kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:
herkese iyi dilekleri için teşekkürler...cumadan beri hiç kalkmıyorum...sadece tuvalet ihtiyacı için...yemeğimi bile eşim hazırlayıp önüme getiriyor...Allaha şükür kanamam durdu ama doktorum dinlen dedi..ilacımı alıp yatıyorum sürekli...ama hiç kalkmadan yatmak benim gibi hareketli bir hayatı olan insan için çok zor ama herşey kızımmızzzzzzzz için...
salı günü gidicem doktora tekrar...rapor alıp bu haftayı yatarak geçireceğim ...herkese kolaylıklar...sevgiler
bu arada daha önce kanaması olan arkadaşlar...tedavi süreciniz ve kanamanızın bitmesi kaç günde oldu acaba?
gunaydııın kızlar nasılsınız ?
umarım hersey yolundadır gönüller ferahtır (değilse lütfen kendimize telkinde bulunalım iyiyim ve iyi olacak diye :))
biraz gecikmeli oldu bende unutmuşum annem hatırlattı hani anne bebek fuarı var ya fiyatların uygun olduğu vs söyleniyor ve bugun son gun gitmeyi düşününler haberiniz olsun akşam 19:30 a kadar
giriş davetiyeniz yoksa 10 tl atatürk havalimanı karşısında cnr expo da
Fuar üç ayrı salona yayılmış. 9, 10 ve 11. 11′de daha çok tekstil ürünleri varmış ve anladığım kadarıyla ağırlıklı olarak toptan satış yapıyorlarmış. 10. salonda araç gereçler (bebek arabaları, mama sandalyeleri, emzirme ürünleri, vs.) var. 11. salon en eğlenceli kısım oyuncaklar ıvır zıvır varmış
biz fazla dolanamıycaz vaktimiz yok bide doğuma daha çok var hemen bişeyler almak acele etmek gibi sadece 11 e uğrayıp bebek arabaları ve emzirme ürünlerine bakıcaz
herkese iyi pazarlar
merhabalar:)bende ağustos annesiyim benide alırmısınız aranıza:)
herkese iyi dilekleri için teşekkürler...cumadan beri hiç kalkmıyorum...sadece tuvalet ihtiyacı için...yemeğimi bile eşim hazırlayıp önüme getiriyor...Allaha şükür kanamam durdu ama doktorum dinlen dedi..ilacımı alıp yatıyorum sürekli...ama hiç kalkmadan yatmak benim gibi hareketli bir hayatı olan insan için çok zor ama herşey kızımmızzzzzzzz için...
salı günü gidicem doktora tekrar...rapor alıp bu haftayı yatarak geçireceğim ...herkese kolaylıklar...sevgiler
bu arada daha önce kanaması olan arkadaşlar...tedavi süreciniz ve kanamanızın bitmesi kaç günde oldu acaba?
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
bu adresten istek yapıyosun, bende istemedim henüz, isticem ama..
canım öncelikle çok geçmiş olsun,yatmak hakketen çok zor allah yardımcın etsin, bende kanama geçirdim, ilk kanamam adetin yoğun günlerindeki gibiydi, üç gün yattım sonra mutfakta biraz yoruldum gerektiği kadar dikkat etmedim sanırım o gece sabaha karşı sanki çeşme gibi kan boşaldı off allahım çok kötüydü, eee sen misin yatmayan 4 hafta sadece wc ve yemek için kalktım yatağımdan, 3 hafta kadar sürdü kanama 4.hafta hiç gelmedi diyebilirim, 5. hafta evin içinde gezmelere ve kısa süreli dışarı çıkmalara başladım, sütten ağzı yanınca böle oluyo insan, yarın işe başlıcam öle zor geliyoki,
umarım bir an önce kesilir seninde kanaman, bu arada benim kanama yapan yer plesantanın arkasında bir yırtılma oluşmuş, kesenin içinde yada bebeği besleyen damarlardan kaynaklanmamış çok şükür ki bebeğe bir zararı olmamış, bebek büyüynce o yırtılmada zamanla kapandı sanırım, allah bir daha göstermesin, kimselere yaşatmasın inşallah.
canım benim cuma günü oldu kanamam acile gittim ..iğneyi yedim eve geldim yatış o yatış ..o kanamadan sonra olmadı kanamam hiç ama acayip korkuyorum yaa....sürekli tuvalete gidiyorum bişi var mı noldu acaba diye...paranoyalarım arttı iyice....
