2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada eşinizle paylaşımınız azaldığı için , çevredeki insanların kolayca dolduruşuna gelebilir. Bunu engellemek için duygularınızı herdaim paylaşın. Anne oluyorsunuz sadece , kadınlığa devam... Eşinize şişko göründüğünüzü düşünüp moralinizi bozmayın , karnınızdan ondan bir parça olduğunu hatırlatarak aslında sizi ne kadar sevimli ve kutsal gördüğünü anlayabilirsiniz.
Her zaman iyi düşünün iyilikler sizi bulsun. o bunu dedi şu bunu yaptılarla gününüzü zehirlemeyin. İnsan her zaman hamile olmuyor. Çoğumuz bir iki kere yaşayacağız bu süreci tadını çıkarın.
Bebekleri mutlaka emzirelim. Emzirirken sinirden ağlıyordum çok zor geliyordu.Eşime söz verdim diye bir yıl emzirdim kızımı. Şimdi anneliği hissetmek açısından ve çok özlediğim için emzireceğim bebeşimi. Emerken yüzünüze dokunacak minik elleri bunu mutlaka yaşayın.
Yıllar çok çabuk geçiyor , her anın tadını çıkarın eşinizinde hep yanınızda olmasını sağlayın....

merhaba arkadaslar,

h.sonu foruma girdim soyle biraz yazdiklarinizi okudum ama ben yazamadim.
dunden beri yazdiklarinii okuyamadim yalniz,

herkes iyi mi?

kizlar ben bu h.sonu artik 3. trimester'a yaklastigimi hissettim, agirlastim biraz,
oturdugum yerden esimin destegiyle kalkiyorum,
gece sagdan sola zor donuyorum
bir de cmr. az bir ev isi yapmistim (camasir yikadim, banyoyu temizledim, esimle dolabimizin icini duzenledik; aksam da market alisverisine gittik) aksam o kadar kotu oldum ki, sanki belim ve kalcam yerinden cikmis gibi oldu, adim atamadim, koltuktan yatagima zor yurudum, yatip dinlenince ertesi sabaha gecti.
pazar gunu de el ve ayaklarimda, kollarim da, bacaklarimda karincalanmalar basladi, bugund de hala var, boyle hafif uyusuyor sanki, karincalaniyor bir de minik minik igneler batiyor gibi oluyor

kizlar sizler de var mi boyle sikayetler;
ablama sordum olur, normal dedi

doktora gitmeme daha 2 hafta var,
bei magnezyuma da baslatmadi daha doktorum?? siz basladiniz mi??

canim,
cok guzel paylasimlar, tesekkur ederizz

Canım ben henüz yaptırmadım şeker yüklemesi, o yüzden değeri bilemiyorum.
Ama kan değerlerin oldukça iyi çıkmış. Kan pıhtılaşmasına gelince, iğne dozunu arttırırlar sorun çözülür. İşyerinde bir arkadaşta da aynı durum var. İğne oluyor hergün, hamileliğinin son ayı, artık doğuma az kaldı.Bebişi de oldukça sağlıklı....

O yüzden endişe etme canım

Bana da 25. haftada sürekli kullanmaya başla dedi. doğuma kadar kullanacakmışım. Bana yazdığı osteocare kalsiyum+magnezyum+D vitamini

sana özelden mesaj attım ama mesajların dolu diye iletilmiyo mesaj sana

allala bi bakiyim bakalim dolu diye bana uyari gelmedi ama.

canim benim valla rahat ol. ben su beraber aldigimiz kitapta da okudum internettede okudum bebek cok sik pozisyon degistiriyor diye bence onemli olan plesanta asagida olmasin. egzersiz icinde doktoruna sor canim benim. cok boyle zorlamayan seyler yapabilirsin belki.

valla benim annemde alexin anneside 3 cocuk dogurmus ikiside cok gulmuslerdi bu sola yatma isine. hamilelik siradan dogal bi surec olmaktan cikiyor diye ama bilmiyorum tabi. gerci artik sirtustu yatmak sanki biraz diyaframimi rahatsiz ediyor ne uzun yatamiyor insan.

bende ayni hareketi yaptim bacagimi yukari kaldirma kramp girdi sora korktum cok.

