Canım hadi hayırlısı. Bende cumartesi öğrenicem inşallah... Ne hissediyorsun sen?
evet öylede xzor oluyodur cnm ama yazında sıcaktan şişicezMügeCimmmmm
sabahları alp' i soğukta getirmek zor oluyor yazın evde olucam hemde bir askılıyla hooop sokak
şimdi lahana gibi giyinmekten fenalık geldi bugün yatıyordu garibim battaniyeye sardım da getirdim
ben badem yağı kullanmıştım mustelayla birlikte hiç olmadıslm arkadaşlar.. karında oluşabilecek çatlaklar için bir arkadaşım vazelin kullanan birinden bahsetmişti.. siz hiç duydunuzmu.. ne dersiniz vazelin iyi gelirmi çatlaklara....
bende hep karpuz istiyorum yaa yaz gelsede yesekk oohh şööle sulu suluselam kızlar ben geldim yine.
arkadaşım geldi bir güzel çay keyfi yaptık. hamile kaldığımdan beri 2. siyah çay içişim. nedense durnadanda çay aşeriyorum:)) ama öyle canımın deli gibi bişey çektiği yok. çok iştahsızım( birde karpuz hayali kurar oldum o kadar. sizin varmı aşermelerinz?
merak etme cnm göğüslerin sütle dolunca ağzına değecek gibi oluyolarbirde bişey sorucam başka alakasız birşey. şimdi benim göğüslerim daha hamile kaldığımın ertesi gününden beridir inanılmaz büyüdü. öyleki 74 olan göğüs ölçüm 90 a çıktı siz düşünün. bende nedense sütyen çok rahatsız ediyor böylede güzel oldu diye nerdeyse hiç sutyen takmadım( şimdi bugün artık ağırlığa dayanamayıp sarktılar göğüslerim sanırım ( artık kesin doğumdan 2 yıl sora silikon yaptırmam gerekicek. o zamanada 2. çocuk derken aman amannn:))
sağlıklı haberlerle gel inş.günaydın güzel anne adayları.bugün çok heyecanlıyım nihayet göreceğim meleğim i
canım erkek hissediyorum.ama söyler mi bilmem doktor..bugün ikili test için gidicem en son kalp atışını görmüştüm.bayağı değişmiş olur..ama ben 1.5 aydır korku içindeyim ya bebeğin kalbi durduysa diye ..ve bugün o soru işareti kalkacak aklmdan gerçekleri göreceğim.umarım bebeğim benimledir
canım erkek hissediyorum.ama söyler mi bilmem doktor..bugün ikili test için gidicem en son kalp atışını görmüştüm.bayağı değişmiş olur..ama ben 1.5 aydır korku içindeyim ya bebeğin kalbi durduysa diye ..ve bugün o soru işareti kalkacak aklmdan gerçekleri göreceğim.umarım bebeğim benimledir
Canım çok uzun süredir kontrole gitmemişsin. Ben neredeyse 2 haftada bir gittim. Sen şok olacaksın ama, burnu, gözü, kolları,bacakları...Herşeyi oluşmuştur bebişinin. Ultrason görüntüsünü sevip durursun artık. Duygularını paylaş bizimle canım... Umarım cinsiyeti de söyler doktorun...
