2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar yaa benim hafiften psikolojim bozulmaya basladi..

eski kiyafetlerimin buyuk bir cogunlugunu giyemiyorum, dar bodyleri trikolari, dar pantolon ve eteklerimi
sinirli bi kismini giyebiliyorum

hamile kiyafetleri aldim, onlar da emanet gibi duruyor henuz uzerimde.

kendimi cok bicimsiz ve cirkin hissettim bugun

aslinda hic kilo da almadim henuz.

karnim iyice ciksin istiyorum ki guzel guzel hamilelikler giyeyim

yaa kizlar ben insallah fazla kilo almam, kilo alirsam nolur psikolojim bilmem valla

Bizde 6 yıl evlilikten sonra çocuk sahibi olmak istediğimize karar verdik. Eğer daha önce sırf çevremizde kiler istiyor diye yapsaydık muhtemelen evliliğimiz de kötü yönde etkilenirdi diye düşünüyorum. Ne zaman hazır hissediliyorsa o zaman çocuk yapılmalı ki verimli olabilesin :)

Ben de seninle aynı psikolojideyim ama saolsun burada ki arkadaşlar durumu düzeltmeye çok yardımcı oldular birde 2011 ağustos anneleri göbek şov başlasın başlıklı konu başlığına gir daha da moral verici :) Tek göbişliler biz değiliz.

tunaydınlar..
ıkılı testten sonra ılk kontrolumuz vardı dun..
cok sukur hersey yolunda..
dr pipi göruyorum ama henuz daha net bısey soylemeyım dedı bır ıkı hafta sonra kesınlesır dedı..
kızım bundan pek memnun degıl ama kız kardesı olsun ıstıyordu...
bu arada bende 83 luyum

kızlar gece yine sancılandım,dayanılmaz bir sancıydı...Uykudan kendimi alamadığım için birşeylerde yapamadım.Hoş ne yapılabilirdi ki...Hemen sabah doktorumu arayıp birkaç gecede aralıklarla yaşadığımı söylediğimde bana magnezyum önerdi...Kulllananlar biraz bilgi verebilirmi? Sancıdan dolayı magnezyum önerilen varmı?

Tebrikler...Bizde cinsiyet için 9 martı bekliyoruz...doktorum beni kovdu aceleci olma diye:)

ya bana zaten doktorlar ne bulursa veriyorlar galiba. herkese arada bıraktırıyorlarmış ben zayıfım diyemi acaba bu kadar içiyorum. magvital magnezyum içiyorum ben. bide başka bir ilacımın içindede magnezyum var. sonra folik asit ve demir günlük mg uyarlayınca uçuk bişey çıkıyor. tek doktor verse korkucam ama 2 doktorumda daha tahlil yapmadan verdi bunca vitamini. athinadaki doktorum 6 kilo alıcaz dedi hamilelik boyunca. türkiyedeki de hergün kırmızı et balık ye toparlan dedi. kaldıki ne et yerim ne balık. 4 aylık oldu bebiş ne karın var ne bişey. ultrasonda görmesem nerde benim bebeğim diycem. insan hamile olunca karnı olsun istiyor

Tebrikler...Bizde cinsiyet için 9 martı bekliyoruz...doktorum beni kovdu aceleci olma diye:)

tesekkur ederım canım...
sen kacınca haftadasın 13+ dan sonra drlar kesın de olmasa bı tahmınde bulunuyorlar..
senınde az kalmıs canım Allah gonlunuze gore versın..

yok canım bişey olmaz ilişki bile zararlı değil ki ..ben de çok dikkatliyim ama yine de normal şekilde ilişkisine devam edenler dahi var.

teşekkürler kızlar
benim plasenta altta diye yasaklandı ilişki. zaten kesinlikle riske atıp da öyle bi delilik yapmam ama bir kere yasaklanınca insan yaklaşmaya bile korkuyo.. yatakta uzağa kaçıyorum Wallaha

canım dr. banada dedi bebeğin hareketlerini 20. haftada hissedilir..ama sen kilolusun 22. haftada hissedebilirsin diye...ayrıca sanırım 14.-15. haftada karnında keseyi kist gibi hissediyormuşuz..ama hareketlerini değil tabi..

dr.un doğru söylemiş cnm
ama ben dün akşam resmen hissettim
daha öncekiler gibi değildi ve resmen dokunduğumda elime geldi kesesi
bnm 2. hamileliğim olduğu için daha iyi anlayabiliyiroum
am ailkinde 19. haftada hissetmiştim

kesinlikle:) işallah verimli olabileceğiz bebişlerimize. erken erken dediler şimdi bana ağustosa kadar beklemek zor geliyor. komik birşey sölicem. hep bu 9 ay çabucak geçer sanardım. birini görürdüm hamile. sora bi bakardım doğurmuş. şimdi kendim olunca zaman geçmek bilmiyor bana. sizede öyle geliyormu:)) nasıl gelicek ağustosa diyorum.

ya ben keseden başka hiçbişeyi hissetmiyorum henuz( kesede zaten dışarıda gibi bende. top gibi bişey var rahmin üstünde:)

ya ben keseden başka hiçbişeyi hissetmiyorum henuz( kesede zaten dışarıda gibi bende. top gibi bişey var rahmin üstünde:)

tamam işte bebişin o cnm :))
daha hissetmemen çok normal
her hamilelik bir olmuyoki :)
ilerki aylarda dur yeter diye söyleniceksin
heleki 8. ayda taklalar atıcak içinde ihihihihi

bu arada bnmde göbeğim fırtladı resmen
üstelik daha bebek aşağıdailk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı
sanki 5 aylık hamile gibiyim

tamam işte bebişin o cnm :))
daha hissetmemen çok normal
her hamilelik bir olmuyoki :)
ilerki aylarda dur yeter diye söyleniceksin
heleki 8. ayda taklalar atıcak içinde ihihihihi

evet valla doğru söylüyorsun:)) ama işte insan heyecan yapıyor. hele birde doktorun dediği gibiyse çok hopluyor bu oğlan çok hareketli demişti. biraz büyüyünce napıcam bilmiyorum. ama olsun yinede inanılmaz birşeydir. şimdi o top gibi şeyi hissetmek bile garip geliyor bana yakında ellerini bile görücez belkide:))

yaa ben keseyi falan bulamiyorum karnimda :-(((

sadece karincalanmalar hissediyorum karnimimn ustunde,
bunlar bebek hareketi olabilir mi?

aynen cnm aynneeenn
millet 2 gunde doguma gidiyordu sanki
simdi ben cinsiyetini bile ogrenemedim daha, haftalar gecmiyor

kese gormeyi bekle,
kalp atisi bekle
2li test sonucu bekle
cinsiyet bekle

gecmiyor beklemekle valla zamann

ya ben keseyi bulamiyorum

benim de arada sanki karnımda bişi kayıyo ama ilk hamilelik olduğundan emin olamıyorum. gaz mı yoksa oğluşum mu tepiniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…