2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba
son bilgileri ekledim
çizelgem 4. aya geçmiş maşallah hepsine yaa zaman çok çabuk geçiyo artık 4. ayın içindeyim vayy bee

yok canım benide çok sık çağırıyor.şimdiye kadar 5 kez gittim.pazartesi 6.gidişim olcak

10 aralık kese görüldü......
17 aralık kalp atışı duyuldu.
27 aralık genel kontrol..
10 ocak genel kontrol.
21 ocak genel kontrol.
31 ocak 2li test ve cinsiyet için gidicem......

çok iyiymiş ya..

ben ;
27 Aralık kese görüldü
12 Ocak kalp atışını duydum
şimdilk bu kadar doktor şubat ortası -sonu gibi gel dedi

bende kanama olduğunda sık sık gitmiştim ama en son 20 gün önce gittim bi daha şubat 5 de gidicem zeka testi için.

merhaba güzel anne adayları.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
ben hızlı gidiyorum galiba korkmaya başladım.3 kilo aldım doktorumda uyardı hızlıgidiyorsun diye36:ama iştahıma engel olamıyorum sigarayı bırakmanında etkisin olduğunu düşünüyorum.:26:

zumrutı merhaba canım konyadaymısın galıba bende konyadayım hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyım..?

canım nil hanıma gittim selçukluda, konya hospitalda tülin hanımdan randevu aldım taa ayın 16sına verdiler. doktorum da iyi ama tülin hanımı çok kişi önerdi

aman ya şimdi müdür 14 şubatta toplantı var dedi benim de tam ikili test günümdü 15 şubata aldırıcam artık ne yapayım...bu arada ben folıc kullanıyorum 12.haftadan sonra elevite geçicem kansızlık yok şimdilik olursa kan ilacı başlıycam benim ablam hamileliğimi öğrenir öğrenmez 4 tüp kan aldırıp bir yığın test yaptı:)

ben bir kilo verdim ama sanırım artık alırım:)))

herkese merhaba
son bilgileri ekledim
çizelgem 4. aya geçmiş maşallah hepsine yaa zaman çok çabuk geçiyo artık 4. ayın içindeyim vayy bee

merhaba adamel maşşallah baya büyütmüşsün sen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
eğer çizelge için lazım olacaksa son adet t. 13 kasım doğum 20 ağustos bebişin kalp atışlarını dinledik. 2li test için henüz randevu almadım. bide 26 yaşındayım adım zümrüt konyadayım :)

canım benimde bulantım çok fazla yemek yiyemiyorum doğru dzgün. 4 kilo verdim doktorumda bana ilaç verdi onun sayesinde 1 kilo aldım:))

kac kg aldın canım ne kadarlıksın suan

ya eşimde baskı yapıyor çok kilo alma diye ama valla dayanamıyorum.nutella kaşıklıyorum habire

ayy nutella deme bana ya eşim her markete gidişimzde sen seversin alalım diyor ben aldırtmıyorum.biliyorumki kilo aldıracak.özellikle bu dönem hiç yemiyorum.son nutellanıda bitir ve sende aldırtma.yada güne 1 ç.k olmak şartıyla ye sonra eşin saklasın öbür güne kadar çünkü gereksiz kalori almamamız gerekiyor.ama günde 1 kaşıktan bişe olmaz hem enerji verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…