canım evet 1.5 ay oldu.doktora diyeceğim zaten bukadar arayı açmayalım diye.umarım korkularım boşunadır.güzel haberlerle dönerim size:26:
günaydın kızlar :)))
nasılsınız
ben biraz rahatsızım bogazım şişmiş sırt ve boyun da tuttulma var aaahhhh okulda nöbetciyim ufff nöbetci olduğum günler acayip yoruluyorum akşam eve geldiğimde pestil gibi oluyorum ve haftada 2 gün nöbetim var kabus gib(
boşanmadık resmi olarak. oda açmadı dava bende. ama ben türkiyeye taşındım. o yunanistanda. hiç sormuyor bile sağlığımızı.konuşmuyoruz ne zaman bir sitede eşiniz size destek olmalı okusam yada doktora gidip insanları eşleri ile görsem, alışverişte bebeklerine bişeyler alırken yada bazı sitelerde babalar için öneriler var kötü oluyorum. ondan genede şükredin kızlar. insanın yanında heyecanını paylaşacak birinin olması çok güzel. neyse benimkinide sizler paylaşıyorsunuz artık. ondan bu site çok mutlu etti beni.
boşanmadık resmi olarak. oda açmadı dava bende. ama ben türkiyeye taşındım. o yunanistanda. hiç sormuyor bile sağlığımızı.konuşmuyoruz ne zaman bir sitede eşiniz size destek olmalı okusam yada doktora gidip insanları eşleri ile görsem, alışverişte bebeklerine bişeyler alırken yada bazı sitelerde babalar için öneriler var kötü oluyorum. ondan genede şükredin kızlar. insanın yanında heyecanını paylaşacak birinin olması çok güzel. neyse benimkinide sizler paylaşıyorsunuz artık. ondan bu site çok mutlu etti beni.
Canım düzelebilcek bir probleminiz varsa halletmeniz bebeğiniz açısından çok iyi olur.
Peki eşin hamile olduğunu biliyor mu?
anladım canım, herşeyin hayırlısı.belki bu çocuk 2.şansınız olur..insanın yanında bir destedğinn olması gerçekten çok önemli
çok zor cnm yalnız bir anne olmak ama kararını vermişsin inş.çok mutlu olursun....
eşin Türk' müydü ??
sanmıyorum canım. ancak bebek doğduktan sonra gelip görecektir. o zamana kadar da bunca gözyaşını geçirdiğin yanlız zamanları zorluğu nasıl affedebilir ki bir kadın
biliyor hamile olduğumu. üstelik bebeği ilk isteyen kendisiydi. ilk kontrollere falan hep beraber gidiyorduk. ben hiç baskı yapmamıştım.
evet haklısın en önemli en özel anında yanlızsın sonrasında birleşsen ne olurki..insan unutamaz bu günleri
Canım eminim kırgınlar olmuştur, hele insan hamile olunca daha bir alıngan, daha bir kırılgan oluyor. Her zamankinden daha çok ilgi bekliyor. Umarım hayırlısı olur. Bebişinle mutlu mesut bi ömür geçirirsin
evet zaten en büyük problemim o. diyorum birgün özür dilese farkına varsa yaptığının. ama onca yanlız geçen ay nasıl affedersin diyorum.. zor iki türlüsüde
uff ya nedri bu kadınların çektikleri..birşey kullanmadıysan kullan bakalım bundan sonra belkidahada artmaz.sanırım çatlaklar kalıyor canım:26: acaba kesın tedavisi yo mu çatlakların
canım ne diyeyim. en hayırlısı olur inşallah bebişin için de senin için de.. zor bi durum hakkikaten ama bebişin güç verir sana onun hatrına stresten uzak durmaya çalışırsın
kızlar ben geldim nasılsınız.
doktordan geliyorum, ikili test için gitmiştim ama bebek 5 gun önden gidiyor dedi, ense kalınlığı falan hersey iyi gozukuyor ıkılı teste gerek yok dedi. bizler 12. haftada daha net alabiliyoruz ikili testi dedi. 15 gun sonra gel 4lü test yapalım dedi.
cinsiyet soylemedi. allah sağlık versin tabı oncelikle.
he birde dediki su içmiyormusun.
midem almıyor çok fazla dedim ama iç zorla dedi acaba niye bir bilgisi olan varmı?
biliyor hamile olduğumu. üstelik bebeği ilk isteyen kendisiydi. ilk kontrollere falan hep beraber gidiyorduk. ben hiç baskı yapmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?