2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde özel hastane... Doktorunla ilgili olsa gerek...

Günaydın arkadaşlar bende epeydir işlerimin yoğunluğundan giremiyordum şöyle bir geçmişe baktım bebek odaları, ikili-üçlü testler, kıyafetler konuşulmuş...
benimde evim müsait makul bir oda yapmak istiyorum kısmet olursa...
2 tane pantolon aldım ama şimdi bol geliyor 1 kilo almıştım kabızlıktan dolayı şişkinlik vardı çok şükür şimdi iyiyim tekrar eski kiloma indim ama göbeğim var eski pantolanlarımı düğmeleri açık giyiniyorum...
Cinsiyet öğrenen arkadaşı tebrik ediyorum sağlıkla darısı bizede olsun inşallah...
Kesinlikle bu kadar imkan varken ikili üçlü test gibi bu nimetlerden faydalanmak gerekir diye düşünoyurum eğerki bir problem varsa erkenden öğrenmekte fayda var sonuca göre karar herkesin kendine kalmış benimde fikrim bu....

arkadaslar ben 11.haftamdayım doktorum bana folıc asıdı bıraktırdı elevıt vıtamın ve demır ılacı verdı sankı bana erken gıbı gelıyor sız ne kullanıyorsunuz

arkadaslar ben 11.haftamdayım doktorum bana folıc asıdı bıraktırdı elevıt vıtamın ve demır ılacı verdı sankı bana erken gıbı gelıyor sız ne kullanıyorsunuz

Canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde folik asiti bıraktırdı doktorum. O günden beri elevit kullanıyorum... Demir eksikliği varsa extra demir hapı kullanırsın dedi ama eksiklik çıkmadı. Belki senin tahlillerinde demir eksikliği çıkmıştır.

Canım sanırım elevitte de bir miktar folik asit var, bende kullandığım folik asitimi bitirince doktor elevit yazacağını söyledi. 11. hafta ortalarında bitecek folik asit.

Çok sık gitmemişsin ama 2 randavunu önceden almışsın. Benden bir kere fazla gitmişsin. Bende,
28 Aralıkta keseyi görmeye gittim
14 Ocakta kalp atışlarını duyduk herşey normal diye 10 Şubata randevu verdi. Sanırım 2'li test zamanına denk geliyor.

cici anne adayları herkese merhaba

3 haftaya yakın bulantılarım vardı ve 2 gündür baya azaldılar, doktor randevum 12 Şubat. Bir düşük yaptığım için bunda çok pirmpirik oldum. Sizde mide bulantılarınız ne zaman bitti?

konyadayım ben seda

ikili test konusunda ben şu bakımdan kararsızım, içime kuşku düşürür beni huzursuz eder diye korkuyorum %100 riskli olsa bile insan bebeğine kıyabilir mi bilemiyorum allah göstermesin

selam zumrut bende konyadayım hangı doktora gıdıyosun ıkılı taramayı doktor bana yapmadı uclu taramayıda ıster yaptır ıster yaptırma dedı bende kararsızım yaptırırsam sorun olursa 4 aylık olmus olacak ben cok bekledım bu bebegı kıyamam ondan yaptırmama taraftarı gıbıyım

tünaydıııın
okula geldim ancak daha yeni bakabiliyorum topiğe inşallah keyifler iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…