2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun kendine dikkat et...şu okul nöbetleri beni de çıldırtıyor...ben birine dayanamıyorum sen 2 nöbet nasıl tutuyorsun yaa...kimse yardım etmiyor mu?hamile olduğunu bilmiyorlar mı? gerçi benimkiler biliyor da ne...tıpış tıpış tutuyos

Canım düzelebilcek bir probleminiz varsa halletmeniz bebeğiniz açısından çok iyi olur.

Peki eşin hamile olduğunu biliyor mu?

anladım canım, herşeyin hayırlısı.belki bu çocuk 2.şansınız olur..insanın yanında bir destedğinn olması gerçekten çok önemli

çok zor cnm yalnız bir anne olmak ama kararını vermişsin inş.çok mutlu olursun....
eşin Türk' müydü ??

anladım canım, herşeyin hayırlısı.belki bu çocuk 2.şansınız olur..insanın yanında bir destedğinn olması gerçekten çok önemli

sanmıyorum canım. ancak bebek doğduktan sonra gelip görecektir. o zamana kadar da bunca gözyaşını geçirdiğin yanlız zamanları zorluğu nasıl affedebilir ki bir kadın

çok zor cnm yalnız bir anne olmak ama kararını vermişsin inş.çok mutlu olursun....
eşin Türk' müydü ??

yok canım yunan eşim. işallah hayırlısı olur dediğin gibi. sadece bebek etkilenicek bu durumdan ona üzülüyorum. ama çok sordum uzmanlara psikologlara. bir bebek, bir çocuk için anne babasının ayrılşmış olmasından çok daha büyük problemler var dışarıda dediler. anne baba dengeyi kurup o sevgiyi ilgiyi verirse yada sadece anne bile bebek ruhsal açıdan etik olarakda doğru büyür dediler. doğruda aslında. dilerim elimden gelenin en iyisini yaparım

sanmıyorum canım. ancak bebek doğduktan sonra gelip görecektir. o zamana kadar da bunca gözyaşını geçirdiğin yanlız zamanları zorluğu nasıl affedebilir ki bir kadın

evet haklısın en önemli en özel anında yanlızsın sonrasında birleşsen ne olurki..insan unutamaz bu günleri

biliyor hamile olduğumu. üstelik bebeği ilk isteyen kendisiydi. ilk kontrollere falan hep beraber gidiyorduk. ben hiç baskı yapmamıştım.

Canım eminim kırgınlar olmuştur, hele insan hamile olunca daha bir alıngan, daha bir kırılgan oluyor. Her zamankinden daha çok ilgi bekliyor. Umarım hayırlısı olur. Bebişinle mutlu mesut bi ömür geçirirsin

kızlar ben geldim nasılsınız.
doktordan geliyorum, ikili test için gitmiştim ama bebek 5 gun önden gidiyor dedi, ense kalınlığı falan hersey iyi gozukuyor ıkılı teste gerek yok dedi. bizler 12. haftada daha net alabiliyoruz ikili testi dedi. 15 gun sonra gel 4lü test yapalım dedi.
cinsiyet soylemedi. allah sağlık versin tabı oncelikle.
he birde dediki su içmiyormusun.
midem almıyor çok fazla dedim ama iç zorla dedi acaba niye bir bilgisi olan varmı?

çok saol canım benim. hepimiz için. dilerim bütün anne adayları ve bebekleri sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirirler. gerisi hayatta yaşadığımız şeyler boş. her yağmurun fırtınanın bir sonu güneşin doğuşu var. benimde bebeğim doğduğunda öyle olucak benim için.

