2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oo sen baya uzakmışsın. hergün ataşehire işe gitmek zor oluyordur evet bende okudum memnunmuşlar hospitaliumdan herkes öle yazmış forumlarda. birde işte doktorla ilgilide güzel şeyler sölemişler. bakalım. gene şu diğer doktorun olayı olmasında bununla gidelim bari artık:)

yaa, ayniyiz

cnm peki sen ne zaman evlendin, benim haziranda 2 yil olacak
ogretmendin diy mi cnm sen?

canım ben 2006 eylülde evlendim...3 yıl düşünmedik..daha sonrada 2 bebek kaybettim..inşallah bunu kucağıma alırım...öğretmenim canım..sende mali müşavşrdşn değil mi?

durumuna üzüldüm canım..bu arada acropoly de eşi yunan...

Kizlar 13 hafta olcak bir iki haftadir..su gibi akintim oluyo..ped kullaniyorum..
sizdede akinti sikayeti varmi..?
ic camasirimda kurdugu anda beyaz oluyo...

kizlar bu arada kakao yagi catlaklara bire birmis..

hangi hastane ve memnunmusun acaba bende pendikteyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum

Kizlar 13 hafta olcak bir iki haftadir..su gibi akintim oluyo..ped kullaniyorum..

bende de var ve çok endişeliyim özellikle ayaka çok durunca oluyo, pazartesi doktora gidicem bakalım..

eyeszay cım anlattıkların üzücü ama boşver bunları şimdi yanında olsa iyi olurdu ama ne yapacaksın yoksa zorlamı getireceksin boş ver sen o kadar güçlü bir kadınsın ki tek başına her şeyi halledersin canım :) biz kadınlar yeterki isteyeli hallolmayacak sey yoktur zaten sevgili eşin çok pişman olarak dönecektir sana hiiiç üzme canım kendini:)
GeBe Hamile Giyimi bende çok begendim bu hafta sonu bi ugramak gerek diyorum savulsun bakalım gebeciiik ben geliyorruuuuuum :)))
bende 1-2 kanam oldu bu verdiğin kürü denerim belki :)sağol canım
hippy34 cüm sağol dileklerin için sabahtan belliymiş öğleden sonranın gelişi nöbette köpürdüm yaklaşık 7-8 dk bagırdım sanırım sinirlenip sonrada bu kadasr bağırmaya kızdım kendime neden sinirlerime hakim olamıyorum kendimi ve çocuğumu düşünmüyorum diyee ooooffff nasıl geçiricem bu seneyi sağolsun bizim idarede bane gelmeyin bana dokunmayın ben risk alama modundalar 2 dir sınıfta hemde 9. sınıflar bıçaklanma olayı yaşandı şakalaşırken olmuş falan filan ama daha evvel uyarmamıza ragmen illa birinin başına kaza gelmesi bekleniyor offf offfff inşallah bebeğim çok gergin olmaz annesi pek gergin bu aralar ajda pekkan hesabı :))))
esen81 arkadaşım sık sık girmeyince bazı mesajlar hızlı geçiyor kusura bakma bende şimdi fark ettim çok geçmiş olsun canım neden bişey olsunki hiç bişey yok canım merak etme sen :))) kendine bebişine ve kızına iyi bak :))
kızlar hakikaten kırılmamak gerek ama bende belki kırılırım ama sunu unutmayın mesajlar bazen arada kaynıyor benimde bazı mesajlarım havada kaldı hiç ard niyet armayın canlarımmmm biz burda ağustosa ve sonrasın bebişlerimizi buyuturken destek olmak için bir araya geldik :))
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepside hoşgelmiş:)
kanaması olanlar umarım iyidir hippy34 sen daha iyisin sanırım kanaman durmuştu zaten
bu arada ben gene grip gibi oldum iki gundur eve geliyorum resmen donuyorum ki evimiz çok sıcaktır
en sonunda bugun kalçamdan asğıya butun kemiklerim agrıdı resmen dayanamayıp ağrı kesici içitim ateşim normaldi tansiyon düşüktü tuzlu ayran ayar çekti şimdi de burnum fış fış halinde sanırım gene yara olacak yahep bu okuldan gene ya çocuklardan bulaşıyor ben biliyorum ((

anladım canım sağolasın, evet bir belirti olması lazım aslında ama bir topicte hiçbirşey hissetmedik diyenleri görünce korkmştum
selamlar kızım rahatsızlandı dünden beri giremedim şimdi okuldayım bir sorun yok di mi
canım geçmiş olsun, nasıl şimdi?

