hadi ya kavga mı ediyolar,neyi paylaşamıyolarmışeylül annelerinin göbek şow sayfaları 38 olmş bizim 2yada 3 sanırım..
Slm. bende 13 haftalık gebeyim ancak, dışarıdan bakıldığında karnım 5 aylık gibi göründüğünü söylüyorlar hatta ikiz mi diye soranlar oluyor, merak ediyorum acaba benim karnım mı gerçekten fazla büyük yoksa insanların tepkilerimi fazla? Çok canım sıkılıyor. Sizlerde durum nasıl?
Slm. bende 13 haftalık gebeyim ancak, dışarıdan bakıldığında karnım 5 aylık gibi göründüğünü söylüyorlar hatta ikiz mi diye soranlar oluyor, merak ediyorum acaba benim karnım mı gerçekten fazla büyük yoksa insanların tepkilerimi fazla? Çok canım sıkılıyor. Sizlerde durum nasıl?
günaydın arkadaşlar.
biraz okudum yazışmalarıda herkes şikayet etmiş 83 lüyüm geç kaldım diye:)) ben athinadan geldim bütün arkadaşlarım üzerime gelmişti aldır bebeği bu yaşta bebek sahibi mi olunur diye:)) annem bile kalpten gidiyordu. kimsenin izni olmadan birtonda cahil insan suçlamasına maruz kalıp bekliyorum bebişimi:)) birde böbürleniyorum genç anne olucam diye. benim daha hiçbir arkadaşım evli bile değil geç kaldık demenize şaşırdım valla:)) çoğunuz genç anne oluyorsunuz. annem beni 40 yaşında doğurmuş şimdi gepegenç gözüküp etrafta dolaşıyor. ondan no panic
ben 4 yıllık evliyim tlf açanlar nasılsın demeden bebek yokmu tembell diyolardı.bu millet niye herkese bu kadar karışır anlamam.bunu doğursak 2. nezaman diye sorcaklar.torun torbaya karışıncada acaba ne zaman öleceksin diyemi soracaklar merak ediyorum.
ben 4 yıllık evliyim tlf açanlar nasılsın demeden bebek yokmu tembell diyolardı.bu millet niye herkese bu kadar karışır anlamam.bunu doğursak 2. nezaman diye sorcaklar.torun torbaya karışıncada acaba ne zaman öleceksin diyemi soracaklar merak ediyorum.
yaşlarımızda sıkıntı yok genciz sonuçta ama 2.çocuk için soluklanamayacğz sanırım
evet tabi kimine göre iyiyiz ama ne bileyim 2.çocuk için çok zamanımz yok gibi..35te yapsak 2.yi büyüt derken 40-50 olcas
günaydın arkadaşlar.
biraz okudum yazışmalarıda herkes şikayet etmiş 83 lüyüm geç kaldım diye:)) ben athinadan geldim bütün arkadaşlarım üzerime gelmişti aldır bebeği bu yaşta bebek sahibi mi olunur diye:)) annem bile kalpten gidiyordu. kimsenin izni olmadan birtonda cahil insan suçlamasına maruz kalıp bekliyorum bebişimi:)) birde böbürleniyorum genç anne olucam diye. benim daha hiçbir arkadaşım evli bile değil geç kaldık demenize şaşırdım valla:)) çoğunuz genç anne oluyorsunuz. annem beni 40 yaşında doğurmuş şimdi gepegenç gözüküp etrafta dolaşıyor. ondan no panic
aynen 4 yıllık evliyim biraz geç kaldık sayılır ama kimseyi ilgilendirmez
kızlarhafta sonu bebişime dayanamayıp birkaç şey aldım lcwden..cinsiyeti belli değil ama aldım işte..akşam atarım,sizlerde aldıysanız paylaşın lütfen..diğer gruplar neler almış neler
günaydın arkadaşlar.
benımde öyle canım zaten göbeğim vardı.2 kiloda alınca bayağı büyüdü göbiş..Slm. bende 13 haftalık gebeyim ancak, dışarıdan bakıldığında karnım 5 aylık gibi göründüğünü söylüyorlar hatta ikiz mi diye soranlar oluyor, merak ediyorum acaba benim karnım mı gerçekten fazla büyük yoksa insanların tepkilerimi fazla? Çok canım sıkılıyor. Sizlerde durum nasıl?
çooook katılıyorum sana canım 25-28 de daha sen hayatın tadına varmadan anne olunca yaşadığından ne anlayacaksın bir insan kendi yaşamına dair ahh sunu da yapsaydım demeden anne olmalı evet bende de var keşke sunlarıda yapsaydım dediğim seyler ama bunların sonu gelmeyecegini de biliyorum kızım ben geliyorum dedi ve yolda napalım yani 25 yasında hayal edemiyorum anne olmayı
evliliğimde bir çok noktada taşlar yeirne oturdu birbirimizi bakışımızla anlıyoruz artık bunlarda çok önemli çocuktan önce evliliğin oturmuş olmasın:))
suan çok daha olgun ve bilinçliyim bir arkadaşımda aynı seyi söylüyor ben hiç bişey bilmiyordum ve yaşım küçüktü diyor benim bence tam zamanım :)) yaş:34 ama kuşak çatışması vs yaşamıycam kuzumla hep genç dinamik olucam ben :)))
:))))) koptum vallahi. burdan anladığımız kendi hayatı olmayanlar başkalarının hayatlarını takip ederek mutlu oluyorlar. bende hiç anlamamıştım. heralde bebeği olucak diye herkesin bir vah vah baktığı ben varım. bide ben mutluyum üstelik.
Hiç canını sıkma cnm soranlara evet ikiz de
bazılarının iç karnı geniş olurmuş ondan içe doğru büyüdüğü için ufak gösterir demek ki senin iç karnın küçük dışa doğru büyümüş bebiş elalemin dediklerini takma hiç güzelsin hamilesin mis kokulu bebişin gelecek gerisi boşşşş
benim 10 haftalık hiç belli değil ben söylemezsem kimse bilmiyo ama ben normaldede çok zayıftım.bence bünyeyle alakalı belki senin bu aylarda duracak karın büyümen biz şişecez:) fark ediyo bence her insanın bünyesi
tam tersi benim de karnım çıktıkça mutlu oluyorum benim de baya çıktı bu son haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?