canım ben 13. haftada öğrendim.inaşllah öğrenirsin...
aynı sorun bendede var kaşıntı ve koku yok ama beyaz renk akıntım oluyo iç çamaşırımda sürekli bir ıslaklık hissediyorum yani baya fazla bir akıntı
selam kızlaarrr bir cimcime daha geliyor hayırlısıylaa :)) 0
canım ben bugün sordum dr a bende de var, iltihap dedi fitil verdi
akıntı bende de var çamaşırım sürekli ıslanıyo beyaz kokusuz bir akıntı çok nadir sarı oluyo. dr bi ilaç vardi ama ben ssarı akıntı neredyse kesildi gibi olunca kullanmadım
kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...
canım geçmiş olsun...ben de bugün okulda dersteyken bişiler hissettim...lavaboya koştum bi baktım çamaşırımda kan..apar topar hastaneye gittik...doktorum hem üstten hem alttan kontrol etti...rahim uzunluğu düşük riskini artırabiliyormuş onu falan ölçtü...normal çıktı allaha şükür,iç kanama felan da yok,bebiş de kıpır kıpır ama doktorum hemen bir iğne yazıp acilde olmamı istedi bi de bi hafta hap kullanacağım,yatmam gerekiyor tabi...bende de moraller sıfıreşim işteydi ..okuldan başka bir öğretmen arkadaşım geldi benle...bütün gün kızım beni bırakma diye dua ettim...nolur siz de dualarınızı esirgemeyin benden...
bu arada fak ettiyseniz cinsiyeti de öğrendim bugünnnnnnn.....Allahım nasip ederse kızım olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neye niyet neye kısmet....yarın eşimle kontrole gidicektik,randevu almıştık...Allahım bugün yanımda eşim olmadan öğrenmemi istedi...
benimkide hep başkasına yönlendiriyordu ilgisizdi sallıyodu kısacası bende haftaya randevum var yeni bir drla bakalım iyi olacakmı iletişimimiz :)
işallah iyi olur valla. doktor çok önemli( eski doktorumu çok arıyorum.
kızlaar slm.
akşam gece 1de aşırı kanamam başladı tv karşısında yatıyodum bişiler aktı gitti akıntıdır dedim ve lavaboya gittim ooo olanlar olmuş klozete oturduğumda sürekli akıyodu normal reglimde bile böyle bişi yaşamamıştım günlük ped bile taşmış düşünün yani kıpkırmızı öyle korktum kii hemen dr a koştuk nöb dr muayene etti bebek yaşıyo sorun yok dedi ama rahatlamak ne mümkün..hemen odaya aldılar serum taktılar kocaman, arkasından iğne serum bitince kanama takibi yaptılar azalmıştı,küçük bi tane daha taktılar oda sabaha kadar kolumdaydı dr sabah geldi bol istirahat dedi ve ben içim rahat olmadığı için tekrar bebeği görmek istedim dr tamam dedi bebeğim kıpır kıpırdı sağ elinin parmaklarını gösterdi bize ve arkasından eve geldik geliş o geliş sürekli yataktayım az öncede kendi dr umu aradık ve oda 1 hafta etkili bi iğne yazdı onu aldırıp vuruldum yatıyorum kızlar yarında annemi çağırdım o gelecek..
çok üzüldüm geceden beri ömrümden ömür gitti hayırlısı ne ise o olsun
beni dualarınıza eklerseniz sevinirim kendinize dikkat edin...
canım geçmiş olsun...ben de bugün okulda dersteyken bişiler hissettim...lavaboya koştum bi baktım çamaşırımda kan..apar topar hastaneye gittik...doktorum hem üstten hem alttan kontrol etti...rahim uzunluğu düşük riskini artırabiliyormuş onu falan ölçtü...normal çıktı allaha şükür,iç kanama felan da yok,bebiş de kıpır kıpır ama doktorum hemen bir iğne yazıp acilde olmamı istedi bi de bi hafta hap kullanacağım,yatmam gerekiyor tabi...bende de moraller sıfıreşim işteydi ..okuldan başka bir öğretmen arkadaşım geldi benle...bütün gün kızım beni bırakma diye dua ettim...nolur siz de dualarınızı esirgemeyin benden...
bu arada fak ettiyseniz cinsiyeti de öğrendim bugünnnnnnn.....Allahım nasip ederse kızım olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neye niyet neye kısmet....yarın eşimle kontrole gidicektik,randevu almıştık...Allahım bugün yanımda eşim olmadan öğrenmemi istedi...
selam kızlar ben dun doktora gıttım we %80 kız dedıler :)
selam kızlar ben dun doktora gıttım we %80 kız dedıler :)
selam kızlaarrr bir cimcime daha geliyor hayırlısıylaa :)) 0
canım ben bugün sordum dr a bende de var, iltihap dedi fitil verdi
Nereye kayıt oldun ki sana ası için gün verdiler.?
kızlar benim de akıntım var ama koku kaşıntı rente tuhaflık yoksa normal dedi doktorum hamilelikte artarmış zaten siz söyledikçe ben de korkmaya başladım. benim de oluyor yumurta akı kıvamında açık renk kokusuz. bazen kremimsi ama normal diye biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?