sağol canım, bakalım bugünde aramazsa bir daha arayacağımgünaydın canım istersen doktoruna bi hatırlat yoğunsa unutmuştur belki..
Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir.
Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...
sağol canım, bakalım bugünde aramazsa bir daha arayacağım
oy maşallah annesi bebişine, artık yarım kilo oldu bebişlerimiz
Evet canım yarım kilo oldular. Geçen hafta 477 gr dı. 1 haftada 13 gr almış
Şimdi bile taşımak yoruyor, 2 kg olunca yandık valla
evet, bende biliyorum sadece 2 vatandaşlığa sahip olabileceğini, şaka yapmıştım zaten:) ama bebek otomatik olarak çifte vatandaş olacak. galiba eyeszay'ın çocuğuda çifte vatandaş olacak. kendimiz ise velendikten 3 yıl sonra ancak türk vatandaşı olabiliriz. benim daha 1.5 senem var. aslında biz eşimle onu öğrendiğimizde keşke nikahımızı daha önceden yapmış olsaydık dedik çünkü zaten 5 yıldır çıkıyorduk. burda yabancı uyruklu olunca bir sürü dert oluyor. yok her sene vizeyi uzat, yok herkes hemencik halletikleri belge işlemleri bizim için haftalarca sürüyor. ama alıştık artık:)ooo ne guzelmis, 18 yasina kadar alabiliyor demek:)burada sanirim 2 yil her ay oduyorlar ben vatandas degilim o yuzden alamayacagim, zaten almaya da calismazfim sanirim ben haketmiyorum ki:)
cok sasirdim tr de evlenince hemen vatandaslik hakki taniniyor saniyordum, burada da beklemek gerekiyor sanirim...
max. 2 vatandaslik alma hakki var sanirim, 3. vatandasligi almak icin birinden vazgecmesi gerekecek yani...
canım, doktoru arayıp hatırlatsana. yada detaylıyı başka bir yerde yaptır, sonra sonucu doktoruna gösterirsin.günaydın güzel anneler, haftasonu giremedim umarım herkes iyidir..bu arada ayrıntılı ultrassyonu kaçırmştım doktorum bana geri dönüp yeni bir gün için randövü verecekti hala aramadı:18:
canım, hayırlı olsun. umarım, kıpır kıpır kuzunu kucağınada mutlu bir şekilde alırsın. bu arada, benimki tombik mi oluyor ne:18:567gr. kilo alamıyorum diye şikayet ediyordum, meğer çocuk benim kilolarımı yiyor:)Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir.
Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...
inanki öyle,sırt ağrım oluyor ara ara, acısından kıvranıyorum..ee 8 kilo alırsam olacağı bu
evet, bende biliyorum sadece 2 vatandaşlığa sahip olabileceğini, şaka yapmıştım zaten:) ama bebek otomatik olarak çifte vatandaş olacak. galiba eyeszay'ın çocuğuda çifte vatandaş olacak. kendimiz ise velendikten 3 yıl sonra ancak türk vatandaşı olabiliriz. benim daha 1.5 senem var. aslında biz eşimle onu öğrendiğimizde keşke nikahımızı daha önceden yapmış olsaydık dedik çünkü zaten 5 yıldır çıkıyorduk. burda yabancı uyruklu olunca bir sürü dert oluyor. yok her sene vizeyi uzat, yok herkes hemencik halletikleri belge işlemleri bizim için haftalarca sürüyor. ama alıştık artık:)
18 yaşa kadar ise herkese veriliyor, ayrıca hak kazanmak falan gerekmiyor. sen almasan bile devlet onu senin için hep biriktiriyor:)
canım, doktoru arayıp hatırlatsana. yada detaylıyı başka bir yerde yaptır, sonra sonucu doktoruna gösterirsin.
