2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu arada benim çok büyük dişeti problemim var. dişetlerim çekilmeye başladı ve ön 2 dişim köküne kadar gözüküyor artık nerdeyse. mecburen doktora gidicem ama gitmeden önce bu aralar herşeyi bitkisel şeylerle tedavi etmeyi araştırıyorum işimede yarıyor bu diş sorunu içinde bir kür buldum. bütün sitelerde o yazıyordu doktora gidene kadar bi deneyeceğim bakalım. aşağıda tarifi var. papatya ile yapılıyor. biçok bitki çayı içince zararlı gebelikte ama burda bitek gargara yapıyormuşsun dişlerini o suyla fırçalıyormuşsun sanırım bu sorun olmaz bu durumda.

Kürün Tarifi

1-2 kaşık papatyayı kısık ateşte 1 bardak suyla 4-5 dakika kaynatın.Biraz ılıdıktan sonra kürle beraber dişlerinizi fırçalayın.Bu işlemi diş eti çekilmesi bitene kadar tekrarlayın.

Ayrıca yukardaki kür ağız yaraları içinde etkilidir.Gargara olarak kullanılmalıdır.

zorma canım yaa. hamile pantolonubosbol oluyo normal pantolonların beli sıkıyo arada kaldım. bi de ben daha önceki sıkıntılarımdan dolayı söylemedim kimseye biraz dökümlü giymeye çalışıyorum... çok hoş göründüğüm söylenemez maalesef.. doktor erkek büyük ihtimal demişti.. ben güzelleşmeyi bekliyodum oysa..

işyerin uygunsa al canım değişiklik olur. benim şu an en büyük hayalim lcwkideki kot tulumu almak 5.ayı bekliyorum...

canım eskiyi hatırlatmak istemem ama suyun azaldığı anlaşılıyo mu akıntı yoluyla falan? yani önlem almak mümkün mü?

Son düzenleme:
öff zaman geçmiyo canım sıkılıyo evde olsam tv.izlerdim.yazdıklarınızı okuyorum tüm gün

canım hamile pantolonlarının hem önü lastikli hemde arkadan ayarlanabilme özelliği var.ben iki tane aldım çok rahat kullanıyorum şuan göbeğimde çıkmadı henüz.lcw da fiyatlar çok uygun düşünürsen.elbiseler ve jilelerde çok tatlı duruyo ben hamilelere çok yakıştırıyorum.

Son düzenleme:
öff zaman geçmiyo canım sıkılıyo evde olsam tv.izlerdim.yazdıklarınızı okuyorum tüm gün
işte misin canım.bende evde boş boş yatmayı çok seviyorum bu aralar.sırf vakit geçsin diye.bahar gelsede dışarıya raha çıksak,hemde rahatsızlıklarımız azalmış olur bi kaç ay sonra.bu arada ne öğretmenisin?

Son düzenleme:

ben hala normal pantolonlarımı giyiyorum ama 2 kilo aldım başından beri biraz sıkmaya başladı. oxxo da çok güzel beli lastikli pantolonlar var . öyle çok hamile pantolonu gibi durmuyor. biraz boldu ben daralttırdım . daha almadım terziden güzel olduysa hemen bi başka rengini dana alıcam onları giyicem bundan sonra.

evet gerçektende bahar gelsede rahat rahat dışarı çıksak. birde karpuz yesek:)