ben 2 hamile pantolonu aldım, biri klasik kesim kalın keten ama bol geliyor, biride kot dar paça tayt gibi beli lastikli genelde işte bunu giyiyorum çok rahat..
canım hatalı seçim yaptım herhalde.. kesimi klasik,bol, bedeni de büyük almşım biraz nası şişceğimi düşündüysem artık.. neyse biraz zaman geçsin düzgün bi pantolan alayım bari..

al canım çok güzel kotlar var hiç hamile pantolonu demezsin.ben fabrika satş mağazasından 14.75 e aldım
kizlar ben karar verdim

bu haftasonu 2-3 tane tayt, uzerine 2-3 tane bluz-tunik alicam.
guzel de duz rahat cizme alicam

o sekilde rahat ederim sanirim
güzel güzel ciciler al, insanın ruhuda rahatlıyor
ya bu lcwye baktım gömlekler tişörtler çok çirkin bir esprili tişörtleri güzel..ama kotlarına bakmadım hiç canım bende dün gittim doktora ense kalınlığı 1.4 çıktı 2li teste gerek görmüyorum 3lü test yaparız daha kapsamlı dedi:44:

bende de su gib değildekoyu aklıntı olduğunda iç çamaşırm beyaz oluyor kuruyunca, ama birde sıkışınca yada arabadaysam idrar kaçırıyorum :26:

canım bende elevitten önce çok üşüyordum kansızlık varmış..acaba sende de mi var.baktırdın mı hiç

günaydın güzel anneler..bugün çok mutluyum çok..dün bebeğimi gördüm biliyorsunz korkularım vardı uzun zamandır görmediğim için.sıramı beklerken ellerim titriyordu yüzm kızarmştı heyecandan:18:..hele ultrasyona yatarken çok korktum doktorun yüzüne baktım bir terslk var mı diye ekrana bakmaya korktum..ama baktığımda ne göreyım okadar büyümüşki koca tosun olmuş,kıpır kıpır hareketli dönüyor sürekli çok güzel bir duyguydu ya..sizler yazınca ben ne zaman göreceğim diyordum bebişimn kıpırdadğını banada dün nasip oldu..ensesini ölçmesine izin vermedi sonunda doğru pozisyonu buldu ve ölçtü 1.4 çıktı.günü günüyle tam uyumluydu..herşey güzel dedi 2li teste gerek görmüyorum 3lü yaparız dedi.cinsiyetinide bir dahaki ay öğreniriz dedi..

sürekli fotosuna bakıyorum ya çok güzel bir duygu içim kıpır kıpır..artık bebişime aldığm cicileri atarım, birde göbişimi çekip koyacağım

canim ben de lcw den 1 ad kot bir de esprili t-shirtleri aldim
gomleklerle kumas pantolonu nesli hamile giyim diye bir butikten aldim,
en son da bir elbise ebru maternityden sparis verdim..

bizim de ense kalinligimiz 1,4 cikti canim. ama 2li test yapildi
bu h.sonu alicaz sonuclarini da bakalim

evet bencede lcwden kot ve esprili tişört almak lazım hem fiyatlarıda uygun..gömlekler iğrençti ya..çok büyük bedenler vardı.sonuçları inşallah güzel çıkar canım..kaç zamandır ilk defa rahat bir uyku çektim

canım ben 2006 eylülde evlendim...3 yıl düşünmedik..daha sonrada 2 bebek kaybettim..inşallah bunu kucağıma alırım...öğretmenim canım..sende mali müşavşrdşn değil mi?

anladim canim. 2 kaybin icin cok uzuldum.
ama bunu hayirlisiyla sag salim kucagina alacaksin insallah. ben oyle hissettim cnm

evet cnm ben mali musavirim.
ama bagimsiz degil ozel bir sirkette calisiyorum cnm

çok sevindim cnm bebişler büyüyor gitgide zorlanmadan tamamlarız inş....
ben daha birşey almadım ilk hamişliğimdekileri giyiyorum....

cnm akinti bende de oluyor
doktor normal dedi,

ama bikac gundur biraz daha azaldi cnm

catlak icin ben krem aldim, doktora gosterdim, simdi surme dedi, bu tip kremleri 4. aydan itibaren oneriyoruz dedi,
ben de belki bebege bi zarari olur dusuncesiyle surmuyorum, 4. ayda baslicam canim.

ayy cnm yaa msallah
Allah nazardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…