merhaba anneler
umarım hersey yolundadır bebıslerınız ıyıdır
bebişin rahatı yerinde şükür
ama annesinin pek değil sırt ve baş ağrısında duramıyorum baş ağrısı normalmiş ama sırt ağrım erken başladı benim nedense :26:
ee annelik kolay iş diyen çıkmadı henüzz katlanıyoruz valla bebişler için
bebişin rahatı yerinde şükür
ama annesinin pek değil sırt ve baş ağrısında duramıyorum baş ağrısı normalmiş ama sırt ağrım erken başladı benim nedense :26:
ee annelik kolay iş diyen çıkmadı henüzz katlanıyoruz valla bebişler için
kızlar selam bende bişeyler hissediyorum ama bebek mi bilemiyorum( göbek deliğimin yanında karıncalanma oluyo birde sanki idrar torbam doluymuş gibi top gibi bişey var karnımın alt kısmında bu kesesimi ayyy heyecan yaptım şimdi :86:
hıhh ayni karincalanmayi ben de hissediyorum iste
ama keseyi hissetmiyorum ben
bugune kadar hıc sırt agrım olmadı ama 12.haftaya kadar bel agrısından oluyordum
16 hafta olduk ve basagrılarımız hıc gecmıyor :26:
bunlara sukur yınede cok zor hamılelık yasayan arkadasları okuyunca agrı olsun hıc onemlı degıl..:78:
hıhh ayni karincalanmayi ben de hissediyorum iste
ama keseyi hissetmiyorum ben
acaba bu karıncalanma çok hafif dokunuşları mı böyle düşününce bile içim tuhaf oluyoo
evet evet şükretmek lazım hastanelerden çıkamayan arkadaşlar var serum iğneler derken allah onlara ve bebeklerine en kısa zamanda şifa versin..
ben de keseyi hissetmiyorum. karıncalanma mı gaz mı tam emin değilim. zaten en zayıf olduğum dönemde bile göbişim vardı. şimdi 1 kilo anca aldım. göbeğim çıktı mı onuda anlamıyorum..
buarada ben de 32 yaşındayım. geç olsun güç olmasın. sağlıklı yavrularımıza kavuşalım da...
neden kimse cevap yazmıyo
ya bende ağustosta doğum yapcam 12 haftalık gebeyim benide listeye eklermisiniz
kese rahminin biraz üstünde cnm göbek deliğinin altına 4 parmağını koy bitiminde bulabilirsin :)yaa ben keseyi falan bulamiyorum karnimda :-(((
sadece karincalanmalar hissediyorum karnimimn ustunde,
bunlar bebek hareketi olabilir mi?
aynen cnm aynneeenn
millet 2 gunde doguma gidiyordu sanki
simdi ben cinsiyetini bile ogrenemedim daha, haftalar gecmiyor
kese gormeyi bekle,
kalp atisi bekle
2li test sonucu bekle
cinsiyet bekle
gecmiyor beklemekle valla zamann
ya ben keseyi bulamiyorum
hihihi bende hep böyleydim geçiyo cnm geçiyo merak etme :)Evet bencede çok yavaş geçiyor. en azından şu 10' lu haftalardan 20' lilere geçsek yine biraz iyi :)))) Özlüyorum ben gün ışığımı
eminmisin sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihavadandır cnm havadan ah ah bir gelse artık yaz....
şu bebek şekerlerini sen yapıyordun dimi yanlışmıyım acaba ??
canım merak etme benim doktorum da bana hem magnezyum,hem demir hem de kalsiyum hapı verdi...yalnız değilsin:)ya bana zaten doktorlar ne bulursa veriyorlar galiba. herkese arada bıraktırıyorlarmış ben zayıfım diyemi acaba bu kadar içiyorum. magvital magnezyum içiyorum ben. bide başka bir ilacımın içindede magnezyum var. sonra folik asit ve demir günlük mg uyarlayınca uçuk bişey çıkıyor. tek doktor verse korkucam ama 2 doktorumda daha tahlil yapmadan verdi bunca vitamini. athinadaki doktorum 6 kilo alıcaz dedi hamilelik boyunca. türkiyedeki de hergün kırmızı et balık ye toparlan dedi. kaldıki ne et yerim ne balık. 4 aylık oldu bebiş ne karın var ne bişey. ultrasonda görmesem nerde benim bebeğim diycem. insan hamile olunca karnı olsun istiyor
Herkese merhaba.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Yaştan bahsetmişsiniz. 28 li yaşlarda hamile kalmak güzel olsa gerek ama ben eğitimdi, işti, evlilikti derken anca 31 yaşında evlenebildim. Evliliğin oturması ve hazır hissettiğinde bebek düşlemek bence en doğrusu her ne kadar 34 yaşında ve de ilk bebişim olsada geç kaldığımı düşünmek istemiyorum. Yeterki onlarla ilgilenecek enerjiyi kendimizde hissedelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?