canım, hayırlı olsun. umarım, kıpır kıpır kuzunu kucağınada mutlu bir şekilde alırsın. bu arada, benimki tombik mi oluyor ne:18:567gr. kilo alamıyorum diye şikayet ediyordum, meğer çocuk benim kilolarımı yiyor:)
bu arada, ebem, hamur işleri, pilav falan tamamıyla annesini kilo aldırıyor ama sebzeler sütlü yiyecekler direk bebeği besliyor diye söyledi. yani hamur işlerini bırakmamız gerekecek
inanki bu kiloyla alakasız. bende tüm hamilelik boyunca yaklaşık 2 kilo aldım ama sırt ağrısından dayanamıyorum. hele yatakta dönmek bile işkence oluyor. bazen geceler hiç uyuyamadığım bile oluyor. ya, ben zaten bir dergide okudum, hamiliyken omurgamız bel kısmı oldukça öne kıvrıldığı için sırtımıza baya yük yükleniyor, ondan çok ağrıyor. ondan çok topuklu giyilmemesi tavsiye ediliyor ama tamamıyla düz tabnada sırtımıza çok yük veriyor, yani küçücük bir dolma topuk olması gerekiyormuş...inanki öyle,sırt ağrım oluyor ara ara, acısından kıvranıyorum..ee 8 kilo alırsam olacağı bu
Bende 5 kilo aldım canım. Ama sırtımda çok ağrı oluyor... Belim değil sırtım... Göğüslerde büyüdü, onunda etkisi olabilir.
dimi, bende öyle diyorum. ekmekten hayatta vazgeçemiyorum. bide üstüne tatlılardan eksik etmiyorumbugün arayacağm bakalım,canım sen hafta olarak öndesin 567 grm olması normalkeşke hamur işleri aburcuburlar kilo aldırmasaydı vede yararlı olsaydı bol bol yerdik
evet, bende biliyorum sadece 2 vatandaşlığa sahip olabileceğini, şaka yapmıştım zaten:) ama bebek otomatik olarak çifte vatandaş olacak. galiba eyeszay'ın çocuğuda çifte vatandaş olacak. kendimiz ise velendikten 3 yıl sonra ancak türk vatandaşı olabiliriz. benim daha 1.5 senem var. aslında biz eşimle onu öğrendiğimizde keşke nikahımızı daha önceden yapmış olsaydık dedik çünkü zaten 5 yıldır çıkıyorduk. burda yabancı uyruklu olunca bir sürü dert oluyor. yok her sene vizeyi uzat, yok herkes hemencik halletikleri belge işlemleri bizim için haftalarca sürüyor. ama alıştık artık:)
18 yaşa kadar ise herkese veriliyor, ayrıca hak kazanmak falan gerekmiyor. sen almasan bile devlet onu senin için hep biriktiriyor:)
canım, doktoru arayıp hatırlatsana. yada detaylıyı başka bir yerde yaptır, sonra sonucu doktoruna gösterirsin.
canım, hayırlı olsun. umarım, kıpır kıpır kuzunu kucağınada mutlu bir şekilde alırsın. bu arada, benimki tombik mi oluyor ne:18:567gr. kilo alamıyorum diye şikayet ediyordum, meğer çocuk benim kilolarımı yiyor:)
bu arada, ebem, hamur işleri, pilav falan tamamıyla annesini kilo aldırıyor ama sebzeler sütlü yiyecekler direk bebeği besliyor diye söyledi. yani hamur işlerini bırakmamız gerekecek
ya kızlar ben de 13 kilo aldım belim çok ağırıyor hamur işleri bu hale getirdi galiba...artık dikkat etmem gerekiyor.......
evet canım omurgaların değişim geçirdiğini biliyorumda..ben 5.5 aylıkken bu kadar ağrıının olmasını birazda aldığm kiloya bağlamştım..ama görüyorumki sende daha çok ağrı varmş üstelik 2 kilo almşsıninanki bu kiloyla alakasız. bende tüm hamilelik boyunca yaklaşık 2 kilo aldım ama sırt ağrısından dayanamıyorum. hele yatakta dönmek bile işkence oluyor. bazen geceler hiç uyuyamadığım bile oluyor. ya, ben zaten bir dergide okudum, hamiliyken omurgamız bel kısmı oldukça öne kıvrıldığı için sırtımıza baya yük yükleniyor, ondan çok ağrıyor. ondan çok topuklu giyilmemesi tavsiye ediliyor ama tamamıyla düz tabnada sırtımıza çok yük veriyor, yani küçücük bir dolma topuk olması gerekiyormuş...
