2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar çok ilk bebeğini kaybeden var. rabbim bu defa kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
suyumu sorun arkadaşım 3 hafta içinde azar azar azalmıştı ama alttan gelmiyordu da. ve hiç bir çözüm yoktu rabbim bir daha yaşatmasın kimseye.

günaydın arkadaşlar....

herkese kucak dolusu sevgiler okudum yazdıklarınızı kötü bişey yok sanırım dr.iyi sonuçlar almışsınız gözünüz aydın bende 2hafta sonra gitcem ben eylülde anne olcam büyük ihtimallae.kızım olursada eylül koyacam adını :) erkek düşünmedim hiç isim.kesin bizimkiler rüya görür ozamana kadar şu ismi koy diye baskı yaparlar :26:

Canımm ya çok mutlu oldum, bizde eşimle ultrason görüntüsüne bakıp duruyoruz. Özledik valla...Hadi gözün aydın..

Bu arada ciciler derken, alışverişe başladın mı?

kızın olursa eylül koy bencede güzel isim..

Canım maşallah böyle güzel haberler moral oluyor valla... bu arada ben bebeğime hiçbirşey almadım artık almalımıyım :)))

Canım maşallah böyle güzel haberler moral oluyor valla... bu arada ben bebeğime hiçbirşey almadım artık almalımıyım :)))

sağol canım,ben hep 7 aylık olmadan birşey almayacağm diyordum.ama içimden geliyor napıyım çok hevesleniyorum.cinsiyeti belli değil zaten birkaç şey ancak aldm içinden geliyorsa al bence

ilk don alın diyorlar kızlar ben bilmiyordum bende ctesi netleşsin kızım olacağı
bir don alıcam bide tulum filan alırım herhalde bir aksilik olmazsa

ben eylülde evlendim.eylülde devletişine girdim çocuğumda eylülde olcak kendime eylülü uğurlu ilan ettim ama çocuğuma eylül adını koyarsam hüzünlü olurmu çünkü isimler kişiliği etkiler diye bir yazı okumuştum .ama beğeniyorum EYLÜL AMA ERKEK OLURSA KASIM KOYARIM :))))))))ŞAKA YAPIYORUM ERKEK İSMİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…