2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hadi hayırlısı. Bende cumartesi öğrenicem inşallah... Ne hissediyorsun sen?

canım erkek hissediyorum.ama söyler mi bilmem doktor..bugün ikili test için gidicem en son kalp atışını görmüştüm.bayağı değişmiş olur..ama ben 1.5 aydır korku içindeyim ya bebeğin kalbi durduysa diye..ve bugün o soru işareti kalkacak aklmdan gerçekleri göreceğim.umarım bebeğim benimledir

günaydın güzel anneler nasılsınız. ben bebeğimi gördüm gayet iyi ama cinsiyet belli değil. akıntımı doktor kontrol etti bebek suyu falan değil gelen dedi test yaptı. ama tek kullanımlık fitil verdi çok yandı muayenede.sanırım biraz tahriş olmuş.bebeğimi görmek çok güzeldi maaşallah baş parmağını bile gördük ama bacak arasını göremedik

mrb kızlar 2. hamileliğim 15+3 günlük hamileyim, 13 haftalıkken birinci trimester ve ikili test yaptırdım herşey normaldi, cinsiyetide belli oldu, 2.kızım olacak inşallah.
Ama arkadaşlar daha hareketlerini hisedemedim. birde iştahım azaldı gibi, daha 2 hafta önce doktora gittim, zaten evham yaptığım için hep bana söylediği tarihten bir hafta önce gidiyorum
doktor kafayı sıyırdığımı düşünecek.
Ama netten bakıyorum, 2. gebelikte bu dönemde bebek hareketleri hissedilirmiş.
aranızda benim gibi halen hissedemeyen varmı,
ay içimde kötü bir his var, birde bugünlerde eşimin varlığı yokluğu belli değil, psikolojimde bozuk, herşey üstüme geliyor gibi,
sizede oluyormu böyle

günaydın kızlar :)))
nasılsınız
ben biraz rahatsızım bogazım şişmiş sırt ve boyun da tuttulma var aaahhhh okulda nöbetciyim ufff nöbetci olduğum günler acayip yoruluyorum akşam eve geldiğimde pestil gibi oluyorum ve haftada 2 gün nöbetim var kabus gib(

günaydın herkeslere

nihayet kabus görmeden bir gece geçirdim. ama kendimi eve kapadım iyice yahu. geçenlerde hasta oldum diye panik oldum gene ateşim çıkıcak diye korkudan evden çıkamıorum( darlandım artık.

MügeCimmmmm
sabahları alp' i soğukta getirmek zor oluyor yazın evde olucam hemde bir askılıyla hooop sokak
şimdi lahana gibi giyinmekten fenalık geldi bugün yatıyordu garibim battaniyeye sardım da getirdim
evet öylede xzor oluyodur cnm ama yazında sıcaktan şişicez
üstelik bu sefer hareketlerimizde kısıtlanıcak doğumdan sonrasını diyosan
ben zaten 2 ayda anca kendime gelebilcem sen inş. yine normal doğum yaparsın
slm arkadaşlar.. karında oluşabilecek çatlaklar için bir arkadaşım vazelin kullanan birinden bahsetmişti.. siz hiç duydunuzmu.. ne dersiniz vazelin iyi gelirmi çatlaklara....
ben badem yağı kullanmıştım mustelayla birlikte hiç olmadı
bende hep karpuz istiyorum yaa yaz gelsede yesekk oohh şööle sulu sulu

merak etme cnm göğüslerin sütle dolunca ağzına değecek gibi oluyolar
bence sütyen kullan çünkü ağırlık bindikçe aşağıya iniyolar
emzirme dönemi bitince göğüsler sünüyo ama sonra toparlanyıolar
günaydın güzel anne adayları.bugün çok heyecanlıyım nihayet göreceğim meleğim i
sağlıklı haberlerle gel inş.

dün çok kötüydüm resmen hasta gibiydim noldu anlamadım ama maşallah bugün iyiyim
mide bulantımda yok maşallahhhh

Canım çok uzun süredir kontrole gitmemişsin. Ben neredeyse 2 haftada bir gittim. Sen şok olacaksın ama, burnu, gözü, kolları,bacakları...Herşeyi oluşmuştur bebişinin. Ultrason görüntüsünü sevip durursun artık. Duygularını paylaş bizimle canım... Umarım cinsiyeti de söyler doktorun...