canımmm hiç merak etme kalp atışı dursa şimdiye kanmam falan olurdu sende..senin arası uzun olmuş bayaa..dr söyle bundan sonra 15 de bi gelicem de
ayda 1'e bile razıyım..kalp atışıyla ilgili bir topic vardı orda çoğusu hissetmemiş.bende 1 hafta kadar kötü günler geçirmiştim,acaba etkiledi mi diye korkuyorum
günaydın güzel anneler nasılsınız. ben bebeğimi gördüm gayet iyi ama cinsiyet belli değil. akıntımı doktor kontrol etti bebek suyu falan değil gelen dedi test yaptı. ama tek kullanımlık fitil verdi çok yandı muayenede.sanırım biraz tahriş olmuş.bebeğimi görmek çok güzeldi maaşallah baş parmağını bile gördük ama bacak arasını göremedik
kızlarrrr az önce duş yaptım bi de ne göreyimm göğüslerim çatlamış..çok şaşırdım çünkü daha önceki gün yoktu bişey heralde dün gece olmuşş..hemen bebe yağı sürdüm..ama etkili olucanı sanmıyorum artık..mosmor ve kalın çizgiler , ilk gördüğümde öyle korktumkii..ben eczanede lierac gördüm.bunu kullanan var mı*hamilelikte güvenlimi..ve benim bu çatlaklarım hep kalacak mı..
yok canım yok rahat ol.bugün göreceksin zaten...
aa cnm hata etmissin,
2. aydan itibaren alttan iyi destekli sutyenler giyin diyorlar
sen hemen bedenine uygun destekli bi sutyen al,
ama cok alip stoklama,
gogsun yine buyuyebilir, buyudukce 1tane bi tane alirsin
ben biraz enerji toplayayim pilates lastigiyle hafif hafif gogus sikistirma hareketleri yapicam.
bu arada ben gunde 2 fincan acik cay iciyorum cnm, doktor da bisey demedi
kızlarrrr az önce duş yaptım bi de ne göreyimm göğüslerim çatlamış..çok şaşırdım çünkü daha önceki gün yoktu bişey heralde dün gece olmuşş..hemen bebe yağı sürdüm..ama etkili olucanı sanmıyorum artık..mosmor ve kalın çizgiler , ilk gördüğümde öyle korktumkii..ben eczanede lierac gördüm.bunu kullanan var mı*hamilelikte güvenlimi..ve benim bu çatlaklarım hep kalacak mı..
ciddimisin( gidip alıyım bari sutyen o zaman. off aslında kolay sıkılan rahatsız olan biride değilimdir ama nedense şu sutyen olayı beni acayip sıkıyor. alışıcaz artık napalım. gerçi bu saatten sonra toparlanırmı bilmiyorum ama. çok üzüldüm şimdi
ben çay konusuna internet sitelerinden baktım. içmemeye çalışın demişler bende çok canım istesede içmiyorum. ama artık baktım herkes içiyor arada çok canım istediğinde bende içeceğim bir bardak bişey olmaz sanırım. zaten hamilelikten sonra nasıl sağlıklı olucam bilmiyorum ben:)) öyle sağlıksız beslendiğim zararlı herşeyi yiyip içtiğim bir dönemde hamile kaldım ben kazayla. eşim(eski eşim) kendisi artık hayatımızda yok. şarkıcı olduğu için bütün sahne aldığı günler dışarıdaydık düşünün.oda bende, gece hayatı normalde hiç sigara içmiyorken sigarayada başlamıştım, birde içki falan ne zaman öğrendim hamileyim aman doktor dedim nasıl olur hem çok kötü bir beslenme dönemi hemde korunurken hamile kalma. (kondom ve norlevo) şaka gibiydi:) ama sonra athinadaki doktor bebeğe birşey olmaz ilk regline kadar dedi. bundan sorası önemli. bende o kadar çok zarar ziyandan sonra bebişimin sağlıklı olduğunuda öğrenince şimdi zararlı olan hiçbişey yapmıyorum. çikolata bile yemiyorum kızlar düşünün. hamur işi, kahve çay hiçbişey. sürekli meyve, sebze,fındık,ceviz düşünün.hasta oldum hiç ilaç almadım antibiyotik yerine sarmısak yuttum. vucudum bütün zararlı şeylerden arındı bebekte iyi besleniyor diye içim rahat artık:)) bende öle bütün hayat hikayemi anlatmış oldum ama:))
canım yeni beslenme düzenin güzelmiş..eşinle ayrıldınz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?