2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canımm.akıntı bendede çok var sürekli çamaşırım ıslak ama kaşıntı ve koku yoksa sorun yok dedi doktor

Evet koku ve kaşıntı yok,yapışkan kıvamlı bir akıntı da değil.Bildiğin su.
Bazı topiklerde bu durumda bebeğin suyunun da olabileceği falan yazıyordu aklım karıştı. Yarın doktora gideceğim soracağım

kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın

canım sakin olmaya çalış inşallah bebeğin iyidir.sen stres yaparsan o daha cok zarar verir ona... Allah bebişlerimizi korusun.

canım merak etme içini ferah tut. Allaha dua et, Allah sana bu bebeği nasip ettiyse zaten kavuşacaksın bebeğine. bu hepimiz için böyle. canın çok sıkkın olunca dua et için ferahlasın diye. ben geçen haftaki kanamamdan bu yana öyle yapıyorum. nasibimizse zaten göreceğiz onları

canım aynı şey bende de oldu. mecburen alttan baktı bana. eğer su geliyosa göllenme olurmuş rahim önünde benimkinde çıkmadı bişi.
bence biz çok pimpirikleniyoruz. aslında bi yerde iyi hiç olmazsa bi problem varsa hemen teşhis edilebilir. ama psikolojimzi bozuyoruz bi yandan da. acaba şöyle mi böyle mi..
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

anladım canım bişeciği yoktur kuzumun korkma sen içini ferah tut ...

günaydın bayanlarrr
günaydın canımm

iyi gezmeler canım

canım ya her söyleneni kafana takma bebeğin suyu değildir o akıntıdır eğer çok şüpheleniyorsan çok basit bir testi var dr una söylersin yaparlar hemen

kendini böyle kasma lütfen canım bebeğine yazık saana yazık inşallah sağ salim bebişine kavuşacaksın kötüyü çağırma hemn hamilelikteki psikoloji bebeğin doğduktan sonrası psikolojisini çok etkiliyor sakin ol canım

Günaydın kızlar... Nasılsınız?
günaydın canım sen nasılsın

bende cuma günü gittim fuara.dedigin gii genelde hep textil ve oyuncakcılar var.gitmeye değmezmis.cok yoruldum kaç saat gezdim sadece battaniye ve emzik aldm kuzuma.ama illaki gidilmesi gereken bi fuar değil söliyim şimdiden gtmek isteyenlere.

ya bend e gitmek istiyorum ama bileti nerden temin ettiniz ne kadar verdiniz acaba

Evet araştırdım ama göllenme denen şey nasıl olur bilemiyorum. Su gibi akıntıda sadece ayakta fazla kaldığım zamanlar da oluyor.
Yarın doktor randevum var işte,inşallah bir sorun yoktur. İnsan ister istemez telaşlanıyor

sen tabi ki de dr a görün tedbiri alden bırakmamak lazım. ama dikkat edersen seninle günlerimiz çok yakın. bu dönemde olan bi akıntı da olabilir. dr bana farkında olmadan idrar da kaçırıyo olabilirsin dedi.
göllenme de eğer su sızıyosa vajindan damla damla gelse de rahim önünde birikme oluyomuş. ona deiyomuş.

Sağol canım ya biraz rahatlıyorum iyi şeyler duyunca.
Yarında doktordan sonra inşallah iyice kafam rahat olur

detaylı ultrason yani dopler 5. ayda dedi drum .

hıı ben dopler i kalp atışını dışardan dinlenimesi sanıyodum.demek ayrıntılı ultrasonmuş..

benim haftaya kontrolüm var zaten.16. haftada olucaz inş..belki bana da yapar, yapmasada ben hatırlatırım z aten..

hiiiiççç stres yapma canım..ama bakılsın tabii, için rahat etmiş olur...

biliyomusun aynı şeyi bende yaşadım.10 haftada kaybetmiştim ilk kuzumu..ve 10 haftayı çok z or geirdim.ama boşuna üzülmüşüm ve üzmüşüm herkesi..rahat ol azcık canım...bişi olmıcak...

kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:

ya ewet benimde öle, yürüyünce yada ayakta çok durunca oluyo benim kontrolum 10 gün sonra nedenini öğrenince paylaşırsan sevinirim ona göre bende erken giderim doktora

merhaba arkadaşlar, epeydir giremiyorum tatil nedeniyle.. 2li testi yaptırdık sonuç olumlu risk çok az dedi doktor. cinsiyeti 16. haftada görürüz dedi bide çok hareketli ense kalınlığını ölçerken bile baya uğraştı. mide bulantım hala devam ediyor, halsizlik ve uyku da öyle bir de bel ağrısı eklendi. sizin bebişler de böyle hareketli mi ben hareketli zamanına mı denk geldim :44:

herkese iyi dilekleri için teşekkürler...cumadan beri hiç kalkmıyorum...sadece tuvalet ihtiyacı için...yemeğimi bile eşim hazırlayıp önüme getiriyor...Allaha şükür kanamam durdu ama doktorum dinlen dedi..ilacımı alıp yatıyorum sürekli...ama hiç kalkmadan yatmak benim gibi hareketli bir hayatı olan insan için çok zor ama herşey kızımmızzzzzzzz için...
salı günü gidicem doktora tekrar...rapor alıp bu haftayı yatarak geçireceğim ...herkese kolaylıklar...sevgiler

bu arada daha önce kanaması olan arkadaşlar...tedavi süreciniz ve kanamanızın bitmesi kaç günde oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…