GeBe Hamile Giyim ben bu markaya bayılıyorum arkadaşlar. hayatta hamile kıyafeti giymem bos bol tshirtler alıcam onları giyicem diyordum. tesadufen bu markayı keşfettim birkaç tshirt aldım bayılırsınız. bakın orda showroomda 10. sırada bir gömlek var. ona bayıldım şimdide onu alıcam. işe giden anneler çok beğenebilir

evet canım işteyim.matematik öğretmeniyim ama atanamayınca memur oldum bende bahar gelsin istiyorum çünkü hem yürüyş yapabiliriz hemde şu hormonlu sebzelerden kurtuluruz.ne yiceğimi şaşırdım ya benim karnım çıkmad hiç hamilelik almak için erken.zaten yazın penyeler bu sene uzun ve bol onları giyerim çok şişmek istemiyorum

sen nasıl hamile pantolonu aldın ki onlar zaten beden beden sadece bel kısmı lastikli geniş
onunda üzerine boğazlı badiler giyiyorum bir kot bir kadifem var bir de tayt almıştım ilk hamişlikten onları giyiyorum 38 beden hiç de hamile pantolonu olduğu anlaşılmıyor 36 bedene göre bile vardı....

canım hatalı seçim yaptım herhalde.. kesimi klasik,bol, bedeni de büyük almşım biraz nası şişceğimi düşündüysem artık.. neyse biraz zaman geçsin düzgün bi pantolan alayım bari..

tayt yasak degil aslinda,
ben de tayt ustu uzun tunikler ariyorum aslinda, bulursam alicam;
bir de topuksuz cizme
rahat ederim sanirim.

canım ben hamile pantolonu giyiyorum hiç komik durmuyo belli olmuyoki vücruuduma oturuyo sadece beli lastikli 6 tane oaldım hemde mecbur okulda kumaş pantolon giyiliyo bence gayet güzel

cnm ben 1 kot aldim onu iste giyemiyorum
bir de kumas aldim hamile pantolonu ama onun da hala paca boyunu yaptirmadim

pantolon degilde hamile gomlegi almistim ben bikac tane; onlar komik duruyor, giyemiyorum henuz

bluz elbiseleri de mi gebe magazasindan aldin cnm

yahu topik actik o kadar hamile giysileri diye,
foto koysaniza kizlarrr aaaa

ben normaldede pek kot giymem sevmem zaten. pantolonlarımda hep böyle kumaş değişik bol pantolanlardı. belleri lastikli olduğu için pantolonlarımın son aya kadar bile olmama ihtimali yok sanırım:)) geçende bir kot giydim eski kotlarımdan oldu ama beli çok düşüktü ondan dolayı. ya ben bir t shirt aldım bu gebe hamile giyimden. karnında böle im a surprise yazıyor bebiş kendini hediye paketi yapmış. öle bayıldım ki. ama anca 7 8 aylıkken giyebilirim sanırım. çok heyecanlı:)

kizlar ben karar verdim

bu haftasonu 2-3 tane tayt, uzerine 2-3 tane bluz-tunik alicam.
guzel de duz rahat cizme alicam

o sekilde rahat ederim sanirim

kizlar ben karar verdim

bu haftasonu 2-3 tane tayt, uzerine 2-3 tane bluz-tunik alicam.
guzel de duz rahat cizme alicam

o sekilde rahat ederim sanirim

taytla çok güzel oluyor cnm ben şimdilik giyemiyorum çünkü üşüyorum
inşallah havalar ısınınca habire taytla gezicem )

taytla çok güzel oluyor cnm ben şimdilik giyemiyorum çünkü üşüyorum
inşallah havalar ısınınca habire taytla gezicem )

aslinda bayag bi hamilelik aldim
1 tane kot, 1 tane kumas pantolon
3 ad. gomlek
1 ad. kisa kollu, 2 ad. uzun kollu lcw esprili t-shirt

ama erken almisim. simdi karnim cikmadan guzel durmuyorlar :-(((( acele ettim

neyse tayt uzeri tunik iyi fikir oldu simdi
fazla maliyetli de olmaz, 3-4 takim alirim

cnm sen büyük beden almışsın demek ki ondan
mesela badylerin olurdur hala esnek oldukları için ben pantolon üzerine bady onun üzerine uzun hırkalar filan giyiyorum zaten uzun ve bol şeyler de moda daha hamişlik üstlerime geçmedim bile ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…