3. trimestra az kalmış 27 hafta ha :)
ama bende de ağırlaşma sinyalleri var ağrılar falan hele su kasılmalarım sizde de oluyormu yorgunlukla tetikleniyor
Bana da 25. haftada sürekli kullanmaya başla dedi. doğuma kadar kullanacakmışım. Bana yazdığı osteocare kalsiyum+magnezyum+D vitamini
haha ayni bende ole top gibi yuvarlaniyorum kalkamiorum oturdugum yerden. gecede bi yandan bi yana donerken esimi tutup destek aliorum. agirlastik iyicene. peki ne zaman girecegiz 3. trimester a
bendede war canım endıselenmene gerek yok bende gecelerı donemıyorum kalkıyorum oturuyorum sonra ıstedıgım sekılde tekrar yatıyorum we bende soyle bı sorun war totomun uzerıne oturunca kalkamıyorum kalcamda agrı oluyo sendede oluyosa normalmıs gebelıkten sonra gecıyomus adım attırmıyor yerımden cok zor kalkıyorum doktorun magnezyum wermemıs belkı unutmus olabılır gıttıgınde hatırlat doktora gıdene kadar maden suyunu ıc magnorm 365 lık kullanıyorum eczanedende yazdırabılırsın tok karnına suda erıtıyosun
Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))
Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti)
3. Çift yönlü kullanılabiliyor.
Tanıtım videosu: (port bebe bizde yok)
YouTube - Bebe Confort Streety travel pack.mpeg
Eki Görüntüle 188115 Eki Görüntüle 188116 Eki Görüntüle 188114 Eki Görüntüle 188117 Eki Görüntüle 188119
Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti)
Eki Görüntüle 188115 Eki Görüntüle 188116 Eki Görüntüle 188114 Eki Görüntüle 188117 Eki Görüntüle 188119
Arkadaşım geçmiş olsun Magnezyum takviyesi kramplarda baya işe yarıyor
Evet benimde öyle oluyor, gidince soracaktım, demekki tek değilmişim, herhalde ayağını filan çıkaracak diyorum o derece
bize doktor 28. haftaya kadar ağrı, kasılma, kanama vs.olmadığı sürece serbest, 28. haftadan sonra tekrar konuşuruz demişti. Ama ne olur ne olmaz diye gönüllü olarak bıraktık uzun zaman önce :) Sende doktoruna sorabilirsin. Risk yoksa yasaklamıyorlar genelde
o ebatlarda içine yatak ve uyku seti bulunabilir mi acaba, genelde 60x120 ve 70x 110 görüyorum. Karar verirken bunu da göz önünde bulundurmanda fayda var.
aa cok guzel canim,
gule gule kullanin,
iste ben de boyle bisey istiyorum,
hafif, az yer kaplayan,
anakucagi monte edilebilen
jokerin bi dahaki kampanyasini takip edelim bari ;-))
Canım güle güle kullanın.
Biz kaçırdık bu kampanyayıDün gidecektik jokere ama misafirler gelince kaldı...
Artık başka kampanya bekliycez, umarım olur:26:
cnm buda çok hoş ama yüksek gibi geldi bana çokkızlar tam yatmadan bişi daha buldum...bu yatak da hoşumuza gitti eşimle...
zaten funnababynin uyku setini kısımızın mobilyası için alacaktık bi baktık portatif yatak ve textil ürünü birlikte de satılıyor...
resmini de ekliyorum...nasıl sizce? fiyatı 300lerde ama içinde olanları yazdım aşağı...
Eki Görüntüle 187961
Kurulumu kolay demonte bir üründür.Paketin içinden çıkan alyan anahtarı ile beşiğinizi hemen kurabilirsiniz.Tekerleklidir.Ev içinde rahat hareket ettirilebilir.Cibinlik ve mekanızması istenildiğinde rahatça çıkarılabilir.Bebeğinizi evin içerisinde nerede isterseniz uyutabilirsiniz.Bu beşik ile bebeğiniz her an gözünüzün önünde olacak.Paket İçeriği: Cibinlik askısı-cibinlik-iç yatak-çarşaf-yastık kılıfı-örtüAhşap kısım: Ağaç Tekstil kısmı : %100 pamuklu kumaşÖlçü : 52x90 cm
bu sanki diğerinden daha kullanışlı gibi geldi...
neyse biz kaçıyoruz artık..hepinize ii geceler...öperiz sevgiyle :)
oh oh gözünaydın hadiii bebiş büyüyüş..Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir.
Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...
cnm buda çok hoş ama yüksek gibi geldi bana çok
bide bu sallanıyomu?
oh oh gözünaydın hadiii bebiş büyüyüş..
ona baktım ben de ama sanırsam sallanmıyor...
diğeri de çok küçük geldi ya...offf kararsızım
kızlar yatak konusunda hala kararsızım..çevremdekiler park yatağın kullanışlı olmadığını söylüyorlar,haşır huşur edip bebeği rahatsız ediyormuş..mobilya içinde yerim yok ne yapacağımı şaşırdım
cnm evet çok gzel ama sallanan olsa daha iyidir bebek için diye düşünüyorum
gaz sorunu bile olmuyomuş sallanan bebeklerin...
ben diğerlerinin boyunu biliyorum ablamdan küçk değil yaşına kadara rahat sığar yani
zaten sanada o kadar uzun süre lazım değilmiş
karar senin.
bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))
kızlar glukoz 50g yükleme 139 çıkmış referans değer 70-140 arası .. tekrar isterler mi sizce ..
kan sayımnında işaretli olanları yazıyorum bilgisi olan varmı
hemoglobin 10,90 ref12-16
hematokrit 32,90 ref 36-46
eritrosit 3,5 ref 4-5,2
lokosit 11,34 ref 4,5-11
eozınfıl 0,82 ref 0-0,77
mch 31,10 ref 27-31
bi de bnm pıhtılaşma testşiim vardı o referans değerinden bayyaa yüksek çıkmış.. iğne dozum artıracak herhalde .. napalım hayırlısı..
biraz canım sıkıldı...
Teşekkürler canım. Daha iyi kampanyalar sizlerin olsun
Bize de fiyat uygun geldi açıkçası, kaçırmayalım dedik...
Bir kaç parça da kıyafet aldık, tüm kıyafetlerimizi çekip koyacağım inşallah
günaydın kızlar, bebeğim dün akşamdan beri hiç hareket etmedi neler yaptım hareket etmesi için çikolata yedim müzik dinlettim uzandım ama tık yok çok korktum, eşim işe gider gitmez arkasından hazırlanıp doktora gittim, Allah şükür hiç birşeyi yokmuş keyif yapıomuş sadece ama o kadar çok korktum ki, kalp sesini duyunca gözlerim dolduu
bana da herkes park yatak tavsiye ediyor,mobilya da alabilirim sonuçta yaklaşık olarak aynı yeri kaplayacak ama tavsiye üzerine park yatak alacağım,daha sonra içerisine oyuncaklar koyarak park haline çeviririm çünkü 2 yaşını doldurunca oda takımı alıp ayıracağım odasını. Daha öncede söylemiştim kraftın 504 modelini beğenmiştim forumistanbul e-bebekte 279lira web sitelerinde de 279lira.fakat dün evime çok yakın bir bebek mağazasında da bulduk ve adam nakitte 230liraya bırakabileceğini söyledi uyku setleri yataklar falan da var. sanırım bu pazar alacağız
Özellikleri;
bazı arkideşler bebek 5-6 aya ayaklanır onun içinde felan dedi...gerçi benim niyetim zaten odasına alıştırmak ama...ayy offf daraldım ihihhih:)
bi de bu sallanan minik beşiklerin içine textil ürünü ne kullanacağız...içinde ne yatağı ne bişeyi var...diğerinde herbişi içinde?? önerin var mı? kullanan ablanmıydı?o ne kullanmış içinde beşiğin...hayır minnacık bişi çünki?
Özellikleri;
fıstık evet ablam kullanıyo içinde yatağı varmı bilmiyorum ama onlar ayrıca yatak uyku seti falan almadılar bebeğin altına ince bişi yayıp uyurkende üstüne penye battaniye örtüyolardı o kadar...doğru 6 aylıkken bebek yeniemeklemeye çalışıyo onun içinde ayaklanması mümkün değil şuan benim yeğen yaşına yakın yeni yeni ayaklanıpta sarkıyo ama daha düşmüş değil
zaten sana 6aya kadar idare etse sen ondan sonra odasındaki yatağa geçirecen
cnm arabana bayıldım ck guzel güle gğle kullanın maşallah
Eki Görüntüle 188207 Eki Görüntüle 188208
hayirlisi ile kullanmak kismet olur insallah;bébé confort benim sevdigim bir marka bizde poussette elea modelini aldik,araba koltuguda creatis fix;araba koltugu poussette takila biliyo pratik oluyo bebegi rahatsiz etmeden bir sure sadece araba koltugu ile kullancaz bizim aldiklarimiz bunlar;
biz de gecen jokerden biseyler almistik,
20 tl puan yuklemislerdi kartimiza.
cuma aksami gttim,
bi emzik kutusu, bi emzik zinciri aldim kizima , kendime de 4lu kullan at lohusa kulodu aldim
bir de c&a ya ugradik, kizima 2 tane taytla bi kapsonlu polar ust aldik))))
c&aénin bebek bolumunu cok begendim, kizlar icin bi minik bikiniler var, gormeniz lazim, oldum bittim, icim gitti, insallah seneye yaza aliriz tatile gideriz minnoslarimizlaa) :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?