caNIM CINSIYET ICIN BIRAZ ERKEN BEN 17 HAFTADA OGRENDIM NET BILE DEIL YANILABILIRIM DEDMISTI..BENIMDE BEBEK ONDEN GIDIYO 1 HAFTA ATLAYIWERIYO..
SUYU ELINDEN GELDIGI KADAR ICMEN LAZIM BEBEGIN SUYU AZALIRSA EGER ALMAK ZORUNDA KALIRLAR ULTRASONDA RAHMIN ICINDEKI SIYAHLIKLAR BEBEGIN SUYUDUR AYRICA SU ICMEDIGIN ZAMAN BEBEK YUKARI CIKMAZ BU GUNDEN ITIBAREN ICMEYE BASLA DERIM SOGUK SU ICERSEN EGER ICIN DAHA RAHAT ALIR YADA SICK SUYUN ICINE LIMON SIK IC
Canım öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim.
ama allah her zaman hayırlısını versin.
unutmaki bu hayatta yasadığımız herşey bir sınav. herkesin farklı oluyor sınavı. benim 10 sene cocuğum olmadı. ne tüp bebekler yaptırdım olmadı. ama bunun sınav olduğunu kabul ettiğimde kendiliğimden geldi bebeğim. tabı bol dua ile.
belki bebeğiniz birdaha hiç kopmamak üzere birleştirecek sizi ama keşke gelmeseydin, yınede mucadele edip kalsaydın aynı evde. tabi ateş düştüğü yeri yakar, bizler bilemeyiz neler çektiğini.
rabbim senin ve bebeğin için herşeyin hayırlısını versin insallah. her zaman ne paylaşmak istersen ben kendi adıma derdini dinlemeye paylaşmaya hazırım.
hımmm aminyon sıvısı ıcın demekki, napalım canım midem almıyor diye bahane olamaz. Eğer gerekliyse içicez bol bol. Hani derlerdi bol su iç diyede , ben bukadar onemli olduğunu farketmemiştim. Bu gunden sonra içerim bol bol
canım erkek hissediyorum.ama söyler mi bilmem doktor..bugün ikili test için gidicem en son kalp atışını görmüştüm.bayağı değişmiş olur..ama ben 1.5 aydır korku içindeyim ya bebeğin kalbi durduysa diye ..ve bugün o soru işareti kalkacak aklmdan gerçekleri göreceğim.umarım bebeğim benimledir
bu arada testlerinizi nerde yaptırıyorsunuz kızlar? ben devlet hastanesinde ücretli yaptırıyorum sorada özeldeki doktoruma gösteriyorum. dünya kadar fiyat farkı var aklınızda olsun.
su konusunda bende muzdaribim biraz. hiç içmesem aklıma bile gelmiyordu. ama şimdi her ilaç içerken bol bol içiyorum. aralardada aklıma gelsin diye görebileceğim bir yere koydum suyu her aklıma geldiğinde içiyorum. bir gece tuvaletim geliyor uyanıyorum diye çok içmemeye çalışıyorum.
bu arada bende bu 4lü testi yaptırıcam sanırım internetten okudum baya kapsamlıymış yeni uygulamaya geçmiş.
kızlar ben geldim nasılsınız.
doktordan geliyorum, ikili test için gitmiştim ama bebek 5 gun önden gidiyor dedi, ense kalınlığı falan hersey iyi gozukuyor ıkılı teste gerek yok dedi. bizler 12. haftada daha net alabiliyoruz ikili testi dedi. 15 gun sonra gel 4lü test yapalım dedi.
cinsiyet soylemedi. allah sağlık versin tabı oncelikle.
he birde dediki su içmiyormusun.
midem almıyor çok fazla dedim ama iç zorla dedi acaba niye bir bilgisi olan varmı?
çok saol canım. tabi şu anda daha rahatım. bebeğim için stressden uzak durmaya çalışıyorum. burda sizinle yazışmak beni çok rahatlatıyor vs. biraz daha geçti kötü günler. ama tabi ilk zamanlar çok zor günler geçirdim. dilerim o zamanlar bebişime çok zararı olmamıştır( şimdi artık daha mutlu olmaya çalışıyorum
yaklaşık 3.5 yıldır evliyim. evlilikte bişey öğrendim.. karı koca arasında ne olursa olsun ilahi bir şekilde insan affedebiliyo. başka biri söylediğinde ömür boyu unutmayacağın bir şeyi eşinden duyunca kırılıyosun hatta en çok onun söylediği kırıyo insanı. ama barışınca insan unutuyo. sen de eğer barışırsanız unutursun. içinden tam olarak çıkar demiyorum arada için sızlar yalnız günlerin aklına gelince ama yine de unutursun. annem hep Allah karı kocalara birbirlerine tahammül edebilmeleri ve yuvalarını hemen dağıtmamaları için böyle bi his verir diyo..
sen de barışsanız da barışmasanız da mutlu olmalısın. çünkü artık yalnız diilsin.. en büyük hediye içinde..
Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu versin
29 ağustos arifeymiş doktorlar çalışırmı tam gün acaba benimkide bayram ertesine geliyor ama 1haftalık tatil yaprlarsa tatile denk geliyor bu doktorlarıda kapsarmı acaba özel hastanelerde??
ciddimisin( gidip alıyım bari sutyen o zaman. off aslında kolay sıkılan rahatsız olan biride değilimdir ama nedense şu sutyen olayı beni acayip sıkıyor. alışıcaz artık napalım. gerçi bu saatten sonra toparlanırmı bilmiyorum ama. çok üzüldüm şimdi
ben çay konusuna internet sitelerinden baktım. içmemeye çalışın demişler bende çok canım istesede içmiyorum. ama artık baktım herkes içiyor arada çok canım istediğinde bende içeceğim bir bardak bişey olmaz sanırım. zaten hamilelikten sonra nasıl sağlıklı olucam bilmiyorum ben:)) öyle sağlıksız beslendiğim zararlı herşeyi yiyip içtiğim bir dönemde hamile kaldım ben kazayla. eşim(eski eşim) kendisi artık hayatımızda yok. şarkıcı olduğu için bütün sahne aldığı günler dışarıdaydık düşünün.oda bende, gece hayatı normalde hiç sigara içmiyorken sigarayada başlamıştım, birde içki falan ne zaman öğrendim hamileyim aman doktor dedim nasıl olur hem çok kötü bir beslenme dönemi hemde korunurken hamile kalma. (kondom ve norlevo) şaka gibiydi:) ama sonra athinadaki doktor bebeğe birşey olmaz ilk regline kadar dedi. bundan sorası önemli. bende o kadar çok zarar ziyandan sonra bebişimin sağlıklı olduğunuda öğrenince şimdi zararlı olan hiçbişey yapmıyorum. çikolata bile yemiyorum kızlar düşünün. hamur işi, kahve çay hiçbişey. sürekli meyve, sebze,fındık,ceviz düşünün.hasta oldum hiç ilaç almadım antibiyotik yerine sarmısak yuttum. vucudum bütün zararlı şeylerden arındı bebekte iyi besleniyor diye içim rahat artık:)) bende öle bütün hayat hikayemi anlatmış oldum ama:))
Merhaba,
Hamilelik öncesi beslenmen tabi ki önemli ama dr. unun dediği de doğru yaklaşık 2 aylık olana kadar bebeğin senden hiç bir alışverişi yok. Ben de hamilelik öncesi sigara kullanıyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimde çok vicdan azabı çektim ama gereksizmiş :) Çay kahve konusuna gelecek olursak da çok açık çay tüket günde 1 fincandan fazla tüketme bence ve kahveden tamamen uzaklaş. 6 öğün beslenmeye çalış. Az az, sık sık. Meyve ve sebzeleri bol tüket, bol su iç. Eşinle olan durum içinse üzüldüm ama unutma her işte bir hayır vardır. Sen şimdi hiç birşeye takma kendine ve bebişine çok iyi bak. :))
kizlar epey kaynatmissiniz sabahtan beri
eyeszay cnm yasadiklarina uzuldum, ama belki de boylesi daha hayirlidir enin icin.
simdi onemli olan bebegin cnm, o ve sen iyi olun da, gerisi bi sekilde halledilir.
kizlar yaa size bisey sorucam,
ozellikle calisanlar
ne giyip geliyorsunuz ise;
benim pantolanlar kapanmiyor; hamilelikler de komik duruyor- buyuk geliyor
su an cok zorlaniyorum kiyafet seciminde , offf :-((
çok teşekkur ederim cnm.
kıyafet konusunda ben çalışmıyorum ve maalesef hala karnım hiç çıkmadı ama karnım çıksaydı ve çalışıyor olsaydım sanırım tayt üzerine değişik uzun gömlekler giyerdim. birde ceket aldımmı çok şahane olur sanırım. tayt yasaksa beli lastikli pantolonlar görmüştüm ben onlarda çok hoş durabilir
eyeszay cnm yasadiklarina uzuldum, ama belki de boylesi daha hayirlidir enin icin.
simdi onemli olan bebegin cnm, o ve sen iyi olun da, gerisi bi sekilde halledilir.
ozellikle calisanlar
simdi ebru maternityde bi triko jile indirimde , alsam mi acana, icine bi gomlekle giyerdim.
ozellikle calisanlar
simdi ebru maternityde bi triko jile indirimde , alsam mi acana, icine bi gomlekle giyerdim.
ozellikle calisanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?