ben 2 gun once baktım canım ama baktığınız arabanın aynısı canım pusetı guzeldı mesala canım bana şeklı guzel gelmedıgı ıcın begenmedım bılemıyorum canmım bende cok kararsızım ne alacagımı bılemıyorum bakıyorum bakıyorum ama begenemıyorum canım o yuzden galıba olumsuzum kusura bakma senın fıkrını etkılemek ıstemedım canım ben sadece fıkrımı soyledım
canım dun baska dr gıttım ultrasonda hareketlı deıldı dr korkuttu aksam bende kendı druma gıttım dr herzaman hareket etmeyebılırler bebeklerınde uyuma perıyotları oluyo uyudularöı 3 ıla 6saat uyuyolarmıs korkma dedı cocuk 1 kılo olunca hareketlerını daha ıyı hıssedıceksın dedı 1 kılo olmadan cok fazla hıssetmessın dedı korkma dedı 7 . ayda sıkayet edeceksın canımı yakıyo dıye dedı o zman cok hareket edecekler dedı endıselenme dedı canım sende endişelnme olabılırmıs ben aynı seyı dun yasadım ve cok korktum çok agladım drum anlatınca rahatladımkızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.
canım dun baska dr gıttım ultrasonda hareketlı deıldı dr korkuttu aksam bende kendı druma gıttım dr herzaman hareket etmeyebılırler bebeklerınde uyuma perıyotları oluyo uyudularöı 3 ıla 6saat uyuyolarmıs korkma dedı cocuk 1 kılo olunca hareketlerını daha ıyı hıssedıceksın dedı 1 kılo olmadan cok fazla hıssetmessın dedı korkma dedı 7 . ayda sıkayet edeceksın canımı yakıyo dıye dedı o zman cok hareket edecekler dedı endıselenme dedı canım sende endişelnme olabılırmıs ben aynı seyı dun yasadım ve cok korktum çok agladım drum anlatınca rahatladım
Yok canım beni etkilemenden dolayı deil yanlış anlama.. Acaba sen başka bir modele bakmış olabilirmisin die sordumEn iyisi gidip mağazadan bakmak sanırım..
zaten 2009 annelerin en çok tavsiye edilen üründü. o yüzden gülel güle kullanın. tabi, inşallah, kullanmak için ihtiyaç duymazsınızKızlar dün braun ateş ölçerini aldım fiyatı uygun görünce.. Sizce nasıl kullanan varmı aranızda..
neden beğendiklerini yazmadılar, sadece kullananların pekde memnun kalmadıklarını söylediler. bu arada arabanın ağırlığı çok hafif olmalıaaaaaaaaaaaaa
650 mi? Süpermiş yaa...
Canım peki neden memnun kalmamışlar, anlayamadım?
canım hıc korkma allahın ıznıyle bısey olmaz gebelık org de yazıyor zaten bu haftalarda bebeklerın hareketlerı tutarsız oluyomus canım onemlı olan ılerıkı zamanlarda bısey olmasın allahım hepımızın bebıslerını korusundimi ama :) doktor randevumada daha bır hafta var. bende netten arastırmaya calıstım allah korusun bıseymı oldu acaba dıye. zaten bısey olsa kanamam falan olurdu dıye dusundum. uyuyordur bızım zıllı :)
ben karar verdım kızlar sızede bı ınceleyın derım. kraftın dony sını alıcam. hem ana kucağı hem sallanan beşik hemde mama sandalyesı oluyor. kullananlarda cok memnunmuş. e fiyatıda 3 ürüne gore cok uygun geldı bana. yahu bı sağ salim sıhatlı doğsunlar ah bız neler alırz neler kuzucuklara
Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
ben de dün oğluşuma mavi ayakkabı aldım.. Daha da çok şey alacaktım da babası olmayınca içime sinmedi. Beraber beğenelim diye almadım başka.. Ama çok tatlı ayakkanılarııı.. Doğsun ayaklarını yicem zatennnn...
canım hıc korkma allahın ıznıyle bısey olmaz gebelık org de yazıyor zaten bu haftalarda bebeklerın hareketlerı tutarsız oluyomus canım onemlı olan ılerıkı zamanlarda bısey olmasın allahım hepımızın bebıslerını korusun
Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
Güle güle giysin cnm çok tatlı oluyor canım ya allah yaşatsın sanada bizimki de akşam anne benim ayaklarım çok güzel öp öp diyor ben hep çok güzel ayakların var deyip öpüyorum alışmış oğlişim)
Güle güle giydir canım
taptazehamile :) canım hayırlı olsun cicniz. ay evet bebeklerin ayakları cok tatlı oluyor. hele o parmakları :))))))))))) ye ye dur:)
güle güle giysin bebişin
amin canım hepimizinkini korusun insallah. bende ordan okudum ama yınede burda sizlerden destek görmek epey bi rahatlatıyor ınsanı. şu ayrıntılı usg yıde atlatabilseydim bi. tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor. 21 de yapılıyormu?
kızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.
hayırlısı olsun. artık evde bol bol televizyon ve bu forum karşısında dinlenirsin:)Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?