şu an çok şükür yok kanamam ama ödüm kopuyor sanki ayağa kalktığım an tekrar başlıcak bişi olucak diye...
bendeki tedirginlik doktorun herşeye bakması ama anormallik görmediğii halde kanama oluşması...şu şu sebepten felan dese tamam da belirsizlik daha da üzüyor ve geriyor beni
bu arada progynex die bi ilaç verdi bi hafta kullanacağım sabah akşam...Allahım bebişlerimizi koru lütfenn
canım geçmiş olsun tekrar..benim akşam 10 gibi başladı sabaha karşı çok oldu mesela.tuvaletten kalkamıyodum hastanede.klozet doldu sanki bi yerim kesilmiş gibi..( sonra azaldı ben 4 gün hastanede yattım.ben akşamları 200 lük progestan kullanıyorum.benimde neden olduğu tam belli değil ama ayakta çok kalmıştım ben..inş bi daha yaşamayız..
:)) hoşgeldin canım...kaç haftalıksın..
sağol canım..adres için..send e dikkat et artık...ben resmen sosyal hayattan koptum...
öncelikle çok çok geçmiş olsun,
benim kanamamda bir defa oldu sonra olmadı, ben kanma olduktan bir gün sonra gittim doktora ve dr. kanamanın içerdide devam ettigini söyledi, progestan verdi ve rapor yazdı hiç ayağa kalkma dedi zorunlu ihtiyaçlar dışında, ilacı kullandıktan sonra yani 10 gün sonra tekrar gittim hala içeride çok az kanama var dedi, kendimi çok yormadan hareketetmeye başladım ondan sonra 1 hafta sonra tekrar gittim ve normal yaşmına dönebilirsin dedi. çok şüğkür şimdilik iyiyiz
doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, kendinide çok üzme, terkrar geçmiş olsun
canım sen hala kullanıyormusun o ilacı??
sana da geçmiş olsun canım....uzun bir süre streslerde olacağım desene
peki sen ilacı falan bıraktın mı...herşey yoluna girdi dimi?? kanama sebebini açıkladı mı doktor??
canım benim cuma günü oldu kanamam acile gittim ..iğneyi yedim eve geldim yatış o yatış ..o kanamadan sonra olmadı kanamam hiç ama acayip korkuyorum yaa....sürekli tuvalete gidiyorum bişi var mı noldu acaba diye...paranoyalarım arttı iyice....
şu an çok şükür yok kanamam ama ödüm kopuyor sanki ayağa kalktığım an tekrar başlıcak bişi olucak diye...
bendeki tedirginlik doktorun herşeye bakması ama anormallik görmediğii halde kanama oluşması...şu şu sebepten felan dese tamam da belirsizlik daha da üzüyor ve geriyor beni
bu arada progynex die bi ilaç verdi bi hafta kullanacağım sabah akşam...Allahım bebişlerimizi koru lütfenn
kızlar diğer bebeğimi kaybettiğim hafta yaklaştıkça gerilmeye başladım stresten sabah eşimle tartıştım ağlama krizine girdim çok kastım hem de sebepsiz yere vee çok üzgünüm yaa bebeğimin bişeyi varsa diye. başım çok ağrıyordu bir haftadır dualrınızda beni unutmayın
kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:
ahh ahh nerde canım iş yerindeyiz...
cumartesi mustelanın düzenlediği bebeğim olacak seminerine katıldım
ayşe öner eğitimi idi çok güzeldi çok önemli bilgiler edindim
eğer fırsatınız olursa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?