karar verdim.doktora söyledim karsı çıkmadı.tamam dedi.bende yaptırmadım.Allahtan ne gelirse başım üste ne yapayım...

bana hıc tahlıl yapmadı :18:

allah allah,sor bakalım idrar ve kan tahlili yapmak zorundalar.ben sağlık ocağına kayda gittiğimde orda tam idrar ve kan sonuçlarını istedileri.çıkan sonuçları doktora gittiğimde de götürdüm oda bir daha yapmaya gerk duymadı.sonuca göre elevit verdi zaten çok üşüyordum kansızlktan..eleviti aldğmdan beri geceleri terliyorum

canım gynoferon dıe bı kan demır hapı war bunun ıcındede folık asıt war bunu kullanabılırsın

dokotrda elevit için aynı şeyi söyledi içinde hem folik asiti var dedi artık buna devam etmemi istedi.sen gynoferon mu kullanıyrsn onu hiç duymamştım.eleviti çok duydumda

dokotrda elevit için aynı şeyi söyledi içinde hem folik asiti var dedi artık buna devam etmemi istedi.sen gynoferon mu kullanıyrsn onu hiç duymamştım.eleviti çok duydumda

bana gynoferon yazdı ıcınde folık asıt felanda war bırde decawıt werdı gunde ac karnına bırer kez alınıyo

off offf haftayada daha cok varrrrr bende de var kanszılık hep usurdum sımdı elevıt ve demır hapını kullanıyorum bende cok terlıyotum gecelerı

off offf haftayada daha cok varrrrr bende de var kanszılık hep usurdum sımdı elevıt ve demır hapını kullanıyorum bende cok terlıyotum gecelerı

ben kan we ıdrar tahlılını 6 haftalıkken yaptırdım canım keseyı gorunce ıstıyolar genelde tahlıllerı endıselenme

Banada elevit verdi ilk hamişliğimde elevit bende çok iştah arttırınca
yani kilo alınca dr hemen kesip gynaferon vermişti

doktorun atlamıs unutmus olabılır sn hatırlat ıstersen ıdrar yollarında enfeksyon felan wrsa eger erken dogumu tetıklıyo tedawı olman gerekıyo onemlı yanı atlama derım

kizlar doktorlarin bisey atlayacagini sanmiyorum ben

ben de sormustum doktoruma tahlil yapmayacak misiniz diye,

bosuna iki kere kan verme dedi, 2li test icin zaten kan vereceksin diger tahlilleride o zaman yaptirirz dedi

ya aslında cok ıyı bır doktorum var cok ılgılı bırsey atlamamıstır dıye duunuyorum fakat bıraz takıntılı bırıyım sanırımm

kizlar doktorlarin bisey atlayacagini sanmiyorum ben

ben de sormustum doktoruma tahlil yapmayacak misiniz diye,

bosuna iki kere kan verme dedi, 2li test icin zaten kan vereceksin diger tahlilleride o zaman yaptirirz dedi

merhaba kızlar
bende daha tahlil yaptırmadım. 12. haftada çağırdı doktorum test tahlil o zaman olucakmış.

Son düzenleme:
zumrutı merhaba canım konyadaymısın galıba bende konyadayım hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…