bu testler konusunda benimde kafam çok karışık. internetten binlerce sayfa okudum. bir çoğunda risk çıkmış ama gayet sağlıklı bebekleri olmuş. bu testlerle zaten sadece yüzde tespit ediliyor. kesinliği olan birşey değil. ben ikili testi yaptırmıştım doktorum senin ikili testteki kan tahlilin eksik dedi. bu durumda o testi kaçırdım. şimdi 3lü test mi 4 lümü yaptırıyım diye düşünüyorum. nede olsa bebişe zararı yok içimiz rahat eder yaptırdık deriz her testi hiç olmazsa. gerçi bide stabil doktor bulsam bana iyice anlatıcak. burda içinizde anadolu yakasında oturup doktorundan memnun olanlar varmı arkadaşlar? ve testlerinizi nerde yaptırıyorsunuz?
çıkmalıyım kızlar yarın bu yazılarıma da cevap vermeyin de göreim dermişim şaka bir yana üzmeyin beni beeeeee:))))
ben gene yazdım geçmiş olsunları ama yinede arada kaynadı. olsun napalım:) herkes iyi olsunda. heralde forumdan kaynaklı birşey bu. yada herkes hamile hamile alıngan alıngan birbirimize alınıyoruz:)))
koşuyolu medipol hastanesini tavsiye ederim canım...hem doktorları iyi,hem de yenidoğan ünitesi çok gelişmiş...önemli testler ve ayrıntılı ultrason ( 4D) için ayrıca riskli gebelik takiplerinde Dr.Hakan apaydın'dan randevu alıyorsun ,süper bir insan bence...Allahım nasip ederse ben doğumumu da orda yapacağım..
ben aldım güzel dileklerini canım...
bu arada fark ettim de senle hamileliğimiz aynı süreçte:)
inş.sadece üşütmedir cnm yarında sadece burnu akarsa üşütmedir....
valla herkese toplu geçmiş olsunnnnnn herkes kendine iyi baksın
bu arada alınganlık yapmayın hamişlikle ilgisi de yok cnm bizim topikde kaç sene geçti hala böyle deyip giden arkd.oldu yani gelecekte daha çok lazımız birbirimize....
evettttttttttttt Allahım nasip ederseevet evet şimdi bende farkettim:)) sendemi 10 ağustosta doğum yapacaksın ve sat 3 kasımdı??
sen hangi semtte oturuyorsun canım?
evettttttttttttt Allahım nasip ederse
sen ümraniyede misin cnm ??
ben hospitalium da ayşe hnma gittim beğenmedim orada yanlış hatırlamam umarım bahar hnm çok iyiymiş onu da deneyebilirsin, ben onun yanında ki medicana da yapmıştım ilk doğumumu medipolü de çok methediyorlar
atakent canım ümraniyeye bağlı. ataşehire yakınım ümraniyeye yakınım.
ayyyyy süperrrrrrr:))) aynı anda gelişiyor bebişlerimiz yani. hareket ettiğini falan hissedersen haber ver:))
medicana sana yakın..orda doğum yapıp memnun olan arkadaşım var...oraya da bi bak istersen...
henüz bişi hissetmiyorum...bişi oluyor gibi ama adım gibi eminim gaz sanıcısından başka bişi diil heheheben şimdilik kaçiiim...görüşürüz sonra :)
ümraniye hisarı da çok meth ettiler
doktorlarını da hastaneyi de fiyatlar biraz tuzluymuş sanırım
özel sağlık sigortası varsa bakılabilir.
bana çok uzak kalıyor çok ters ben tuzladayım
john hopkinse gidiyordum değiştirdim yeditepe ye gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?