2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bencede çok yavaş geçiyor. en azından şu 10' lu haftalardan 20' lilere geçsek yine biraz iyi :)))) Özlüyorum ben gün ışığımı

benim de arada sanki karnımda bişi kayıyo ama ilk hamilelik olduğundan emin olamıyorum. gaz mı yoksa oğluşum mu tepiniyo

cnm özellikle yemek yedikten sonra tatlı filan yiyince daha hareketli olurlar .. bazı bebekler de gece hareketlenir.. zamanla ayırımını yaparsınız ..

bende 12 haftalık hamileyim .. kısmetse 29 ağustosta ilki sezeryan olduğu için sezeryan olucam ..

kızım 29 temmuz 2008 doğumlu inş. 2. bebişim 29 ağustos doğumlu olucak .. hayırlısıysa..

evet cnm özellikle ultrasona girmeden 30 dk önce filan yersen
daha çok hareketlenir....
aslında hissetmenin de dezavantajları var nasıl mı ?? bu sefer de niye oynamıyor birşey mi oldu filan diye paranoya yapıyorsun en azından ben yapıyordum )

canım hemen rahmin üstünde. dokun bak sabahları yada sırtüstü yatınca daha belli. top gibi bişey.

hmm haklisin
kesin ben de yaparim o paranoyalari

havadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??

havadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??

canim boncukx arkadasimiz yapiyordu, ben degil.
ben mali musavirim canim..

kızlar selam bende bişeyler hissediyorum ama bebek mi bilemiyorum( göbek deliğimin yanında karıncalanma oluyo birde sanki idrar torbam doluymuş gibi top gibi bişey var karnımın alt kısmında bu kesesimi ayyy heyecan yaptım şimdi :86:

Herkese merhaba.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Yaştan bahsetmişsiniz. 28 li yaşlarda hamile kalmak güzel olsa gerek ama ben eğitimdi, işti, evlilikti derken anca 31 yaşında evlenebildim. Evliliğin oturması ve hazır hissettiğinde bebek düşlemek bence en doğrusu her ne kadar 34 yaşında ve de ilk bebişim olsada geç kaldığımı düşünmek istemiyorum. Yeterki onlarla ilgilenecek enerjiyi kendimizde hissedelim.

kızlar 27 yaşım bitiyor ve ilk bebeğime hamileyim ablam 34 yaşında ve 14 ve 10 yaşında iki kızı var ikisinin de güzel tarafları var bence. mühim olan sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun geç olsun güç olmasın umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız...

tesekkur ederım canım...
sen kacınca haftadasın 13+ dan sonra drlar kesın de olmasa bı tahmınde bulunuyorlar..
senınde az kalmıs canım Allah gonlunuze gore versın..
Teşekkürler canım....Tabiki gönlüm kızdan yana ama sağlıklı olması daha istediğim bir olgu.........

kızlar selam,

hissetmiyoruz falan diye üzülmeyin sakın son 2 haftadır bir program var onu izliyorum
"hamile olduğumu bilmiyordum " diye 34 . haftada gebeliği öğrenenler var
çok şükür ki varlığından haberdarız..

bir de öenmli bişey söylicem,
3 ay sonra tavuk yedim bugün
dün akşam da yarım bardak süt içtim

hani tiksindiğiniz bişey varsa evdeyken deneyin yiyebiliyor musunuz
3 ay sonrasında düzeliyor dedikleri doğruymuş ben yedim

nerden bakıyorsunuz onlara ben bilmiyorummmmm:26:

pardon cnm hamilelik bende balık hafızası yapıyor
ben zaten hamişliği sevdim ilkinde çok bunda bulantım fazla ama gene seviyorum
çevremede doğurmaktan hamilelikten korkmuyorum doğduktan sonra ki durum beni korkutuyor
çünkü Alp hiç uyumayan bir bebekti ki hala öyle bu da öyle olursa beni tımarhanede bulursunuz diyorum )

29 ağustos arifeymiş doktorlar çalışırmı tam gün acaba benimkide bayram ertesine geliyor ama 1haftalık tatil yaprlarsa tatile denk geliyor bu doktorlarıda kapsarmı acaba özel hastanelerde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…