2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyi ben sorucaktım şimdi. bende 15. haftadayım ama karnım dümdüz. hamile kalmadan önce aşırı zayıftım tek değişen şey göğüslerim. hatta geçende hastaneye gittim yanlış gelmişsin burası gebe kliniği dediler. insan normalde sevineceği şeye hamileyken üzülüyor. bende diyorum benim bebeğim nerde büyümüyormu diye. normalmi acaba?

selam bayanlar
bugün dr kontrolüm vardı,
herşey güzel gidiyor bi sorun yok dedi,
ikilimi testimi bir ay önce görmüştü çpk güzel diğerlerine gerek yok demişti,
bugün ultrasonda bizim kız yüzüstü yatıyodu, omurlaını tamamen gördük, bişey demedi dr ama kan testi istedi spina bifida' ya bakalım dedi,
ben böyle bi test duymadım kanda bakılan,
çok moralim bozuldu acaba bişey mi gördüde özel bi test istedi anlamadım, eğer est kötü çıkarsa doplere gönderecekmiş hemen,
kafam karıştı yaaaa duyan bilgisi olan varmı acaba

bak başkalrına bile anormal gelmiş.ben zayıf sayılmazdım 54,5 la hamile kaldım.ama benim göbeğim vardı zaten.azıcık büyüdü ama 4 aylık gibide değil yani...

ayyy valla kızıyom bunlara.hem 3 lü yaptırmazlar hemde insanın yüreğini ağzına getiriler.bilmiyorum ki canım.ilk kez duydum dediğini araştıralım bakalım.inş bişey yoktur.sen sakin olmaya çalış..

evet canım ya, bu kaçıncı doktorum, ablası doktoru olan arkadaşa çok özeniyorum walla ne kadar şanslı,
bu arada 5. ayda doplere zaten girecekmişiz, tetanoz aşısıda 2 doz yapılacakmış, birincisi 20.haftada ikinciside ondan bir ay sonraymış, aşılarımızıda sağlık ocakları artık hangi asm ye bağlıysak orası takip edecekmiş.

allahım hepimizin yawrularını koru....

amşin canım..evet doplere herkes giriyomuş zaten.senin dr niye öyle dedi ki..

bak başkalrına bile anormal gelmiş.ben zayıf sayılmazdım 54,5 la hamile kaldım.ama benim göbeğim vardı zaten.azıcık büyüdü ama 4 aylık gibide değil yani...

evet valla normal gelmedi:)) ama herhalde bi sorun olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. insan amma pimpirikli oluyor hamile olunca.

evet valla normal gelmedi:)) ama herhalde bi sorun olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. insan amma pimpirikli oluyor hamile olunca.

haklısın canım çok pimpirikliyiz aslında ben pekde kocaman göbiş istemiyom.şöyle kibar olsun , taşıyabileceğim , yakışan yani :))

kızlar 3 lü test ne zaman yapılacak bize...randevu alan varmı..?? bide detaylı ultrason ne zaman olcaz kiii :26:

ya benimde öyle.benden bir hafta önce giden arkadaşımın göbişi kocaman.benimki hamile değilmişim gibi.halbuki 16 hafta bitti..

:))) oh ohh gelsin cimcimeler benimde önce kız demişti ama şimdi oğlanda olabilir d edi.kafa karıştı tabi ama bence kız olacak :))

benim içime hep erkek doğuyordu kız deyince şaşırdım, hala erkek olabilir diye düşünüyorum Allahım hayırlısını ve sağlıklısını verir inşallah

kızlar 3 lü test ne zaman yapılacak bize...randevu alan varmı..?? bide detaylı ultrason ne zaman olcaz kiii :26:

ben cuma 3lü testimi de yaptırdım, şu haftalar zamanı..

canım ya dr una sorsaydın keşke bunu neden yapıyorsunuz diye bugüzel günlerini böyle geçirtmeye hakkı yok sen yine de ara bi sor derim ben ablam banada bu tarz bi testten bahsetmişti ilk gebeliğimde ama çok gerekli değildi tam hatırlamıyorum canım yaa
benim ablam dr olan gerçekten şanslıyım o konuda içim çok rahat önce Allahıma sonra ablama emanetiz inşallah

hippyciğim geçmiş olsun. şükür ki kızımız sağlıklı...
ben de benzer sıkıntıları 6.haftadan itibaren yaşadım, hastanede yattım+ evde uzun süre yatmak zorunda kaldım.
bu tür kanamalarda en önemli şeylerden biri de morali ve inancı yüksek tutmak, buna kesinlikle inanıyorum.
herkese acil şifalar ve sağlık diliyorum

Son düzenleme:

canım sordum tabi, omurlarına bakıcaz spina bfida için dedi, üçlü test mi bu dedim hayır dedi, ikilide göremediğimiz değere bakıcaz dedi, ee sonra kötü çıkarsa nolucak dediğimdeyse olasılık yüksek çıkarsa 5. ayda girmen gereken doplere hemen gireceksin ayrıntılı olarak bakıcaz dedi,
off yaa, ben ikilimi orda yaptırmamıştım, acaba o yüzden mi yapıyo anlamadım ki, çarşamba günü belli olcak testin sonucu, kötü bişey çıkmaz inşallah.

canıım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine . çok şükür bebiş iyiyimiş . umarım en kısa zamanda ayağa kalkarsın. çok üzüldüm ya

gunaydııın kızlar nasılsınız ?
umarım hersey yolundadır gönüller ferahtır (değilse lütfen kendimize telkinde bulunalım iyiyim ve iyi olacak diye :))
biraz gecikmeli oldu bende unutmuşum annem hatırlattı hani anne bebek fuarı var ya fiyatların uygun olduğu vs söyleniyor ve bugun son gun gitmeyi düşününler haberiniz olsun akşam 19:30 a kadar
giriş davetiyeniz yoksa 10 tl atatürk havalimanı karşısında cnr expo da
Fuar üç ayrı salona yayılmış. 9, 10 ve 11. 11′de daha çok tekstil ürünleri varmış ve anladığım kadarıyla ağırlıklı olarak toptan satış yapıyorlarmış. 10. salonda araç gereçler (bebek arabaları, mama sandalyeleri, emzirme ürünleri, vs.) var. 11. salon en eğlenceli kısım oyuncaklar ıvır zıvır varmış
biz fazla dolanamıycaz vaktimiz yok bide doğuma daha çok var hemen bişeyler almak acele etmek gibi sadece 11 e uğrayıp bebek arabaları ve emzirme ürünlerine bakıcaz
herkese iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…