2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bişi sorcam.hani bi konuşulmuştu ücretsiz hamileyim ya da bebeğim kitabı gönderiliyormuş.nereye başvuruluyor, bi d e hala devam e diyo mu acaba? bende istesem bana da verirler miki ?:26:

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
bu adresten istek yapıyosun, bende istemedim henüz, isticem ama..

canım öncelikle çok geçmiş olsun,yatmak hakketen çok zor allah yardımcın etsin, bende kanama geçirdim, ilk kanamam adetin yoğun günlerindeki gibiydi, üç gün yattım sonra mutfakta biraz yoruldum gerektiği kadar dikkat etmedim sanırım o gece sabaha karşı sanki çeşme gibi kan boşaldı off allahım çok kötüydü, eee sen misin yatmayan 4 hafta sadece wc ve yemek için kalktım yatağımdan, 3 hafta kadar sürdü kanama 4.hafta hiç gelmedi diyebilirim, 5. hafta evin içinde gezmelere ve kısa süreli dışarı çıkmalara başladım, sütten ağzı yanınca böle oluyo insan, yarın işe başlıcam öle zor geliyoki,
umarım bir an önce kesilir seninde kanaman, bu arada benim kanama yapan yer plesantanın arkasında bir yırtılma oluşmuş, kesenin içinde yada bebeği besleyen damarlardan kaynaklanmamış çok şükür ki bebeğe bir zararı olmamış, bebek büyüynce o yırtılmada zamanla kapandı sanırım, allah bir daha göstermesin, kimselere yaşatmasın inşallah.

canım benim cuma günü oldu kanamam acile gittim ..iğneyi yedim eve geldim yatış o yatış ..o kanamadan sonra olmadı kanamam hiç ama acayip korkuyorum yaa....sürekli tuvalete gidiyorum bişi var mı noldu acaba diye...paranoyalarım arttı iyice....
şu an çok şükür yok kanamam ama ödüm kopuyor sanki ayağa kalktığım an tekrar başlıcak bişi olucak diye...
bendeki tedirginlik doktorun herşeye bakması ama anormallik görmediğii halde kanama oluşması...şu şu sebepten felan dese tamam da belirsizlik daha da üzüyor ve geriyor beni
bu arada progynex die bi ilaç verdi bi hafta kullanacağım sabah akşam...Allahım bebişlerimizi koru lütfenn

ben dün gittim çok güzel fuarda..satışlarda vradı..bebedor ürünleri kapış kapış gidiyordu..erken olduğu için hiçbirşey almadım..sadece kendim için hamile ve emzirme sütyeni aldım...

canım geçmiş olsun tekrar..benim akşam 10 gibi başladı sabaha karşı çok oldu mesela.tuvaletten kalkamıyodum hastanede.klozet doldu sanki bi yerim kesilmiş gibi.. ( sonra azaldı ben 4 gün hastanede yattım.ben akşamları 200 lük progestan kullanıyorum.benimde neden olduğu tam belli değil ama ayakta çok kalmıştım ben..inş bi daha yaşamayız..

merhabalar:)bende ağustos annesiyim benide alırmısınız aranıza:)

:)) hoşgeldin canım...kaç haftalıksın..

sağol canım..adres için..send e dikkat et artık...ben resmen sosyal hayattan koptum...

öncelikle çok çok geçmiş olsun,
benim kanamamda bir defa oldu sonra olmadı, ben kanma olduktan bir gün sonra gittim doktora ve dr. kanamanın içerdide devam ettigini söyledi, progestan verdi ve rapor yazdı hiç ayağa kalkma dedi zorunlu ihtiyaçlar dışında, ilacı kullandıktan sonra yani 10 gün sonra tekrar gittim hala içeride çok az kanama var dedi, kendimi çok yormadan hareketetmeye başladım ondan sonra 1 hafta sonra tekrar gittim ve normal yaşmına dönebilirsin dedi. çok şüğkür şimdilik iyiyiz

doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, kendinide çok üzme, terkrar geçmiş olsun

canım sen hala kullanıyormusun o ilacı??

sana da geçmiş olsun canım....uzun bir süre streslerde olacağım desene

peki sen ilacı falan bıraktın mı...herşey yoluna girdi dimi?? kanama sebebini açıkladı mı doktor??

yok canım ilacı sadece 10 gün kullandım daha sonra gerek görmedi doktor, en son gittigimde herşey normal dedi.
önce bazı sorular sordu ağır kaldırdınmı, çok yoruldunmu, çok üzüldünmü falan dedi. ben bunların hiç biri olmadı dedim başka neden omuş olabilir dedim, dr de kanamalar bazen olur diyor doktor bunun belirli bir neden yok dedi.

