kizlar epey kaynatmissiniz sabahtan beri
eyeszay cnm yasadiklarina uzuldum, ama belki de boylesi daha hayirlidir enin icin.
simdi onemli olan bebegin cnm, o ve sen iyi olun da, gerisi bi sekilde halledilir.
kizlar yaa size bisey sorucam,
ozellikle calisanlar
ne giyip geliyorsunuz ise;
benim pantolanlar kapanmiyor; hamilelikler de komik duruyor- buyuk geliyor
su an cok zorlaniyorum kiyafet seciminde , offf :-((
simdi ebru maternityde bi triko jile indirimde , alsam mi acana, icine bi gomlekle giyerdim.
canım bebeğin suyuna çok olmasa da etkisi olduğu düşünülüyor bir de idrar yolu enf. engelliyor ayrıca sağlık için de önemli. ben de zor içiyorum ama içmek zoundayım zaten ilk bebeğimde sorun suyun bitmesiydi
ozellikle calisanlar
simdi ebru maternityde bi triko jile indirimde , alsam mi acana, icine bi gomlekle giyerdim.
işte misin canım.bende evde boş boş yatmayı çok seviyorum bu aralar.sırf vakit geçsin diye.bahar gelsede dışarıya raha çıksak,hemde rahatsızlıklarımız azalmış olur bi kaç ay sonra.bu arada ne öğretmenisin?öff zaman geçmiyo canım sıkılıyo evde olsam tv.izlerdim.yazdıklarınızı okuyorum tüm gün
eyeszay cnm yasadiklarina uzuldum, ama belki de boylesi daha hayirlidir enin icin.
simdi onemli olan bebegin cnm, o ve sen iyi olun da, gerisi bi sekilde halledilir.
ozellikle calisanlar
işte misin canım.bende evde boş boş yatmayı çok seviyorum bu aralar.sırf vakit geçsin diye.bahar gelsede dışarıya raha çıksak,hemde rahatsızlıklarımız azalmış olur bi kaç ay sonra.bu arada ne öğretmenisin?
sen nasıl hamile pantolonu aldın ki onlar zaten beden beden sadece bel kısmı lastikli geniş
onunda üzerine boğazlı badiler giyiyorum bir kot bir kadifem var bir de tayt almıştım ilk hamişlikten onları giyiyorum 38 beden hiç de hamile pantolonu olduğu anlaşılmıyor 36 bedene göre bile vardı....
çok teşekkur ederim cnm.
kıyafet konusunda ben çalışmıyorum ve maalesef hala karnım hiç çıkmadı ama karnım çıksaydı ve çalışıyor olsaydım sanırım tayt üzerine değişik uzun gömlekler giyerdim. birde ceket aldımmı çok şahane olur sanırım. tayt yasaksa beli lastikli pantolonlar görmüştüm ben onlarda çok hoş durabilir
canım ben hamile pantolonu giyiyorum hiç komik durmuyo belli olmuyoki vücruuduma oturuyo sadece beli lastikli 6 tane oaldım hemde mecbur okulda kumaş pantolon giyiliyo bence gayet güzel
Selam,
Ben bu sorunu 9 haftadan itibaren yaşamaya başladım. kilom değişmesede belim kalınlaştığı için pantolonlara giremedim. Açıkçası işe giderken giymek için 2 tane hamile pantolonu aldım ( yaza kadar giyebileceğim çok kalın olmayan bir kumaş) 'Gebe' mağazasından aldım. Belden genişletilip daraltılabildiği için 14 kg alana kadar giyilebiliyormuş. Onun dışında bluz elbiseler ( bol - mini) giyiyorum. Dediğim gibi GEBE hamile mağazasını tavsiye ederim.
yahu topik actik o kadar hamile giysileri diye,
foto koysaniza kizlarrr aaaa
göbişler biraz daha büyüsün 6. 7. ayda her giydiğimizi çekip koyorız canım.şimdi bende bişey belli olduğu yokki
aynen katılıyorum:) bendede bişey yok şimdi olsa çekip koyucam. Daha aynı kıyafetlerimi giyiyorum.
taytla çok güzel oluyor cnm ben şimdilik giyemiyorum çünkü üşüyorum
inşallah havalar ısınınca habire taytla gezicem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?