hayırlı olsun canımm.akıntı bendede çok var sürekli çamaşırım ıslak ama kaşıntı ve koku yoksa sorun yok dedi doktor
kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. Başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
Evet koku ve kaşıntı yok,yapışkan kıvamlı bir akıntı da değil.Bildiğin su.
Bazı topiklerde bu durumda bebeğin suyunun da olabileceği falan yazıyordu aklım karıştı. Yarın doktora gideceğim soracağım
anladım canım bişeciği yoktur kuzumun korkma sen içini ferah tut ...canım sordum tabi, omurlarına bakıcaz spina bfida için dedi, üçlü test mi bu dedim hayır dedi, ikilide göremediğimiz değere bakıcaz dedi, ee sonra kötü çıkarsa nolucak dediğimdeyse olasılık yüksek çıkarsa 5. ayda girmen gereken doplere hemen gireceksin ayrıntılı olarak bakıcaz dedi,
off yaa, ben ikilimi orda yaptırmamıştım, acaba o yüzden mi yapıyo anlamadım ki, çarşamba günü belli olcak testin sonucu, kötü bişey çıkmaz inşallah.
günaydın canımmgünaydın bayanlarrr
iyi gezmeler canımgunaydııın kızlar nasılsınız ?
umarım hersey yolundadır gönüller ferahtır (değilse lütfen kendimize telkinde bulunalım iyiyim ve iyi olacak diye :))
biraz gecikmeli oldu bende unutmuşum annem hatırlattı hani anne bebek fuarı var ya fiyatların uygun olduğu vs söyleniyor ve bugun son gun gitmeyi düşününler haberiniz olsun akşam 19:30 a kadar
giriş davetiyeniz yoksa 10 tl atatürk havalimanı karşısında cnr expo da
Fuar üç ayrı salona yayılmış. 9, 10 ve 11. 11′de daha çok tekstil ürünleri varmış ve anladığım kadarıyla ağırlıklı olarak toptan satış yapıyorlarmış. 10. salonda araç gereçler (bebek arabaları, mama sandalyeleri, emzirme ürünleri, vs.) var. 11. salon en eğlenceli kısım oyuncaklar ıvır zıvır varmış
biz fazla dolanamıycaz vaktimiz yok bide doğuma daha çok var hemen bişeyler almak acele etmek gibi sadece 11 e uğrayıp bebek arabaları ve emzirme ürünlerine bakıcaz
herkese iyi pazarlar
canım ya her söyleneni kafana takma bebeğin suyu değildir o akıntıdır eğer çok şüpheleniyorsan çok basit bir testi var dr una söylersin yaparlar hemenEvet koku ve kaşıntı yok,yapışkan kıvamlı bir akıntı da değil.Bildiğin su.
Bazı topiklerde bu durumda bebeğin suyunun da olabileceği falan yazıyordu aklım karıştı. Yarın doktora gideceğim soracağım
kendini böyle kasma lütfen canım bebeğine yazık saana yazık inşallah sağ salim bebişine kavuşacaksın kötüyü çağırma hemn hamilelikteki psikoloji bebeğin doğduktan sonrası psikolojisini çok etkiliyor sakin ol canımkızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
günaydın canım sen nasılsınGünaydın kızlar... Nasılsınız?
iyiyim canım tşk. bekliyoruz cinsiyeti öğreneceğimiz günü dört gözle :)
gunaydııın kızlar nasılsınız ?
umarım hersey yolundadır gönüller ferahtır (değilse lütfen kendimize telkinde bulunalım iyiyim ve iyi olacak diye :))
biraz gecikmeli oldu bende unutmuşum annem hatırlattı hani anne bebek fuarı var ya fiyatların uygun olduğu vs söyleniyor ve bugun son gun gitmeyi düşününler haberiniz olsun akşam 19:30 a kadar
giriş davetiyeniz yoksa 10 tl atatürk havalimanı karşısında cnr expo da
Fuar üç ayrı salona yayılmış. 9, 10 ve 11. 11de daha çok tekstil ürünleri varmış ve anladığım kadarıyla ağırlıklı olarak toptan satış yapıyorlarmış. 10. salonda araç gereçler (bebek arabaları, mama sandalyeleri, emzirme ürünleri, vs.) var. 11. salon en eğlenceli kısım oyuncaklar ıvır zıvır varmış
biz fazla dolanamıycaz vaktimiz yok bide doğuma daha çok var hemen bişeyler almak acele etmek gibi sadece 11 e uğrayıp bebek arabaları ve emzirme ürünlerine bakıcaz
herkese iyi pazarlar
bende cuma günü gittim fuara.dedigin gii genelde hep textil ve oyuncakcılar var.gitmeye değmezmis.cok yoruldum kaç saat gezdim sadece battaniye ve emzik aldm kuzuma.ama illaki gidilmesi gereken bi fuar değil söliyim şimdiden gtmek isteyenlere.
canım aynı şey bende de oldu. mecburen alttan baktı bana. eğer su geliyosa göllenme olurmuş rahim önünde benimkinde çıkmadı bişi.
bence biz çok pimpirikleniyoruz. aslında bi yerde iyi hiç olmazsa bi problem varsa hemen teşhis edilebilir. ama psikolojimzi bozuyoruz bi yandan da. acaba şöyle mi böyle mi..
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Evet araştırdım ama göllenme denen şey nasıl olur bilemiyorum. Su gibi akıntıda sadece ayakta fazla kaldığım zamanlar da oluyor.
Yarın doktor randevum var işte,inşallah bir sorun yoktur. İnsan ister istemez telaşlanıyor
sen tabi ki de dr a görün tedbiri alden bırakmamak lazım. ama dikkat edersen seninle günlerimiz çok yakın. bu dönemde olan bi akıntı da olabilir. dr bana farkında olmadan idrar da kaçırıyo olabilirsin dedi.
göllenme de eğer su sızıyosa vajindan damla damla gelse de rahim önünde birikme oluyomuş. ona deiyomuş.
detaylı ultrason yani dopler 5. ayda dedi drum .
benim içime hep erkek doğuyordu kız deyince şaşırdım, hala erkek olabilir diye düşünüyorumAllahım hayırlısını ve sağlıklısını verir inşallah
ben cuma 3lü testimi de yaptırdım, şu haftalar zamanı..
canım sordum tabi, omurlarına bakıcaz spina bfida için dedi, üçlü test mi bu dedim hayır dedi, ikilide göremediğimiz değere bakıcaz dedi, ee sonra kötü çıkarsa nolucak dediğimdeyse olasılık yüksek çıkarsa 5. ayda girmen gereken doplere hemen gireceksin ayrıntılı olarak bakıcaz dedi,
off yaa, ben ikilimi orda yaptırmamıştım, acaba o yüzden mi yapıyo anlamadım ki, çarşamba günü belli olcak testin sonucu, kötü bişey çıkmaz inşallah.
kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
Evet araştırdım ama göllenme denen şey nasıl olur bilemiyorum. Su gibi akıntıda sadece ayakta fazla kaldığım zamanlar da oluyor.
Yarın doktor randevum var işte,inşallah bir sorun yoktur. İnsan ister istemez telaşlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?