2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben gene yazdım geçmiş olsunları ama yinede arada kaynadı. olsun napalım:) herkes iyi olsunda. heralde forumdan kaynaklı birşey bu. yada herkes hamile hamile alıngan alıngan birbirimize alınıyoruz:)))

koşuyolu medipol hastanesini tavsiye ederim canım...hem doktorları iyi,hem de yenidoğan ünitesi çok gelişmiş...önemli testler ve ayrıntılı ultrason ( 4D) için ayrıca riskli gebelik takiplerinde Dr.Hakan apaydın'dan randevu alıyorsun ,süper bir insan bence...Allahım nasip ederse ben doğumumu da orda yapacağım..

Son düzenleme:
inş.sadece üşütmedir cnm yarında sadece burnu akarsa üşütmedir....
valla herkese toplu geçmiş olsunnnnnn herkes kendine iyi baksın
bu arada alınganlık yapmayın hamişlikle ilgisi de yok cnm bizim topikde kaç sene geçti hala böyle deyip giden arkd.oldu yani gelecekte daha çok lazımız birbirimize....

ben gene yazdım geçmiş olsunları ama yinede arada kaynadı. olsun napalım:) herkes iyi olsunda. heralde forumdan kaynaklı birşey bu. yada herkes hamile hamile alıngan alıngan birbirimize alınıyoruz:)))

ben aldım güzel dileklerini canım...
bu arada fark ettim de senle hamileliğimiz aynı süreçte:)

hemen şimdi netten bakıyorum canım. koşuyolu bana yakınmı hiç bilmiyorum burayı ama ne kadar uzak olabilir ki. hospitalium var birde bana burda yakın. onu gördüm forumlardan çok memnun herkes. birde orayı denemeyi düşünüyorum.

ondan demedim hani bir ben üzülüyorum sanıyordum insanlar cevap vermeyince. sen yazdıktan sonra meğer herkes kırılıyormuş. bende dedim herhalde toplu halde alıngan olduk:)) şakaydı yani. geçmiş olsun tekrar kızına.

sen ümraniyede misin cnm ??
ben hospitalium da ayşe hnma gittim beğenmedim orada yanlış hatırlamam umarım bahar hnm çok iyiymiş onu da deneyebilirsin, ben onun yanında ki medicana da yapmıştım ilk doğumumu medipolü de çok methediyorlar

benim de annem ataşehir de oğluşumu sabahları bırakıp akşamları da alıyoruz oradan
aaa ataşehir deyince bir arkd.vardı onun da 2.bebişiydi o girmiyor mu inş.kötü birşey yoktur

evet evet. atakentteyim ümraniyeye bağllı. bende mehmet güçlü diye biri varmış hospitaliumda heryerde güzel şeyler yazmışlar bir onu deniyim diyorum. sen hala ümraniyedemisin?? bu arada afiyet hastanesi var oraya bir doktor gelmiş çok reklamını yapmışlardı. mehmet tufan babayiğit diye. baktım internetten baya yabancı ülkelerde falan eğitim almış hatta benim geldiğim yunanistanda bile eğitim almış. hemen bir heyecanla gittim. ilk muayenemiz çok güzeldi baya ilgiliydi. ikinciye gittim testlerimi gösterdim onlara iyi dedi bebeğe ultrasonda bile bakmadı ben söyleyince baktı. sonra ben bir ateşlendim o arada aradım doktoru cep telefonundan bana bir dahiliyeye görün dedi gene ilgilenmedi. bende rahatsız oldum çünkü athinadaki doktorumuz herşeyle ilgileniyordu. başka yerlere göndermiyordu. çünkü sonuçta insan korkuyor dahiliyeci bebeğe zarar vericek bişey verir falan diye. telefon ettiğinde ilgilenmesi gerek diye düşündüm bir soğudum. ondan dolayı bakalım şimdi yeni doktor arıyorum. bu mehmet güçlüyü çok anlatmışlardı. bi deniycem.

atakent canım ümraniyeye bağlı. ataşehire yakınım ümraniyeye yakınım.

ayyyyy süperrrrrrr:))) aynı anda gelişiyor bebişlerimiz yani. hareket ettiğini falan hissedersen haber ver:))

medicana sana yakın..orda doğum yapıp memnun olan arkadaşım var...oraya da bi bak istersen...
henüz bişi hissetmiyorum...bişi oluyor gibi ama adım gibi eminim gaz sanıcısından başka bişi diil hehehe ben şimdilik kaçiiim...görüşürüz sonra :)

ümraniye hisarı da çok meth ettiler
doktorlarını da hastaneyi de fiyatlar biraz tuzluymuş sanırım
özel sağlık sigortası varsa bakılabilir.

bana çok uzak kalıyor çok ters ben tuzladayım
john hopkinse gidiyordum değiştirdim yeditepe ye gidicem inşallah

ok cnm görüşürüz sonra. bende bişeyler hissediyorum ama çok altta sanıyorum idrar kesesi baskı yaptığı için oluşan bir ağrı. mantıken bakıldığında ilk bebekte 20. haftaya kadar bişey hissetmek zor görünüyor(

hosp.da doğum yapan arkd.var memnunlar cnm
ben evlenince kurtköye geldim işte am işyerim ataşehire yakın o yüzden de oğlişime annem bakıyor sabah bırakıp akşam alıyoruz işte o pırlantamı da medicana da zehra hnmda yaptım
ama o da hftsonları farklı fiyat verince (ssklı hasta bakmayınca) gitmedim,
şimdi pendik te bir hst ye gidiyorum

o hastaneyi hiç duymadım ama onada bir bakıyım canım. valla bu doktor olayı çok zor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…