çok şükür bende hiçbir problem olmadı şimdiye kadar. Ne bulantı, ne kusma. Sadece bu iki haftadır akıntılarım çoğalmaya başladı. Belki mantar olmuş olabilirim. Haftaya kontrolüm var dr. konuşacağım.
bebikoların cinsiyetini nezman öğrendiniz kızlar?ben artık meraktan ölücem yarın kontrole gidicem acaba belli olurmu cinsiyet?
benimkine 12. haftada büyük ihtimallae erkek dedi ama kesin olarak geçen hafta belli oldu. pipisini gördüm oğluşumun..ertesi gün de kanamam oldu oğlum beni bırakma dedim hep :)
ben testte çift çizgiyi gördüğüm anda anda erkek dedim oğlum olacak dedim.. kız isterdim hep ama içinde olunca kız erkek hepsi bir Allahım yeter ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
benimkine 12. haftada büyük ihtimallae erkek dedi ama kesin olarak geçen hafta belli oldu. pipisini gördüm oğluşumun..ertesi gün de kanamam oldu oğlum beni bırakma dedim hep :)
ben testte çift çizgiyi gördüğüm anda anda erkek dedim oğlum olacak dedim.. kız isterdim hep ama içinde olunca kız erkek hepsi bir Allahım yeter ki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
hoşgeldin sağlıkla alırsın sende kucağına inşallahhmerhabalar
herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. dilerim herkes bebişlerini sağlıkla alır kucağına. bende ağustosta anne olacağım. ağustos 10'da.
hoşgeldin cnm benim de 13 ağustos da
hoşgeldin sağlıkla alırsın sende kucağına inşallahh
arkadaşlar meraba.. aranızda tetanoz aşısı yaptıran var mı.. geçenlerde aile hekimliğinden aradlar mutlaka gelin aşınızı yapalım diye.. önce doktoruma danışıcam tabii ama sizede sorayım dedim..
doğum siteril bir ortamda olmazsa gerekli biliyorum.gerçi gittiğim hastane.doktorum.. mümkün değil öyle bir ortam..
ben burdaki arkadaslardan duyunca saglik ocagina gidip kayit oldum,
22 marta gun verdiler asi icin
doktoruma da sordum yaptir dedi
zaten asilari ozel hast.ler yapmaz sadece saglik ocagi yapar dedi
yaa boyle cogu anneler hissettim diyorlar ya sasiriyorum
ben hic oglum olacak ya da kizim olacak diye bisey diyemiyorum, hissedemiyorum
ben mi hissizim acabaa
böyle hiç onunla konuşurkende yanlışlıkla kızım yada oğlum dediğin olmuyormu?
oluyo canim,
cogunluk oglum cikiyor agzimdan
ama ben de3 erkek yigen bir de erkek kardes var;
onlardan aliskanlik oglum demek sanirim.
bazen kiz gibime geliyor, bazen de erkek. gunden gune tahminim degisiyor; birinde emin olamiyorum hic
daha çok erken gerçi ama doğum için hangi hastaneye gideceğine karar veren varmı? ben bu doktor konusunda bile sürekli olarak kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?