2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler

umarım hersey yolundadır bebıslerınız ıyıdır

bebişin rahatı yerinde şükür
ama annesinin pek değil sırt ve baş ağrısında duramıyorum baş ağrısı normalmiş ama sırt ağrım erken başladı benim nedense :26:
ee annelik kolay iş diyen çıkmadı henüzz katlanıyoruz valla bebişler için

bugune kadar hıc sırt agrım olmadı ama 12.haftaya kadar bel agrısından oluyordum
16 hafta olduk ve basagrılarımız hıc gecmıyor :26:

bunlara sukur yınede cok zor hamılelık yasayan arkadasları okuyunca agrı olsun hıc onemlı degıl..:78:

bugune kadar hıc sırt agrım olmadı ama 12.haftaya kadar bel agrısından oluyordum
16 hafta olduk ve basagrılarımız hıc gecmıyor :26:

bunlara sukur yınede cok zor hamılelık yasayan arkadasları okuyunca agrı olsun hıc onemlı degıl..:78:

hıhh ayni karincalanmayi ben de hissediyorum iste

ama keseyi hissetmiyorum ben

evet evet şükretmek lazım hastanelerden çıkamayan arkadaşlar var serum iğneler derken allah onlara ve bebeklerine en kısa zamanda şifa versin..

hıhh ayni karincalanmayi ben de hissediyorum iste

ama keseyi hissetmiyorum ben

ben de keseyi hissetmiyorum. karıncalanma mı gaz mı tam emin değilim. zaten en zayıf olduğum dönemde bile göbişim vardı. şimdi 1 kilo anca aldım. göbeğim çıktı mı onuda anlamıyorum..
buarada ben de 32 yaşındayım. geç olsun güç olmasın. sağlıklı yavrularımıza kavuşalım da...

acaba bu karıncalanma çok hafif dokunuşları mı böyle düşününce bile içim tuhaf oluyoo

bana da oyle geliyor, bebegin minicik hareketleri bence :97:

evet evet şükretmek lazım hastanelerden çıkamayan arkadaşlar var serum iğneler derken allah onlara ve bebeklerine en kısa zamanda şifa versin..

evet yaa
Allah onlara yardim etsin
halimize sukur

ben de kilo almadim cnm ama karnim bayag cikti
herkesin vucut tipine gore degisiyor sanirim

kese rahminin biraz üstünde cnm göbek deliğinin altına 4 parmağını koy bitiminde bulabilirsin :)

öyle bi geçiyokiiii
bebeğinizi kucağınıza aldığınızda şaşırıyosunuz
nasıl geçti diyorsunuz
bnm oğluşum 2 yaşını bitirecek 2 ay sonra nasıl oldu nasıl büyüdü diye hayret ediyorum
Evet bencede çok yavaş geçiyor. en azından şu 10' lu haftalardan 20' lilere geçsek yine biraz iyi :)))) Özlüyorum ben gün ışığımı
hihihi bende hep böyleydim geçiyo cnm geçiyo merak etme :)
bence en güzel günleriniz heleki ilk doğumu olanlar bence keyfini çıkarın bol bol yatın uzanın dinlenin eşinizle vakit geçirin
bol bol gezin yürüyüşler yapııınnnnnn tavsiyeeeeeeeeee
havadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??
eminmisin sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaz gelsinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihihihi bence gelmesin yaaa en güzel günlerimiz 2 çocuk uyku yok
biri emer biri kıskanır aman yarabbiimmm

MügeCimmmmm
sabahları alp' i soğukta getirmek zor oluyor yazın evde olucam hemde bir askılıyla hooop sokak
şimdi lahana gibi giyinmekten fenalık geldi bugün yatıyordu garibim battaniyeye sardım da getirdim

slm arkadaşlar.. karında oluşabilecek çatlaklar için bir arkadaşım vazelin kullanan birinden bahsetmişti.. siz hiç duydunuzmu.. ne dersiniz vazelin iyi gelirmi çatlaklara....

canım merak etme benim doktorum da bana hem magnezyum,hem demir hem de kalsiyum hapı verdi...yalnız değilsin:)

ben de sendenim canım...eğitim,iş ve bekar hayatı cezbetti :)32de evlendim 34de anne adayı oldum...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Arkd.birisi yazmıştı ama cvp yazmayı unutmuşum
magnesyum aslında ilerleyen aylarda veriliyor kasılmaları önlemek için demek ki sizde kasılma var dr.vermiş onu içtiğin sürece sorun olmaz meraklanmayın gece bacaklarımıza daha kramp girecek onları da önlüyor inş.çok kasılmalarımız olmaz....

Kizlar 13 hafta olcak bir iki haftadir..su gibi akintim oluyo..ped kullaniyorum..
sizdede akinti sikayeti varmi..?
ic camasirimda kurdugu anda beyaz oluyo...

kizlar bu arada kakao yagi catlaklara bire birmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…