şimdi herşey yolunda, umarım hiçbirimiz bir daha bunun gibi şeyler yaşamayız.

birde buna takılıpta çok üzme stres yapam bunuda doktorum söylemişti, iyi düşünkü iyi olsun

umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız canım..

seni çok iyi anlıyorum, insan elinde olmadan neler kuruyor neler ama doktorun herşeye bakmış bi anormallik yok dediyse ne şükür, üzme kendini ...
ben progestan kullandım, 200 lük sabah akşam, 16 haftalık olana kadar yani 1 ay kadar, 4 aydan sonra bi işe yaramıyormuş zaten progestan.
çok geçmiş olsun tekrardan, iyice dinlen canım...

benim kanamam perşembe gece 11.30 da başladı daha sonra kahverengi lekelenmeye döndü. pazar öğlen kesildi.
ben de paranoyak oldum. az bi ıslaklık farkersem aman Allahım kanama mı diyorum...
Allah bidaha hiçbirimize yaşatmaz İnşallah

canım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu ilk 15 hafta hiç kalmadan yattım ve 120 tane iğne yemiştim sonrasında yavaş yavaş kalktım ama yine çok dikkat ettim
ikincide de kanamam oldu bunda da prognex iğne yedim 10 kutu yedim sonra ablam gerek görmedi kendi kendine kesildi şükür Rabbim bidaha yaşatmasın bilirim o psikolojiyi ama moral çok önemli hep iyi düşün

merhabalar:)bende ağustos annesiyim benide alırmısınız aranıza:)

hoş geldin aramıza canım sağlıkla al bebeğini kucağına

canım benım hiç korma,allahın izniyle sağ salım alacksın bebişini..bir kere bende eşimle tartışmştım ama öyle böyle değil, hep korktum ya bebeğime bişey olduysa diye halada korkuyorum bakalım çarşamba umarım sağlıklı görürüm bebeişimi:26:

Günaydın kızlar.....
bizde ctesi gittik dr a herşey yolunda allaha şükür kız gibi görünüyor dedi hftya gel bakalım tekrardan dedi, bu arada bir kan testi istenen arkd.panik yapma benim dr.da 3.lü teste gerek yok 2 li testi iyi olanlardan istemiyoruz omurgalarıyla ilgili mom testi dedi bir değere bakıcaz dedi yani rutin bana tam adını demediği için bilmiyorum no panic....

kanaması olan arkd.kendinizi yormayın allahın izniyle hiç birşeycik olmayacak kuzularınızı alıcaksınız sağ salim kucağınıza....

slm kızlarrrr eger evdeyseniz hemen tnt acın ender sarac yeni dogmuş bebeklerin nasıl beslenmesi ve diger konuları hakkında konusuluyo çok faydalı tavsiye ederimmm

ahh ahh nerde canım iş yerindeyiz...

cumartesi mustelanın düzenlediği bebeğim olacak seminerine katıldım
ayşe öner eğitimi idi çok güzeldi çok önemli bilgiler edindim
eğer fırsatınız olursa tavsiye ederim

Herkese günaydınn kızlarrr..
Hippy çok çok geçmiş olsun canım Allahım korusun bebişlerimizi...İyi olacak herşey işallahh...
Bende cuma günü çok kötüydüm serum taktılar mide bulantısı ve kusmadan öldüm resmen.Bi gün öncesi balık yemiştim daha yiyeceğimi sanmıyorum zaten... midem kötüydü balıkta iyice bozdu midemi ayy hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüm...dikkatli olun dokunabiliyo balık bu aylarda...
Sizde bulantılar geçtimi ben çok çekiyorum yaa ne zaman geçecek bilmiyorum çokk mutsuzummm...

günaydın herkese. vede geçmiş olsun. ne olursa olsun çok stress yapmayın kızlar. gerçi diyorum ben herkesten daha stressliyim her gece kabuslar görüyorum artık ne yapacağımı şaşırdım ama gündüz olduğunda daha sakin kalmaya çalışıyorum. hamilelikte stressle ilgili kitaplar yada googledan makaleler okuyun belki verilen önerilerin bi faydası olabilir. zira benim kabus durumuma hiçbir çözüm bulamadım ama.. sizinki daha elle tutulur bişey ille hayat tarzınızla ilgili falan öneriler vardır uygulanabilecek.

şişlidemiydi canım?

gunaydın kızlar gobusu cıkmayan arkadaslar sıkıntı etmeyın bendede tık yokk 17 hafta bıtıcek sadece 1 kg aldım bıde cınsıyete takılan arkadaslar 12 haftada ogrencem dıye kendınızı sartlamayın sakın erken soyleyen doktorlar war ama benım gıttıgım doktor 17 haftada kız gıbı ama yanılabılırz 20de daha net anlasılır dedı ben 13 haftada gıttıjm cınsıyet soylemeyınce bırazcık sasırdım 1 ay boyunca ıcım ıcımı yedı we doktor degıstırmeyı bıle dusundum :)sıkıntı etmeyın hayırlısı olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…