evet zaten en büyük problemim o. diyorum birgün özür dilese farkına varsa yaptığının. ama onca yanlız geçen ay nasıl affedersin diyorum.. zor iki türlüsüde

canım ne diyeyim. en hayırlısı olur inşallah bebişin için de senin için de.. zor bi durum hakkikaten ama bebişin güç verir sana onun hatrına stresten uzak durmaya çalışırsın

uff ya nedri bu kadınların çektikleri..birşey kullanmadıysan kullan bakalım bundan sonra belkidahada artmaz.sanırım çatlaklar kalıyor canım:26: acaba kesın tedavisi yo mu çatlakların

selam kızlar ben awondan bı yag alldım her dustan sonra bacaklarıma karnıma goguslerıme sıkıyorum hamılelıkten once kılo alıp wermıstım o zaman bacaklarımda catlaklar olmsutu duzenlı kullandıgım zaman o catlaklar kapanıyo bu ara aksattım bellı olmus yıne planet spa fısfıslı bı yag kullanın ıstersenız badem yagıda ıyı gelıo dıyolar

canım ne diyeyim. en hayırlısı olur inşallah bebişin için de senin için de.. zor bi durum hakkikaten ama bebişin güç verir sana onun hatrına stresten uzak durmaya çalışırsın

çok saol canım. tabi şu anda daha rahatım. bebeğim için stressden uzak durmaya çalışıyorum. burda sizinle yazışmak beni çok rahatlatıyor vs. biraz daha geçti kötü günler. ama tabi ilk zamanlar çok zor günler geçirdim. dilerim o zamanlar bebişime çok zararı olmamıştır( şimdi artık daha mutlu olmaya çalışıyorum

caNIM CINSIYET ICIN BIRAZ ERKEN BEN 17 HAFTADA OGRENDIM NET BILE DEIL YANILABILIRIM DEDMISTI..BENIMDE BEBEK ONDEN GIDIYO 1 HAFTA ATLAYIWERIYO..

SUYU ELINDEN GELDIGI KADAR ICMEN LAZIM BEBEGIN SUYU AZALIRSA EGER ALMAK ZORUNDA KALIRLAR ULTRASONDA RAHMIN ICINDEKI SIYAHLIKLAR BEBEGIN SUYUDUR AYRICA SU ICMEDIGIN ZAMAN BEBEK YUKARI CIKMAZ BU GUNDEN ITIBAREN ICMEYE BASLA DERIM SOGUK SU ICERSEN EGER ICIN DAHA RAHAT ALIR YADA SICK SUYUN ICINE LIMON SIK IC

inş.bebekle beraber herşeyi yoluna koyabilirsiniz...
Cnm çok sevindim herşeyin iyi olmasına bazı dr.lar 2 li yapmadan direkt 4 lü yapıyorlar
minişin de kocaman olmuştur 15 gün sonra kesin belli olur cinsiyet..
suyu da cnm çok içince bebek yukarıda oluyor hani aşağı inmesin diye birde ultr.da
bebeğin suyu az filan çıkarsa da söylüyorlar ödemi önlüyor erken doğumu önlüyor suyun çok faydası var hamişlikte benim öbür dr.da takmıştı her gidişimde illa iç diyordu ama midem bulanıyor benim de su çok içince :-((

biliyor hamile olduğumu. üstelik bebeği ilk isteyen kendisiydi. ilk kontrollere falan hep beraber gidiyorduk. ben hiç baskı yapmamıştım.

Canım öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim.
ama allah her zaman hayırlısını versin.
unutmaki bu hayatta yasadığımız herşey bir sınav. herkesin farklı oluyor sınavı. benim 10 sene cocuğum olmadı. ne tüp bebekler yaptırdım olmadı. ama bunun sınav olduğunu kabul ettiğimde kendiliğimden geldi bebeğim. tabı bol dua ile.
belki bebeğiniz birdaha hiç kopmamak üzere birleştirecek sizi ama keşke gelmeseydin, yınede mucadele edip kalsaydın aynı evde. tabi ateş düştüğü yeri yakar, bizler bilemeyiz neler çektiğini.
rabbim senin ve bebeğin için herşeyin hayırlısını versin insallah. her zaman ne paylaşmak istersen ben kendi adıma derdini dinlemeye paylaşmaya hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…