2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 1 hafta önce doktordaydım 2li test yapıldı herseyı mukemmel dedi cok sükür.doktorum mukemmel dedıkçe ve bebeğimi ekranda kıpır kıpır görünce ondan baska herseyın ne kadar anlamsız olduğunu vede rabbime ne kadar şükretsem yetmeyeceğini anladım.şükürler olsun allahım.doktorum kız olabılır ama daha sonrakı randevuda kesın bellı olur dedi uctum mutluluktan.ve elevıte basladık artık cok iğrenç bı hap yaa

aynı sorun bendede var kaşıntı ve koku yok ama beyaz renk akıntım oluyo iç çamaşırımda sürekli bir ıslaklık hissediyorum yani baya fazla bir akıntı

selam kızlaarrr bir cimcime daha geliyor hayırlısıylaa :)) 0

canım ben bugün sordum dr a bende de var, iltihap dedi fitil verdi

akıntı bende de var çamaşırım sürekli ıslanıyo beyaz kokusuz bir akıntı çok nadir sarı oluyo. dr bi ilaç vardi ama ben ssarı akıntı neredyse kesildi gibi olunca kullanmadım

aynen kokusuz beyaz bi akıntı bebeğe zararı varmı acaba iltihabın yani en azından 10 gün daha, 10 gün sonra gittiğimde soriyim diyorum

kızlar benim de akıntım var ama koku kaşıntı rente tuhaflık yoksa normal dedi doktorum hamilelikte artarmış zaten siz söyledikçe ben de korkmaya başladım. benim de oluyor yumurta akı kıvamında açık renk kokusuz. bazen kremimsi ama normal diye biliyorum....

Kızlar çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah.

hippy34, gözün aydın kızın oluyormuş, cimcimelerin sayısı artıyor hızla. Benim hala belli değil çok merak ediyorum.

gunaydın kızlar bende fazla gıremıyorum ama ara ara takıp edıyorum sızlerı. kanaması olan arkadaslar varmıs. büyük geçmiş olsun kızlar. .

canlarım ya çok geçmiş olsun son olsun inşallah ...
biliyorsunuz benim dr um ablam ,kanamaya hiçbişe yapamıyoruz eğer çocuk yaşayacaksa 9 ay kanaması olsa bile yaşar diyor kendisinin de ilk hamileliğinde 9 ay kanaması olmuştu hiç bi çözüm bulamıyorlarr sağ salim de doğmuştu yeğenim inşallah sizin bebekleriniz sağ salim dünyaya gelecekler içinizi ferah tutun kıızlar bol bol dua edin...

günaydın arkadaşlar dün .dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda... Rabbim bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..

evet bende çok duydum kanaması olan ama herkesin bebişleride sağlıklı. hiç merak etmeyin boşuna stress de yapmayın kızlar. çok dayanıklı bebişler onlar doktorum söylemişti.

merhaba kızlar
kanaması olan arkadaşlarımızın yazılarını okudum, Allah şifa versin tekrarı olmasın inşallah.
bebeğimin cinsiyetini ben de çok merak ediyorum ama içime erkek doğuyor bakalımmmm

Son düzenleme:
kanaması olan arkadaşlar, çok çok geçmiş olsun, benim 11 haftada kanamam olmuştu dr progestan verdi ve istirahatle geçti, ama yinede hepimizin dikkatli olması gerek. çok falada kafaya takmamak lazım, biliyorsunuz ki üzülmememiz lazım..

dr nin dediğine göre 2 testim normal çıkmış ( ben değerleden pek anlamıyorum ) ama cinsiyeti ile ilgili hiç birşey söylemedi.

Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun,rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun.
Kızlar ben bişey soracağım; benden sürekli su gibi bişey geliyor akıntı değil,kokusuz.Ama çamaşırım sürekli ıslak sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum.Aklıma kötü şeyler geliyor.
Sizlerde de bu durumu yaşayan sebebini bilen varmı

selam kızlaarrr bir cimcime daha geliyor hayırlısıylaa :)) 0

canım ben bugün sordum dr a bende de var, iltihap dedi fitil verdi

:))) oh ohh gelsin cimcimeler benimde önce kız demişti ama şimdi oğlanda olabilir d edi.kafa karıştı tabi ama bence kız olacak :))

Nereye kayıt oldun ki sana ası için gün verdiler.?

sağlık ocağına.ordan aramışlardı evi daha önce.hamilelik olursa mutlaka bildirin diye.bende bildirdim orda her hastanın ebesi var.aile hekimine göre sanırım.seninle hep o ilgileniyo.sağolsun bana çok yardım cı oluyor.kartıda var istediğin zaman ara dedi.merak ettiğin şeyleri sor dedi.baya bi bilgi verdi ve motive etti.boy kilo tansiyon ölçümü falan yapıyolar.kan tahlili ve idrar testide..ve ücretsiz demir hapı verdi.ama dr um kullandırmıyor..halbuki sınırdayım ama dr umu dinliyorum tabi...

bence normal senin ki...

kızlarr ya bişi sorcam.benim göbeğim hiç büyümüyoo..yani az büyüdü ama o kadar.15. haftadayız benim tanıdıklarımın bu haftalarda kocamandı..bebeğim büyümüyomiki diye endişeleniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…