2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3. trimestra az kalmış 27 hafta ha :)
ama bende de ağırlaşma sinyalleri var ağrılar falan hele su kasılmalarım sizde de oluyormu yorgunlukla tetikleniyor

VAR CNM, BENİM KASİKLARİMDA BAZEN ASİRİ GERİLİYOR KASİLİYOR, DEDİGİN GİBİ YORULUNCA
dinlenince geciyor

Bana da 25. haftada sürekli kullanmaya başla dedi. doğuma kadar kullanacakmışım. Bana yazdığı osteocare kalsiyum+magnezyum+D vitamini

ben de 25. haftamda gidicem doktora, o zaman verecek demek ki
gecen gittigimde sormustu kramp falan var mi diye, yok demistim, ondan vermedi sanirim

haha ayni bende ole top gibi yuvarlaniyorum kalkamiorum oturdugum yerden. gecede bi yandan bi yana donerken esimi tutup destek aliorum. agirlastik iyicene. peki ne zaman girecegiz 3. trimester a

evet cnm ben de hep esimin destegiyle kalkiyorum oturdugum yerden,
bu haftalarda rahim bi futbol topu buyuklugundeymis,
az bi agirlik tasimiyoruz yani..

maden suyu iceyim, iyi hatirlattin

aa cok guzel canim,
gule gule kullanin,
iste ben de boyle bisey istiyorum,
hafif, az yer kaplayan,
anakucagi monte edilebilen

jokerin bi dahaki kampanyasini takip edelim bari ;-))

Canım güle güle kullanın.

Biz kaçırdık bu kampanyayı Dün gidecektik jokere ama misafirler gelince kaldı...
Artık başka kampanya bekliycez, umarım olur:26:

canım zatenuyku seti bile belki kullanmayız sıcakta....ama tabi çok ince yorgan yastık alcam...onuda bebeğin kendi normal yatağına koycam...bu dediğim yatağı acil durumlarda kullanıcam..ayrıca ilk günler geceleri...2. aldığım nevresim takımının çarşafı yatağın altına doğru sıkıştırılır.yastık aynı yastıkboyutu olabilir...üstüne sıcak olacağından sadece boş bebeğin çarşafıda serilebilir....hatta gecen yılki ağustos annelerinden duydum...hava sıcak olduğundan normal bizim kullandığımız yastık kılıfını örtende olmuş....ıkeada bebek nevresimleri var çok hoş...çarşafıda lastikli ondan almayı düşünüyorum...

kızlarrrr ben 3. trimestere yani sonuncuya geçmişim.....hem mutluyum hemde zor günler beni bekliyor....

aa cok guzel canim,
gule gule kullanin,
iste ben de boyle bisey istiyorum,
hafif, az yer kaplayan,
anakucagi monte edilebilen

jokerin bi dahaki kampanyasini takip edelim bari ;-))

Canım güle güle kullanın.

Biz kaçırdık bu kampanyayı Dün gidecektik jokere ama misafirler gelince kaldı...
Artık başka kampanya bekliycez, umarım olur:26:

Teşekkürler canım. Daha iyi kampanyalar sizlerin olsun
Bize de fiyat uygun geldi açıkçası, kaçırmayalım dedik...
Bir kaç parça da kıyafet aldık, tüm kıyafetlerimizi çekip koyacağım inşallah

günaydın kızlar, bebeğim dün akşamdan beri hiç hareket etmedi neler yaptım hareket etmesi için çikolata yedim müzik dinlettim uzandım ama tık yok çok korktum, eşim işe gider gitmez arkasından hazırlanıp doktora gittim, Allah şükür hiç birşeyi yokmuş keyif yapıomuş sadece ama o kadar çok korktum ki, kalp sesini duyunca gözlerim dolduu

cnm buda çok hoş ama yüksek gibi geldi bana çok
bide bu sallanıyomu?
Günaydın kızlar...

Umarım herkes iyidir.

Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...
oh oh gözünaydın hadiii bebiş büyüyüş..

ona baktım ben de ama sanırsam sallanmıyor...
diğeri de çok küçük geldi ya...offf kararsızım

cnm evet çok gzel ama sallanan olsa daha iyidir bebek için diye düşünüyorum
gaz sorunu bile olmuyomuş sallanan bebeklerin...
ben diğerlerinin boyunu biliyorum ablamdan küçk değil yaşına kadara rahat sığar yani
zaten sanada o kadar uzun süre lazım değilmiş
karar senin.

bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))

bazı arkideşler bebek 5-6 aya ayaklanır onun içinde felan dedi...gerçi benim niyetim zaten odasına alıştırmak ama...ayy offf daraldım ihihhih:)
bi de bu sallanan minik beşiklerin içine textil ürünü ne kullanacağız...içinde ne yatağı ne bişeyi var...diğerinde herbişi içinde?? önerin var mı? kullanan ablanmıydı?o ne kullanmış içinde beşiğin...hayır minnacık bişi çünki?

bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))

bana da herkes park yatak tavsiye ediyor,mobilya da alabilirim sonuçta yaklaşık olarak aynı yeri kaplayacak ama tavsiye üzerine park yatak alacağım,daha sonra içerisine oyuncaklar koyarak park haline çeviririm çünkü 2 yaşını doldurunca oda takımı alıp ayıracağım odasını. Daha öncede söylemiştim kraftın 504 modelini beğenmiştim forumistanbul e-bebekte 279lira web sitelerinde de 279lira.fakat dün evime çok yakın bir bebek mağazasında da bulduk ve adam nakitte 230liraya bırakabileceğini söyledi uyku setleri yataklar falan da var. sanırım bu pazar alacağız

cnm kan degerlerın benımkıyle hemen hemen aynı yanı kan ılacına devam sorun yok
ama su pıhtılasma testınıe bısey dıyemıcem neden yuksek cıkmıs kı
yanı yüksek cıkması ıyı mı kötü mü anlamadım
bılıyosun benım dr pıhtı testı ıstemıyor benden hersey yolunda gerek yok dedı en son 22. haftada ayrıntılı ult. da da kan akısı guzel cıkınca gerek görmedı ???
sen sabah aksam vuruyosun bıde iğneyi ??? neyse dr ona göre bısey uygular sen kafanı yorma cnm hersey güzel olacak bak göreceksın
buradan yazıcaz bırbırımıze benımkı gecelerı uyumuyo senınkıde ole mı falan dıye :))))
çokkkk öptüm ikinizii :)

biz de gecen jokerden biseyler almistik,
20 tl puan yuklemislerdi kartimiza.
cuma aksami gttim,
bi emzik kutusu, bi emzik zinciri aldim kizima , kendime de 4lu kullan at lohusa kulodu aldim

bir de c&a ya ugradik, kizima 2 tane taytla bi kapsonlu polar ust aldik ))))
c&aénin bebek bolumunu cok begendim, kizlar icin bi minik bikiniler var, gormeniz lazim, oldum bittim, icim gitti, insallah seneye yaza aliriz tatile gideriz minnoslarimizlaa ) :82:

ayy cnm hemen panige kapilmasaydin, 1-2 gun hareket etmeyebilirmis
ama neyse doktora gitmen iyi olmus, şcşn rahatlamis

nolacak bizim bu pimpirik hallerimiz ben bilmiyorum valla yaaaa,

ben de bisey olsa ay bu erken dogum belirtisi mi, yok bilmem ne, devamli bi telassss:18:

hadi bakalim,
hayirli olsun simdiden

cnm arabana bayıldım ck guzel güle gğle kullanın maşallah

fıstık evet ablam kullanıyo içinde yatağı varmı bilmiyorum ama onlar ayrıca yatak uyku seti falan almadılar bebeğin altına ince bişi yayıp uyurkende üstüne penye battaniye örtüyolardı o kadar...doğru 6 aylıkken bebek yeniemeklemeye çalışıyo onun içinde ayaklanması mümkün değil şuan benim yeğen yaşına yakın yeni yeni ayaklanıpta sarkıyo ama daha düşmüş değil
zaten sana 6aya kadar idare etse sen ondan sonra odasındaki yatağa geçirecen

hayirlisi ile kullanmak kismet olur insallah;bébé confort benim sevdigim bir marka bizde poussette elea modelini aldik,araba koltuguda creatis fix;araba koltugu poussette takila biliyo pratik oluyo bebegi rahatsiz etmeden bir sure sadece araba koltugu ile kullancaz bizim aldiklarimiz bunlar;

peki ablana sorarmısın canım,ne markaymış onunki?
bu benim baktığım sunny baby idi..öğrenip bilgilendirirsen sevinirim:)

cnm arabana bayıldım ck guzel güle gğle kullanın maşallah

Teşekkürler canım.

sağol canım, siz de güle güle kullanın.

Ben de mothercare de görmüştüm bikiniler, çoook şekerdi
C&A'ya da bakalım diyecektim, ama eşim zaten mızmızlanmaya başlamıştı, bir de çok vakit harcadık ona buna bak derken akşam yemeği vakti gelmişti.
C&A viaporttakine mi baktın canım?? Orda var mı bebek reyonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…