kesinlikle:) işallah verimli olabileceğiz bebişlerimize. erken erken dediler şimdi bana ağustosa kadar beklemek zor geliyor. komik birşey sölicem. hep bu 9 ay çabucak geçer sanardım. birini görürdüm hamile. sora bi bakardım doğurmuş. şimdi kendim olunca zaman geçmek bilmiyor bana. sizede öyle geliyormu:)) nasıl gelicek ağustosa diyorum.
benim de arada sanki karnımda bişi kayıyo ama ilk hamilelik olduğundan emin olamıyorum. gaz mı yoksa oğluşum mu tepiniyo
yaa ben keseyi falan bulamiyorum karnimda :-(((
sadece karincalanmalar hissediyorum karnimimn ustunde,
bunlar bebek hareketi olabilir mi?
aynen cnm aynneeenn
millet 2 gunde doguma gidiyordu sanki
simdi ben cinsiyetini bile ogrenemedim daha, haftalar gecmiyor
kese gormeyi bekle,
kalp atisi bekle
2li test sonucu bekle
cinsiyet bekle
gecmiyor beklemekle valla zamann
ya ben keseyi bulamiyorum
evet cnm özellikle ultrasona girmeden 30 dk önce filan yersen
daha çok hareketlenir....
aslında hissetmenin de dezavantajları var nasıl mı ?? bu sefer de niye oynamıyor birşey mi oldu filan diye paranoya yapıyorsun en azından ben yapıyordum)
ben demiştim canımcanım yaş kaç,genç duruyorsun bayağı..
26 cnm. aynı yaştayız yukarıda yazan arkadaşlarla. ondan şaşırdım geç kaldık demişler:)
canım tebrik ederim, allah kucağına almayıda nasip etsintunaydınlar..
ıkılı testten sonra ılk kontrolumuz vardı dun..
cok sukur hersey yolunda..
dr pipi göruyorum ama henuz daha net bısey soylemeyım dedı bır ıkı hafta sonra kesınlesır dedı..
kızım bundan pek memnun degıl ama kız kardesı olsun ıstıyordu...
bu arada bende 83 luyum
hayır canım hiçbir bilgim yokkızlar gece yine sancılandım,dayanılmaz bir sancıydı...Uykudan kendimi alamadığım için birşeylerde yapamadım.Hoş ne yapılabilirdi ki...Hemen sabah doktorumu arayıp birkaç gecede aralıklarla yaşadığımı söylediğimde bana magnezyum önerdi...Kulllananlar biraz bilgi verebilirmi? Sancıdan dolayı magnezyum önerilen varmı?
evet canım gün gün sayıyoruz resmen,ama şöyle arkama baktımda 4. aya girmişz bilekesinlikle:) işallah verimli olabileceğiz bebişlerimize. erken erken dediler şimdi bana ağustosa kadar beklemek zor geliyor. komik birşey sölicem. hep bu 9 ay çabucak geçer sanardım. birini görürdüm hamile. sora bi bakardım doğurmuş. şimdi kendim olunca zaman geçmek bilmiyor bana. sizede öyle geliyormu:)) nasıl gelicek ağustosa diyorum.
ben bazı kıpırdanmalar hissediyorum ama emin oamıyorum..top gibi şey ben hiç hissedemedimya ben keseden başka hiçbişeyi hissetmiyorum henuz( kesede zaten dışarıda gibi bende. top gibi bişey var rahmin üstünde:)
canım evdeysen süslen püslen çık gez,çalışıyorsanda sevdiğin iş arkdşının yanına git sohbet et açılırsın.zaten çok oturmayın diyolar masa başndaof yaa kizlar bugun ruh halim bi garip,
resmen bunalimda gibiyim ya
neden boyle oldu ki :-((((((((((((8
havadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??
boncuk yapıyordu canım,sahi oda facebook kervanına katılı sanırım
yeni katıldım aranıza hepinize merhaba demek istedim :)
Al bendende o kadar..of yaa kizlar bugun ruh halim bi garip,
resmen bunalimda gibiyim ya
neden boyle oldu ki :-((((((((((((8
havadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??
canım evdeysen süslen püslen çık gez,çalışıyorsanda sevdiğin iş arkdşının yanına git sohbet et açılırsın.zaten çok oturmayın diyolar masa başnda
calisiyorum canim
bugun bol bir hamile gomlegi giydim, tum psikolojimi o bozmus olabilir.. simdiden eski dar eteklerimi filan ozledim :18:
su yazi ama beni biraz kendime getirdi.
