sementa sen ne is yapiyosun cnm ?
herkeslere gunaydin bu aradaa
ne kadar çok ilk bebeğini kaybeden var. rabbim bu defa kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
suyumu sorun arkadaşım 3 hafta içinde azar azar azalmıştı ama alttan gelmiyordu da. ve hiç bir çözüm yoktu rabbim bir daha yaşatmasın kimseye.
günaydın canım..günaydın arkadaşlar....
Günaydın arkadaşlar,
Benimde kızım oluyor :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Günaydın arkadaşlar,
Günaydın arkadaşlar,
günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok ..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için. sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum. .ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş ,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya ..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu. .ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..
sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım
Günaydın arkadaşlar,
herkese kucak dolusu sevgiler okudum yazdıklarınızı kötü bişey yok sanırım dr.iyi sonuçlar almışsınız gözünüz aydın bende 2hafta sonra gitcem ben eylülde anne olcam büyük ihtimallae.kızım olursada eylül koyacam adını :) erkek düşünmedim hiç isim.kesin bizimkiler rüya görür ozamana kadar şu ismi koy diye baskı yaparlar :26:
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kızım oluyor diyenlere çoook imreniyorum.. bende kız istiyorum.
kızın olursa eylül koy bencede güzel isim..
günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok ..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için. sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum. .ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş ,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya ..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu. .ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..
sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım
Ya bende kızım olursa eylül koymak istiyorum ama eylülde doğmayacakÇok eskiden beri hayalimdi bu
Günaydın arkadaşlar,
Canım maşallah böyle güzel haberler moral oluyor valla... bu arada ben bebeğime hiçbirşey almadım artık almalımıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?