haha ayni bende ole top gibi yuvarlaniyorum kalkamiorum oturdugum yerden. gecede bi yandan bi yana donerken esimi tutup destek aliorum. agirlastik iyicene. peki ne zaman girecegiz 3. trimester a

günaydın teyzoşları:)
saat 8de eşimi gönderdim işe...o saatten beri yatakta dönüp duruyorus kısımla...bugün boş gün...keyif zamanı oleyyyyyyyyyyyyyyy...
haftasonu baya sessizdi topic,coşmuşsunuz gene ihihhhi...
bişiler yiyelim uğrarız...
herkese mutlu bir haftaaaaaaaaaaaa diliyoruz

güüüünaydınn annecikler:)))))))) sunu merak ediyorum regl dönemizde sizde değişiklik oluyomu benim ayın ilk günlerine denk geliyor ve her seferinde aglamaklı oluyorum sekerler herkese sinir oluyorum falan filan sizde de varmı ?

ilk aylarda iş görür ama dönmeye başlayınca tehlike olabilir görmeden alma derim :)

valla hiç anlmaıyorum canım geçmiş olsun umarım iyidir sonuçların :)

bendede war canım endıselenmene gerek yok bende gecelerı donemıyorum kalkıyorum oturuyorum sonra ıstedıgım sekılde tekrar yatıyorum we bende soyle bı sorun war totomun uzerıne oturunca kalkamıyorum kalcamda agrı oluyo sendede oluyosa normalmıs gebelıkten sonra gecıyomus adım attırmıyor yerımden cok zor kalkıyorum doktorun magnezyum wermemıs belkı unutmus olabılır gıttıgınde hatırlat doktora gıdene kadar maden suyunu ıc magnorm 365 lık kullanıyorum eczanedende yazdırabılırsın tok karnına suda erıtıyosun

27.haftada başlıyor 3.trimester canlar...
o sol tarafa yatmayı ben de doktoruma ve perinatoloğuma sordum..ikisi de kahkahaylan cevap verdi:)
ne tarafta rahatsan orda yatacaksın dedi

Canım çok yormayacaksın kendini artık.

Benimde ayaklarıma kramplar giriyor sık sık... Özellikle yatakta esneyince oluyor. Doktor bana magnezyum vermedi, demir hapı verdi onu kullanıyorum...

canım çok güzel yazmışsın eşimizle ilgili seyler çevremize karşı tutumlarımız falan daha önce doğum yapan arkadaşlarımda benzer seyleri söylüyor umarım becerebilirim suan düşündüğümde bile biraz öfkem kızgınlığım uzaklaştırma isteğim olabiliyor ne olacak hiç bilmiyorum valla allahım yardım et bize

eyeszay;

nasılsın canım? Hiç gelmiyorsun artık...

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... Mutluluğunuz daim olsun canım

3. trimestra az kalmış 27 hafta ha :)
ama bende de ağırlaşma sinyalleri var ağrılar falan hele su kasılmalarım sizde de oluyormu yorgunlukla tetikleniyor

ayyy topic kalabalık şimdi herkes özlemiş galiba ama ben çıkıyorum görüşürüz :))

selam kızlar...
markafonide nike ın ürünlerinde indirim var.ben bi tane çanta sipariş verdim.bebek çantası olarak kullanmayı düşünüyorum spor bişey olsun istedim.ayıcıklı çantalardan falan hoşlanmıyorum.Ölçüler: 57x25x26 cm çok ufak mı acaba. gerçi çok büyüğünü de taşıyamam ya.

Son düzenleme:

canım geşmiş olsun, merak etme bende de aynı durumlar sözkonusu. C.tesi kayınvalideyle 4-5 saat mağaza gezdik alışveriş yaptık (eşim amerikaya gidince kayınvalide izmirden geldi, bizde kayınvalideyle takılıyoruz işte) sonra markete gittik birazda orda alışveriş yaptık. Akşam adım atacak halim yoktu özellikle sol bacağım kalçamdan itibaren çok ağırıyordu. Pazar günü de temizliğe gelen kadın şehir dışına gittiği için, temizlik işi bana kaldı, biraz temizlik yaptım. İki gün üst üste kendimi çok yordum. Her tarafım ağırıyor, yatakta sağdan sola dönemiyorum ( Özellikle sol bacağım kalçamdan kopacakmış gibi ağırıyor.

En güzel trimester bitiyor

Artık zor günler bekliyor bizleri kızlar.. Hem sıcakla boğuşucaz hem hamileliğin verdiği ağırlıkla...

Pembeler bitmiş

Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))

Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti )
3. Çift yönlü kullanılabiliyor.

Tanıtım videosu: (port bebe bizde yok)
YouTube - Bebe Confort Streety travel pack.mpeg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…