genelde 20 günden 20 güne gitmişsin.benim nerdeyse 2 ay olacak şubat ortasından sonra gidersem.acaba özel hastane oldğu için mi öyle.ama özel hastanelerde daha çok para kırmak için daha sık çağırmaz mı? neyse bekleyeceğiz başka çaremz yok
git git canm,gör bol bol bebişini..
aynıyız cnm bende aralık 29 muydu neydi 1 ay soınra gel demişti p.tesi mi gitsem diyorumm kararsız kaldım
slm kızlarr herkese hayırlı bır gun dılıyorum
canım senin ikili test zamanın gelmiş artık. 12. Haftada yapılıyor genelde...
arkadaslar ben 11.haftamdayım doktorum bana folıc asıdı bıraktırdı elevıt vıtamın ve demır ılacı verdı sankı bana erken gıbı gelıyor sız ne kullanıyorsunuz
ama ben hıc tahlıl yaptırmadan verdı bende onu anlamıyorum kı ıste doktoruma sorucam haftaya
arkadaslar ben 11.haftamdayım doktorum bana folıc asıdı bıraktırdı elevıt vıtamın ve demır ılacı verdı sankı bana erken gıbı gelıyor sız ne kullanıyorsunuz
Canım bak sana doktora gittiğim ve gideceğim tarihleri yazayım:
25 Aralık Kese gördük
3 Ocak Kalp atışı
22 Ocak bebiş 2,5 cm
12 Şubat ikili test için
26 Şubat cinsiyet için
Sizin doktorunuz sık sık çağırmıyor demekki. Ben mi çok sık gidiyorum nedir :26:
konyadayım ben seda
ikili test konusunda ben şu bakımdan kararsızım, içime kuşku düşürür beni huzursuz eder diye korkuyorum %100 riskli olsa bile insan bebeğine kıyabilir mi bilemiyorum allah göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?