Canım bak sana doktora gittiğim ve gideceğim tarihleri yazayım:
25 Aralık Kese gördük
3 Ocak Kalp atışı
22 Ocak bebiş 2,5 cm
12 Şubat ikili test için
26 Şubat cinsiyet için
Sizin doktorunuz sık sık çağırmıyor demekki. Ben mi çok sık gidiyorum nedir :26:
yok canım benide çok sık çağırıyor.şimdiye kadar 5 kez gittim.pazartesi 6.gidişim olcak
10 aralık kese görüldü......
17 aralık kalp atışı duyuldu.
27 aralık genel kontrol..
10 ocak genel kontrol.
21 ocak genel kontrol.
31 ocak 2li test ve cinsiyet için gidicem......
herkese merhaba
son bilgileri ekledim
çizelgem 4. aya geçmişmaşallah hepsine yaa zaman çok çabuk geçiyo artık 4. ayın içindeyim vayy bee
zumrutı merhaba canım konyadaymısın galıba bende konyadayım hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyım..?
merhaba güzel anne adayları.
şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
ben hızlı gidiyorum galiba korkmaya başladım.3 kilo aldım doktorumda uyardı hızlıgidiyorsun diye36:ama iştahıma engel olamıyorum sigarayı bırakmanında etkisin olduğunu düşünüyorum.:26:
herkese merhaba
son bilgileri ekledim
çizelgem 4. aya geçmişmaşallah hepsine yaa zaman çok çabuk geçiyo artık 4. ayın içindeyim vayy bee
ben hızlı gidiyorum galiba korkmaya başladım.3 kilo aldım doktorumda uyardı hızlıgidiyorsun diye36:ama iştahıma engel olamıyorum sigarayı bırakmanında etkisin olduğunu düşünüyorum.:26:
canım benimde bulantım çok fazla yemek yiyemiyorum doğru dzgün. 4 kilo verdim doktorumda bana ilaç verdi onun sayesinde 1 kilo aldım:))
benim hiç bulantım olmadı.sürekli yemek düşünür oldum.
kac kg aldın canım ne kadarlıksın suan
canım 63 kilo ile hamile kaldım.şuan 10 haftadayım 66 kiloyum.hedefim 75 le hamileliği biterebilmek ama zor gibi bu gidişle
bende 62yle kaldım şuan 64 üm..kalorili şeylerden uzak durmamız gerekiyor.ama napayım canım çekiyor işte
bende 11.haftamdayım 55 ıle hamıle kaldım 56.50 yım sımdııı ya bende alırsammmmm nabıcam bılmıyorum
ya eşimde baskı yapıyor çok kilo alma diye ama valla dayanamıyorum.nutella kaşıklıyorum habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?