2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de daha tam aynı şeyi deicektim. ama mantar kaşıntılı olur. bu yaz tatilde başıma geldi. ıslak mayoyla durmaktan olmuş.. kaşıntıdan geberdim resmen. yolumuz da uzundu arabadaki durumumu düşün yani. travazol diye bi krem var ondan aldım bi eczaneden ama asıl geçiren sirkeli suyla taharet almak oldu. 2. de geçti diyebilirim.

bende de şu anda beyaz bi akıntı var. az önce lavaboya gittim. bayağı ıslanmıştı çamaşırım. geçen hafta dr vajinal muayenede akıntıyı farkedip biteral verdi ama ben korktum almaya. bir de sarı akıntım oluyodu arada ama kaç gündür o kesildi şükür. ondan da almak istemedim.

arkadaşlar meraba.. aranızda tetanoz aşısı yaptıran var mı.. geçenlerde aile hekimliğinden aradlar mutlaka gelin aşınızı yapalım diye.. önce doktoruma danışıcam tabii ama sizede sorayım dedim..
doğum siteril bir ortamda olmazsa gerekli biliyorum.gerçi gittiğim hastane.doktorum.. mümkün değil öyle bir ortam..

bebikoların cinsiyetini nezman öğrendiniz kızlar?ben artık meraktan ölücem yarın kontrole gidicem acaba belli olurmu cinsiyet?

benimkine 12. haftada büyük ihtimallae erkek dedi ama kesin olarak geçen hafta belli oldu. pipisini gördüm oğluşumun..ertesi gün de kanamam oldu oğlum beni bırakma dedim hep :)
ben testte çift çizgiyi gördüğüm anda anda erkek dedim oğlum olacak dedim.. kız isterdim hep ama içinde olunca kız erkek hepsi bir Allahım yeter ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah.ben hala öğrenemedim cinsiyeti.randevuya daha bir haftadan çok var.içime kız gibi doğuyo ama çok merak ediyorum.erkenden öğrenenlere çok imreniyorum.

selamlar arkadaşlar hayırlı cumalar Allah bu güzel günün hürmetine bebeklerimizi sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.....hamilelerin duası kabul olurmuş:)
ben okuldayım dersim boş bi bakınayım dedim ya çok aktif olamıyorum ama sürekli okuyorum biri sizi gözetliyor yani haberiniz olsun

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendini yorma.
benim içimdende hep erkek geçiyordu ama son iki haftadır hep kızım diye ağzımdan çıkıyor.bir öğrenseydim bebişime ciciler almak istiyorum

cnm bence yaptır tetanos aşısını ben ilk hamişliğimde yaptırdım
oldu ki yolda bir yerde doğurmak zorunda kaldın vs.vs.vs.

merhabalar

herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. dilerim herkes bebişlerini sağlıkla alır kucağına. bende ağustosta anne olacağım. ağustos 10'da.

ben burdaki arkadaslardan duyunca saglik ocagina gidip kayit oldum,
22 marta gun verdiler asi icin
doktoruma da sordum yaptir dedi
zaten asilari ozel hast.ler yapmaz sadece saglik ocagi yapar dedi

yaa boyle cogu anneler hissettim diyorlar ya sasiriyorum
ben hic oglum olacak ya da kizim olacak diye bisey diyemiyorum, hissedemiyorum

ben mi hissizim acabaa

böyle hiç onunla konuşurkende yanlışlıkla kızım yada oğlum dediğin olmuyormu?

böyle hiç onunla konuşurkende yanlışlıkla kızım yada oğlum dediğin olmuyormu?

oluyo canim,
cogunluk oglum cikiyor agzimdan
ama ben de3 erkek yigen bir de erkek kardes var;
onlardan aliskanlik oglum demek sanirim.
bazen kiz gibime geliyor, bazen de erkek. gunden gune tahminim degisiyor; birinde emin olamiyorum hic

oluyo canim,
cogunluk oglum cikiyor agzimdan
ama ben de3 erkek yigen bir de erkek kardes var;
onlardan aliskanlik oglum demek sanirim.
bazen kiz gibime geliyor, bazen de erkek. gunden gune tahminim degisiyor; birinde emin olamiyorum hic

o zaman oğlandır belkide:) tabi sağlıklı olsunda. bende en başından beri erkek olduğunu hissediyordum ki herkes kız diyordu. birde benimde kız yeğenlerim çok var. erkek dedi doktor. anneler hissediyor mutlaka sende hissediyorsundur bence.

yaa boyle cogu anneler hissettim diyorlar ya sasiriyorum
ben hic oglum olacak ya da kizim olacak diye bisey diyemiyorum, hissedemiyorum

ben mi hissizim acabaa[/QUOTE]

ben hiç kızım diyemedim ağzımdan çıkmadı denedim ama diyemedim. oğlum olacak dedim sonunda. eşime de dedim oğlumuz olacak diye.

daha çok erken gerçi ama doğum için hangi hastaneye gideceğine karar veren varmı? ben bu doktor konusunda bile sürekli olarak kararsızım

cidden ya ben ankaraya gidicem 2 hafta sonra. ankarada yaşayıp dr ve hastane tavsiye edebilecek var mı.. mecburen dr değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…