kizlar yaa benim hafiften psikolojim bozulmaya basladi..
eski kiyafetlerimin buyuk bir cogunlugunu giyemiyorum, dar bodyleri trikolari, dar pantolon ve eteklerimi
sinirli bi kismini giyebiliyorum
hamile kiyafetleri aldim, onlar da emanet gibi duruyor henuz uzerimde.
kendimi cok bicimsiz ve cirkin hissettim bugun
tabiki kimi ilgilendirir yahu. önemli olan senin kendini bebek için en hazır hissettiğin zamanda hamile kalman ve o bebeğe bütün ilgini vermen. millet istiyor diye sen çocuk o çocuk bebek yapılmazki yazık doğacak çocuğada. yine söylüyorum kızlar annem 40 yaşında doğurmuş beni. ilk yani düşünün:)) şimdi ne yaşını gösteriyor ne bişey. doğum zaten gençleştiriyor insanı. e tüm ilgisinide bana vermiş artık gezip tozdum yeteri kadar diye:)
kizlar yaa benim hafiften psikolojim bozulmaya basladi..
eski kiyafetlerimin buyuk bir cogunlugunu giyemiyorum, dar bodyleri trikolari, dar pantolon ve eteklerimi
sinirli bi kismini giyebiliyorum
hamile kiyafetleri aldim, onlar da emanet gibi duruyor henuz uzerimde.
kendimi cok bicimsiz ve cirkin hissettim bugun
canım yaş kaç,genç duruyorsun bayağı..
26 cnm. aynı yaştayız yukarıda yazan arkadaşlarla. ondan şaşırdım geç kaldık demişler:)
Tebrikler...Bizde cinsiyet için 9 martı bekliyoruz...doktorum beni kovdu aceleci olma diye:)tunaydınlar..
ıkılı testten sonra ılk kontrolumuz vardı dun..
cok sukur hersey yolunda..
dr pipi göruyorum ama henuz daha net bısey soylemeyım dedı bır ıkı hafta sonra kesınlesır dedı..
kızım bundan pek memnun degıl ama kız kardesı olsun ıstıyordu...
bu arada bende 83 luyum
kızlar gece yine sancılandım,dayanılmaz bir sancıydı...Uykudan kendimi alamadığım için birşeylerde yapamadım.Hoş ne yapılabilirdi ki...Hemen sabah doktorumu arayıp birkaç gecede aralıklarla yaşadığımı söylediğimde bana magnezyum önerdi...Kulllananlar biraz bilgi verebilirmi? Sancıdan dolayı magnezyum önerilen varmı?
Tebrikler...Bizde cinsiyet için 9 martı bekliyoruz...doktorum beni kovdu aceleci olma diye:)
canım benım hamılelığımı ılk oğrendığım gunden berı, rahımde kanama bolgesı vardı, hemde tam kesenın arkasında. ama kan dısarı cıkmadı hıc. dr zamanla rahım bunu emıp kapatacak dedı. o zaman hep ilişki yasaktı. ama 10. haftamda gıttığım kontrolde geçmıstı o kanama bolgesı ve serbest bırakıldı ılışkı. hiç bır şey olmadı allahın ıznıyle. hem rahım kasılmasıyla o ıslaklık cok farklı seyler. çok çok afedersın kasılmadan kasıtları orgazm. o olmadığı surece hıc bırsey olmaz allahın ıznıyle. ama yınede dr yasak koyduysa hıc rıske gırme derım ben. bebelerimiz allaha emanet. insallah hepımız sağlıkla kucağımıza alırız meleklerımızı :)
yok canım bişey olmaz ilişki bile zararlı değil ki ..ben de çok dikkatliyim ama yine de normal şekilde ilişkisine devam edenler dahi var.
canım dr. banada dedi bebeğin hareketlerini 20. haftada hissedilir..ama sen kilolusun 22. haftada hissedebilirsin diye...ayrıca sanırım 14.-15. haftada karnında keseyi kist gibi hissediyormuşuz..ama hareketlerini değil tabi..
Bizde 6 yıl evlilikten sonra çocuk sahibi olmak istediğimize karar verdik. Eğer daha önce sırf çevremizde kiler istiyor diye yapsaydık muhtemelen evliliğimiz de kötü yönde etkilenirdi diye düşünüyorum. Ne zaman hazır hissediliyorsa o zaman çocuk yapılmalı ki verimli olabilesin :)
dr.un doğru söylemiş cnm
ama ben dün akşam resmen hissettim
daha öncekiler gibi değildi ve resmen dokunduğumda elime geldi kesesi
bnm 2. hamileliğim olduğu için daha iyi anlayabiliyiroum
am ailkinde 19. haftada hissetmiştim
ya ben keseden başka hiçbişeyi hissetmiyorum henuz( kesede zaten dışarıda gibi bende. top gibi bişey var rahmin üstünde:)
tamam işte bebişin o cnm :))
daha hissetmemen çok normal
her hamilelik bir olmuyoki :)
ilerki aylarda dur yeter diye söyleniceksin
heleki 8. ayda taklalar atıcak içinde ihihihihi
dr.un doğru söylemiş cnm
ama ben dün akşam resmen hissettim
daha öncekiler gibi değildi ve resmen dokunduğumda elime geldi kesesi
bnm 2. hamileliğim olduğu için daha iyi anlayabiliyiroum
am ailkinde 19. haftada hissetmiştim
kesinlikle:) işallah verimli olabileceğiz bebişlerimize. erken erken dediler şimdi bana ağustosa kadar beklemek zor geliyor. komik birşey sölicem. hep bu 9 ay çabucak geçer sanardım. birini görürdüm hamile. sora bi bakardım doğurmuş. şimdi kendim olunca zaman geçmek bilmiyor bana. sizede öyle geliyormu:)) nasıl gelicek ağustosa diyorum.
ya ben keseden başka hiçbişeyi hissetmiyorum henuz( kesede zaten dışarıda gibi bende. top gibi bişey var rahmin üstünde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?