off off et et nereye kadarya kızlar ben de 13 kilo aldım belim çok ağırıyor hamur işleri bu hale getirdi galiba...artık dikkat etmem gerekiyor.......
dimi, bende öyle diyorum. ekmekten hayatta vazgeçemiyorum. bide üstüne tatlılardan eksik etmiyorumannem zaten, sen şimdi bu kadar zayıfsın ilerde kilolardan baş edemeyeceksin diye uyarıp duruyor. ay, ne yapayım ama yinede akşamları sadece salata yiyorum. baren böyle dengeliyim diyom
bu arada, kızlar yemekleri hızlı yememeye çalışın, ne kadar çok çiynersen o kadar az kilo alırsınız. ben zaten çok yavaş yiyorum, yavaş yedikçede ister istemez sıkılıyon daha az miktarda yemek tüketiyon.
bu arada, herkese günaydınlar:80:
sagol, kızım, beni burda yürekten mi götürmek istiyon:):) bende zaten görümcem 5300, eşimde 3700 doğduklarını bildiğim için korkuyorum ya. ya benim sıpamda öyle bir şey olursa. ben ufacık bir şeyimMaşallah canım bebişine. Çok kilolu olursa normal doğum zor olur... :26:
günaydın güzel anne adayları..
dün kahvaltıdan sonra bacağıma bi ağrı girdi kramp gibi..çok fenaydı,yattım,ağrı kesici içtim geçmedi..hala daha ağrıyor...kramplar için erken bi zaman aslında..ama bu uşak beni çok yoracak onu anladım ben..doğunca sorucam bu ağrıları tek tek..
ben de çarşamba gideceğim doktora..hem ayrıntılı hem de şeker yük. olur heralde..bakalım benim minik ne kadar olmuş,pek bi kıpır kıpır maşallah...
bişi sorucam böyle bebek tekme attığı zaman sanki vajinandaymış gibi oluyomu bazen sanki alt tarafına vuruyomuş gibi yani benim öyle oluyo kimi zaman altımda hissediyorum her vuruşu
İyi pazarlar anneler nasilsiniz? İlk defa anne olacaklarin anneler gunu yaklasiyor simdiden herkesin kutlu olsun.
Ben bisey sormak istiyorumsizde cinsellikler ne alemde yani ne zamana kadar devam etmek gerek. Bebisime bi zarari varmidir cok aklima takiliooo
Eki Görüntüle 187754
arkadaşlar şimdide bu yatağa kafayı taktımYatak odanıza koymanız için yada bi yere giderken götürmek için çok rahat duruyor..yakından inceledim çok hoşuma gitti..fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum...müzikli titreşimli ışıklı...ayrıca sallanma aparatıda var...0-6 ay diye geçiyor ama en alta inince 1 yaşa kadar yatabilirmiş...zaten bana en çokta ilk aylar gerekli...ilerde oyuncaklarını koyabilirsiniz..81e 45 cm...heryere sığar...
kızlar tam yatmadan bişi daha buldum...bu yatak da hoşumuza gitti eşimle...
Zaten funnababynin uyku setini kısımızın mobilyası için alacaktık bi baktık portatif yatak ve textil ürünü birlikte de satılıyor...
Resmini de ekliyorum...nasıl sizce? Fiyatı 300lerde ama içinde olanları yazdım aşağı...
Eki Görüntüle 187961
kurulumu kolay demonte bir üründür.paketin içinden çıkan alyan anahtarı ile beşiğinizi hemen kurabilirsiniz.tekerleklidir.ev içinde rahat hareket ettirilebilir.cibinlik ve mekanızması istenildiğinde rahatça çıkarılabilir.bebeğinizi evin içerisinde nerede isterseniz uyutabilirsiniz.bu beşik ile bebeğiniz her an gözünüzün önünde olacak.paket içeriği: Cibinlik askısı-cibinlik-iç yatak-çarşaf-yastık kılıfı-örtüahşap kısım: Ağaç tekstil kısmı : %100 pamuklu kumaşölçü : 52x90 cm
bu sanki diğerinden daha kullanışlı gibi geldi...
Neyse biz kaçıyoruz artık..hepinize ii geceler...öperiz sevgiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?