--internetten alintidir --
Hamilelik Sırasında Özlediklerim..
Ben hamileyken bir sürü blogda insan hamile olmayı çok özlüyor ve bu yüzden insanlar 1 sene sonra tekrar hamile bile kalıyor diye okumuştum. Hamilelik aslında zor bir süreç ama bir o kadar da güzel. Ben çok şanslıyım ki çok güzel bir hamilelik geçirdim son 2 ay hariç hiç bir zorluk çekmedim. Son 2 ayda yalnızca aşırı kilonun verdiği göbeği taşıyamamaktan sırt ve bel ağrıları oldu o kadar. Birçok kişiye göre çok şanslıydım onun için o kadarcık ağrıya da ancak şükrettim. Şimdi doğumdan 3,5 ay sonra dönüp baktığımda hamileliğimi gerçekten çok özlüyorum öyle güzel ve özel günler ki insan mümkün olduğunca tadını çıkarmalı o günlerin.
Hamileyken neleri özledim ??
* Ayak tırnaklarımı kesmeyi :)
* Yüz üstü yatarak uyumayı.
* Ara sıra da olsa yaptığımız şarap keyiflerini.
* Sevgiliye sıkı sıkı sarılmayı (arada bir engel olunca düzgün sarılamıyo da insan :)
* Oturduğum yerden desteksiz hop diye kalkmayı.
* Ofiste rahat rahat oturmayı (bel ağrısından pek rahat oturamadım koltukta)
* Topuklu ayakkabı giymeyi.
* Henüz içeride olmasına rağmen oğlumu özledim , biran önce gelsin de onunla tanışayım istedim oysa içeride olması da ayrı güzelmiş :)
Hamilelik sonrası özlediklerim ...
* İlginç ama hamileliği özlüyorum, özellikle Poyraz'ın beni kızdırdığı günler içerideyken ne rahatmış diyorum :)
* Tabii ki bebeğimin içimdeki hareketleri, tekmeleri onu hissedişim.
* Görmeden bir canlıyı çok sevebilme duygusu.
* Kraliçe muamelesi görmek, sevgili pek yapmasada annemlerdeyken resmen bir kraliçe gibiydim. (tabii poyraz doğdu benimle işleri bitti :), sırf o ilgi için bile tekrar hamile kalmak gerek )
* İçimde bir canlıyı taşımanın verdiği sorumluluk ve keyif.
* Şafak sayar gibi gün saymak, onun içerideki gelişimini takip etmek, okumak ve içimde büyüyen bu mucizeye hayretler içinde bakmak.
* Ultrasonda bebeğimi görmek için gün saydığım doktor randevuları.
* Onun hareketlerini ultrason ekranında görmek ve çocuk gibi sevinmek.
Hamilelere büyülü bahçe denir, gerçekten büyülü bir durum. Ben hamileyken çok sabırsızdım ve günler biran önce bitsin bebeğim biran önce doğsun istiyordum oysa hamilelik sonuna kadar keyifle yaşanmalı o günler çok özel sonuçta kaç kere hamile kalıyor insan ömründe? bebek doğduktan sonra ömür boyu bizimle ama hamilelik yalnızca 9 ay onun için her günün tadını çıkarmaya çalışmalı. Bir daha hamile kalırsam (ki kalmayı düşünüyorum) daha sakin, dingin, telaşsız bir şekilde sabırla bebeğimi bekleyip hamileliğimin tadını çıkarmayı planlıyorum....
Teşekkürler canım....Tabiki gönlüm kızdan yana ama sağlıklı olması daha istediğim bir olgu.........tesekkur ederım canım...
sen kacınca haftadasın 13+ dan sonra drlar kesın de olmasa bı tahmınde bulunuyorlar..
senınde az kalmıs canım Allah gonlunuze gore versın..
ne yalan soyleyim ben temmuz annelerini burdan cok takip ediyorum
cok faydali konular acmislar; ihtiyac listesi mesela
gobek showlarina bakiyorum,
bebislerine aldiklari ciclere
tabi onlarin hepsinin cinsiyetleri belli
ben daha bi igne almadim yavruma :-(((
cnm özellikle yemek yedikten sonra tatlı filan yiyince daha hareketli olurlar .. bazı bebekler de gece hareketlenir.. zamanla ayırımını yaparsınız ..
bende 12 haftalık hamileyim .. kısmetse 29 ağustosta ilki sezeryan olduğu için sezeryan olucam ..
kızım 29 temmuz 2008 doğumlu inş. 2. bebişim 29 ağustos doğumlu olucak .. hayırlısıysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?