canımmm hiç merak etme kalp atışı dursa şimdiye kanmam falan olurdu sende..senin arası uzun olmuş bayaa..dr söyle bundan sonra 15 de bi gelicem de

canım evet 1.5 ay oldu.doktora diyeceğim zaten bukadar arayı açmayalım diye.umarım korkularım boşunadır.güzel haberlerle dönerim size:26:

kızlarrrr az önce duş yaptım bi de ne göreyimm göğüslerim çatlamış..çok şaşırdım çünkü daha önceki gün yoktu bişey heralde dün gece olmuşş.. hemen bebe yağı sürdüm..ama etkili olucanı sanmıyorum artık..mosmor ve kalın çizgiler , ilk gördüğümde öyle korktumkii..ben eczanede lierac gördüm.bunu kullanan var mı*hamilelikte güvenlimi..ve benim bu çatlaklarım hep kalacak mı..

canımmm hiç merak etme kalp atışı dursa şimdiye kanmam falan olurdu sende..senin arası uzun olmuş bayaa..dr söyle bundan sonra 15 de bi gelicem de

ayda 1'e bile razıyım..kalp atışıyla ilgili bir topic vardı orda çoğusu hissetmemiş.bende 1 hafta kadar kötü günler geçirmiştim,acaba etkiledi mi diye korkuyorum

canım ya bendede çok akıntı oluyo hatta bi akşam su gibi geldi korktum bende çocuk suyumu diye.tam paronayak oldum.çokmu oluyo sendeki dr.test yaptı.onlar farkedermi ultrasyonda bebğin suyunun olup olmadığını.ben hala 2li tes yapmadım mart ortasında gel dedi.bişey olmaz işallh

uff ya nedri bu kadınların çektikleri..birşey kullanmadıysan kullan bakalım bundan sonra belkidahada artmaz.sanırım çatlaklar kalıyor canım:26: acaba kesın tedavisi yo mu çatlakların

ciddimisin( gidip alıyım bari sutyen o zaman. off aslında kolay sıkılan rahatsız olan biride değilimdir ama nedense şu sutyen olayı beni acayip sıkıyor. alışıcaz artık napalım. gerçi bu saatten sonra toparlanırmı bilmiyorum ama. çok üzüldüm şimdi

ben çay konusuna internet sitelerinden baktım. içmemeye çalışın demişler bende çok canım istesede içmiyorum. ama artık baktım herkes içiyor arada çok canım istediğinde bende içeceğim bir bardak bişey olmaz sanırım. zaten hamilelikten sonra nasıl sağlıklı olucam bilmiyorum ben:)) öyle sağlıksız beslendiğim zararlı herşeyi yiyip içtiğim bir dönemde hamile kaldım ben kazayla. eşim(eski eşim) kendisi artık hayatımızda yok. şarkıcı olduğu için bütün sahne aldığı günler dışarıdaydık düşünün.oda bende, gece hayatı normalde hiç sigara içmiyorken sigarayada başlamıştım, birde içki falan ne zaman öğrendim hamileyim aman doktor dedim nasıl olur hem çok kötü bir beslenme dönemi hemde korunurken hamile kalma. (kondom ve norlevo) şaka gibiydi:) ama sonra athinadaki doktor bebeğe birşey olmaz ilk regline kadar dedi. bundan sorası önemli. bende o kadar çok zarar ziyandan sonra bebişimin sağlıklı olduğunuda öğrenince şimdi zararlı olan hiçbişey yapmıyorum. çikolata bile yemiyorum kızlar düşünün. hamur işi, kahve çay hiçbişey. sürekli meyve, sebze,fındık,ceviz düşünün.hasta oldum hiç ilaç almadım antibiyotik yerine sarmısak yuttum. vucudum bütün zararlı şeylerden arındı bebekte iyi besleniyor diye içim rahat artık:)) bende öle bütün hayat hikayemi anlatmış oldum ama:))

Canım doktor bana lierac ve mustela önerdi. Ama ben almadım:) Badem yağı ve kakao yağını kullanıyorum. Her sabah ve her gece sürüyorum. Henüz çatlak filan yok. Benimde göğüslerim çok büyüdü. Bugün bir beden büyük çamaşır alıcam. Olmuyor böyle...

canım yeni beslenme düzenin güzelmiş..eşinle ayrıldınz mı?

canım yeni beslenme düzenin güzelmiş..eşinle ayrıldınz mı?

boşanmadık resmi olarak. oda açmadı dava bende. ama ben türkiyeye taşındım. o yunanistanda. hiç sormuyor bile sağlığımızı.konuşmuyoruz ne zaman bir sitede eşiniz size destek olmalı okusam yada doktora gidip insanları eşleri ile görsem, alışverişte bebeklerine bişeyler alırken yada bazı sitelerde babalar için öneriler var kötü oluyorum. ondan genede şükredin kızlar. insanın yanında heyecanını paylaşacak birinin olması çok güzel. neyse benimkinide sizler paylaşıyorsunuz artık. ondan bu site çok mutlu etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…